fredag 8. oktober 2010

Jeg lovet dere...

Flere Go'biterMed meg hjem igår ble også denne retro stolen.. Jeg synes den var så rar og fin på samme måte så jeg tok den med meg. Kul form på den, og fine kontraster med tre og jern.
Nå er jeg med andre ord i "mål", jeg har 6 ulike stoler rundt spisebordet mitt noe jeg har drømt om lenge.

Fortsatt en finfin fredag ønskes til alle sammen som titter innom

19 kommentarer:

 1. Hihi, du er jo søt, da :) Stolen var nok veldig "deg" tenker jeg :) Gratulerer med å ha nådd stolmålet :D

  Ha en fantastisk fredag!
  Klem!

  SvarSlett
 2. FANTASTISK!!! Som vanlig:) Nydelige bilder! Kjempegod inspirasjon:) Vi blir så glad for kommentarene fra deg som har en så nydelig blogg:)

  Klem:)

  SvarSlett
 3. Superkul ! Kontraster er fint , og stilig med ulike stoler rundt bordet :) Hver stol sin historie :)

  Ha en fin helg :)
  Klem fra Janne :)

  SvarSlett
 4. Å jeg husker de stolene fra farmors kjøkken!! :)

  Kjempekoselig!

  SvarSlett
 5. Råkul stol. Jeg har ikke sett akkurat denne før. Skal du ha den original eller male den? Tøft med naturlig kontrast til alle fagene synes jeg.
  Ønsker deg en vakker helg.

  Klem
  Randi

  SvarSlett
 6. Den likte jeg! Stolen hadde nok blitt med meg hjem også, knalltøff synes jeg. Det er jo utrolig hva du finner på disse skattejaktene dine, innbiller meg at det er 100 bruktbutikker der du bor, hihi. Takk for tips om nye blogger foresten!
  Jeg synes det er så vanskelig å følge med på denne blogg-eksplosjonen. Det er vel det er. Siden jeg startet har det kommet 1000 nye?!?!? Klarer ikke å følge med lenger på hvem som er hvem nesten. Det er så mange flinke folk, så det er nesten litt synd. God helg til deg!

  Maya

  SvarSlett
 7. Super kult! et spm:) jeg har lenge hatt lyst på slik bord du har, for du kan legge ileggsplater i det ikke sant? er det god plass rundt det når det er uten plater og rundt? synes det er så koselig med rundt bord. I hverdagen er vi 4 stk

  SvarSlett
 8. Tusen takk for svar:) nå fikk jeg enda mer lyst på:) får snuse litt på finn.. ha en super helg

  SvarSlett
 9. Så stilig!! :) Herleg spisebord du har! Ha ei kjempeflott helg!

  SvarSlett
 10. For en herlig blogg! Har jo sett det koselige navnet og tenkt at den skal jeg kikke innom en gang - og det gjorde jeg nå i dag.
  Har "kikket litt rundt" og kjente igjen artikkelen fra Kamille.
  Skjønner godt at du er på mange blogglister - nå er du også på min.

  Ha en fin fredagskveld. :-)

  SvarSlett
 11. grattis med komplett spisestue!
  stolen er kul

  klem beate

  SvarSlett
 12. Ja den stolen var morsom:)
  Artig med 6 forskjellige stoler da!! Et personlig preg blir det da..:)

  Ønsker deg en strålende helg:)
  Smiiil og kleeem fra Jeanette:)

  SvarSlett
 13. Hei kjære gode Ida Sussanne :)) GRATULERLER så MYE med å runde 500 følgere!!! Skulle bare mangle, bloggen din og du er helt fantastiske :))) ER veldig glad på dine vegne! He he, ingen har forresten gitt meg en monsterklem før, så innmari koselig :))) Må jo som alltid bare beundre bildene, smaken, interiør- og fargekombinajonene, innleggende og de kjempefine kommentarene dine :)) Takket være deg har jeg fått en god del nye og kjempefine følgere og masse fine kommentarer!! ER så GLAAAD :))) Er helt enig med deg, og neste ukes prosjekt blir å dra bordet ned i kjellen og pusse vekk malinga på beina etc! Ønsker deg en kjempefin fredagskveld :)) Her har jeg endelig fått satt meg ned og koser meg med Blogglandia, etter en strevsom ettermiddag med Edvin - han sliter sånn med tennene sine for tida. Håper han sover godt natten igjennom :)) Gi en kos til SØTE Wilma!! Kveldsklem

  SvarSlett
 14. Herlig stol du har funne! Kjempetøft med ulike stoler rundt bordet. ER litt i gang med lignende prosjekt sjølv:) Likte kjempegodt den turkise stolen du hadde der også!

  Fiin fredag til deg!

  SvarSlett
 15. tusen takk for fin gratulasjon søde deg:)
  kjempemorro!
  for en herlig stol du har funnet!
  har også lyst på litt forskjellige stoler på kjøkkenet. men mannen i huset her synes ikke noe om det;) får se om jeg får lurt inn noen...;)
  god helg
  klem kristina

  SvarSlett
 16. Den stolen der var slettogrett super nice!! Det der må jo være et design kupp??

  SvarSlett
 17. Så gøyal stol du har fått fatt i!
  Kjekt å få spisestua komplett.

  Takk for koselig hilsen i bloggen min.

  Håper du får en fin helg.
  NL

  SvarSlett
 18. Kjære deg! Glemte noe :) Elsker forresten den slitte, turkise krakken med malingslag :)) Ser nå at jeg virkelig MÅ pusse ned det bordet mitt igjen!! Nok en gang er du min store inspirasjon :)) Bamsemumsklem

  SvarSlett
 19. Kan bare si "ditto"! deilige bilder og lopper hos deg også! Idéen med seks forskjellige stoler rundt bordet er en utrolig sjarmerende idé..

  Love it!

  SvarSlett

Jeg blir hoppende glad om du vil legge igjen noen ord hos meg! Jeg leser alle kommentarene og blir super happy for hver og en :) Snille ord varmer et blogg-hjerte!