tirsdag 21. desember 2010

 Dette er utsikten min om dagen.. 
(hurra)


Koselig med duftlys

..Tuuuusen takk for alle go'bedring kommentarer dere legger igjen hos meg. Jeg har desverre date med kiropraktoren hver dag i romjula også,så dette lover ikke godt for julekvelden. Men gjør så godt vi kan her hjemme ved å skape julestemning med lys om dagen..

God tirsdag til alle som er innom. 

13 kommentarer:

 1. Heia:)

  Ønsker deg riktig god bedring, og håper du får nyte dagene som kommer framover tross smerter og ubehag!

  Takker for titten, ren nytelse som alltid!!

  God jul til deg!!

  Ceropegia klæm :)

  SvarSlett
 2. Lider med deg! Det der er vondt! Jammen godt at du har så snill kiropraktor. God bedring til deg :)

  SvarSlett
 3. Så nydelig utsikt du har da! Og dog litt dystre utsikter... :-O

  SvarSlett
 4. Du må bare ligge og hvile deg. Ikke utsett nakken din for mye. Nyt lysene. Tenk gode tanker. Tenk på alt som er blitt gjort. Alt du får hjelp til.

  Tenk på hvor HELDIG du er som har ett så vakkert hjem, en så snill mann og nydelig hund. Du bor i ett fritt land. Du får hjelp av kiropraktor.

  Og det VIL bli bedre.
  Sender deg mange, mange bli-frisk-klemmer. Sånn lett og forsiktig på kinnet ditt.

  SvarSlett
 5. Nydelige bilder som vanlig fra deg,herlig!!dette hørtes ikke bra ut,masse god bedring fra meg:)Du får gjøre det beste ut av julen,det blir jul uansett..God jul klem Linda:)

  SvarSlett
 6. God bedring:) Føler med deg for sliter også med nakken i perioder.Husk at julestemninga sitter i hjertet og ikke i det vi har rundt oss:) Klem

  SvarSlett
 7. Takk for hyggelig kommentar tilbake hos meg:) Må bare si, jeg elsket dette bildet:) Nydelig hjemme hos deg:)Håper "knutene" er litt bedre!

  SvarSlett
 8. Masse god-bedring klemmer til deg Ida Susanne! Du får bare prøve å slappe av der du ligger, det rare er at det blir jul uansett.. og når tre nøtter til Askepott snurrer i gang på julaften, da er det jul! I alle fall for meg ;-) GOD JUL!! klem

  SvarSlett
 9. God bedring ønskes deg : ) Du har i alle fall mye pent å se på der du ligger, og julestemningen kommer vell så smått likevel - etter hvert : )
  Klem.

  SvarSlett
 10. God bedring til deg!!
  Du har jo heldigvis fin utsikt da :)
  Klem!
  Amalie

  SvarSlett
 11. Håper behandlingen har hjulpet og at du får en fin jul allikevel!!!!! God jul og godt nyttår! Hilsen Solrosa

  SvarSlett
 12. Du har en nydelig blogg som så riktig kalles sukkertøy for øyet; nydelige bilder og farger :)
  Hvis jeg kan få lov til å driste meg til å komme med en liten "korrektiv"til ditt vakre bildeoppsett, så ville det, etter min smak, tatt seg ENDA BEDRE UT om du tok hensyn til hyllens ytterkant og ikke lot bildene komme utenfor denne!

  SvarSlett
 13. Lavinda:
  Er du uten blogg eller er det bare meg som ikk ehar tilgang til den?
  Uansett : Klart du kan si hva du mener,men.. Er nok slik jeg liker det skjønner du*ler* Liker at det skal være litt "skjeivt" og utradisjonellt.. Og..Jeg har MANGE bilder som SKAL ha plass,defor står det bilder utenfor hyllekanten :)
  Akkurat slik jeg likær'n *smile*
  Ha en FIN jul videre, og tusen takk for ord :)
  Klem Ida Susanne

  SvarSlett

Jeg blir hoppende glad om du vil legge igjen noen ord hos meg! Jeg leser alle kommentarene og blir super happy for hver og en :) Snille ord varmer et blogg-hjerte!