torsdag 13. januar 2011

Endelig...

 ..er veggen "ferdig"
(man skal aldri si aldri)


Veggen over det gamle skapet er stygg og tapeten har sår, så nå er problemet løst ved inspirasjonssider fra ulike interiørmagasiner (jeg har klippet ut gjennom årene) og tag it. 
Jeg "forguder" disse sidene, det er så mye inspirasjon og det gir meg energi bare å titte bort på den.
 Bildelisten er fra Ålhens (149,-) ramme med søteste bilde :Søstrene Grene (35,-), duftlys fra Pytt & Panne (ca 5,-pr stk)Kose dere i snøværet
Det har jeg gjort idag, startet dagen med en ridetur i skogen, med Wilma på slep. Det ble mye snø i nakken, da Jorik (som da er islandshesten min) har et eneste motto her i verden : "Finnes det ingen vei,da lager jeg en vei" Så da er det bare å holde seg fast og håpe på det beste da :)

Ha en finfin dag

Klem Ida Susanne

31 kommentarer:

 1. Utrolig stilig, den var leken, helt interiør og veeeeeldig kreativ. Liker!!!!

  Klæm klæm

  SvarSlett
 2. For en super ide, kjempestiligt ble det:-).
  Ha en fin dag
  Hilde

  SvarSlett
 3. Så fint det ble=) smart å henge opp inspirasjon fra blader. Det er så lett å glemme de fine bildene man har sett!
  Og jeg er litt misunnelig for den rideturen, det hørtes herlig ut. Jeg kjenner at det er alt for lenge siden jeg har ridd nå.

  Klem

  SvarSlett
 4. Så fin din vegg ble, hyggelig med masse inspirasjon til pynt :)

  Hyggelig med snø da, er i København har det smelta så mye at hundedritten har tittet frem....så jeg syns det skal snø litt mer her også...sender du noe ned?

  SvarSlett
 5. Lekkert, Ida!
  Jeg hadde inspirasjonsvegg i den forrige leiligheten min, men ikke fått somlet meg til å sette i gang her enda (har jo tross alt bare bodd her et år;-)). Helt enig med deg, bare å kaste et blikk på en sånn vegg gir tonnevis med inspirasjon og glede:-)

  Kos deg med veggen og ha en fotryllende kveld:-)

  Klem, Rosa

  SvarSlett
 6. Den veggen ble SÅ fin. Her var det MYE lekkert samlet på et sted. Alle burde ha en sånn inspirasjonsvegg. Foresten, for en herlig start på dagen, islandshest og ridetur i vintervær! Ikke akkurat det samme her, med febersyke unger (sukk ;-). TUSEN takk for fin inspirasjon, igjen :-)

  SvarSlett
 7. Kjempe flott! Lurt å tapetsere over skavankner på den måten;) Det ble fargerikt og gøy å se på! God torsdag:) Klem Ellen Louise

  SvarSlett
 8. Herlig inspirasjonsvegg! En gang løste jeg et problem med en stygg og hullete murvegg i et kott som jeg gjorde om til soverom ved å bruke en rull med gråpapir til tapet og lagde så stjerner i gull og sølv på den med en sjablong klippet ut i papp og to små flasker hobbyfarge som jeg hadde liggende. Ble minnet på det prosjektet av å lese dette innlegget :)
  Veldig greit med rimelig fornyelse som skaper godt humør fordi man blir glad og inspirert av å se på veggen. Så mange nydelige farger på veggen din *♥*

  SvarSlett
 9. Tenk at en vegg kan bli så vakker ved å henge opp ting man har funnet opp i blader! Samt at den kan glede deg hver dag ved å gi masse inspirasjon og balsam for sjelen. Genialt! Siw

  SvarSlett
 10. for en herlig inspirasjonsvegg!
  jeg pleier også å samle på utklipp,
  men nå er det lenge mellom utklippene
  fordi jeg bruker mest tid her inne
  om dagen..
  forfriskede ridetur;-)

  SvarSlett
 11. Kjempestilig, også så energirikt! Kos deg i snøen. Her i Bergen klarer ikke værgudene helt å bestemem seg. Det snør, sludder og regner om hverandre :)

  SvarSlett
 12. Lurt, lekkert og inspirerende! :D

  SvarSlett
 13. så utrolig fiiiiiint & herlig ♥

  ♥klem!

  SvarSlett
 14. Hipp hurra for inspirasjonsvegg!
  Jeg kan også sitte å se lenge på min sånn vegg...
  Lenge leve inspirasjon på glanset papir!

  btw.. I dag fikk vi inn superfine ting i Melamine ting på Kremmerhuset!!! I skikkelig "Sukkertøy for Øyet farger"; mint, lys rosa, lys turkis, og deilig plomme-lilla farge bl. annet.
  Tenkte på bloggen din med en gang jeg så fargene!

  Håper du har en finfin kveld :)
  Klem!
  Amalie

  SvarSlett
 15. tok å skrev "ting" to ganger jeg.. bare for å være HELT sikker... *knis*

  SvarSlett
 16. Utrolig stilig veggen ble:)
  Det ligger en lite utfordring hos meg til deg:)
  Ha en fin kveld
  Klem fra Jorunn

  SvarSlett
 17. Du har en så flott blogg! :) Mye pasteller, akkurat som vi liker! Og FOR en god idè det er å tapetsere vaskemaskinen!!

  Hilsen shabby chicks!

  SvarSlett
 18. Åh, så herlig da Ida Susanne!!! Elsker fargene, bildene, LAMPA og alt!!!♥
  1000 takk for kjempekos og inspirerende kommentar hos meg!!! Den satt jeg veldig pris på, skal du vite! Du var èn av de første bloggene jeg begynte å følge, og har vært èn av mine største inspirasjonskilder og favorittblogg!! Takk!♥

  Klemmer:)
  Duse Pasteller

  SvarSlett
 19. Hei hei frøken!

  Vittig, det er akkurat sånn jeg gjorde på veggen hos oss!Er jo så greit, enkelt og dekorativt..og ikke minst; Lett og forandre når man går lei..;))Ble kjempe fint hos deg, og fine bilder!:)

  Nå flytter vi jo denne måneden, så da må veggen vår ned..men jeg har allerede planlagt å gjøre noe av det sammen i den nye leilighten;) Blir helt sikkert bilder på bloggen!;)

  Du, jeg har tenkt på noe...Jeg synes du ser så inmari kjent ut..Så jeg sitter og lurer på om vi kan ha møttes i skien engang, om vi har noen felles bekjente eller noe...hm...tenke...

  Nydelig bilde av deg og hesten din i sidebaren her forresten-alltid vært en liten heste-jente selv;) Nydelige nydelige hesten!:)

  Ønsker deg en fortsatt fin dag, og en god helg!:)
  Klem fra meg

  SvarSlett
 20. Kult!!! Jeg har en bok jeg klistrer mine favoritter i. Må gå igjennom bladene mine flere ganger i året... og klippe ut/kaste... he he... ble veldig bra med den veggen!

  Kos deg i snøen du også... selv har jeg vært i stallen imorgen og jobbet... det er utrolig stas å se min lille Pixie vokse til!

  SvarSlett
 21. Digger inspirational boards. Så kreativt og inspirerende!

  Ønsker deg en super helg!

  Klem fra Carina

  SvarSlett
 22. Jeg glemte å svare deg ;-) Det stemmer at hjemmet vårt er i ROM123 denne mnd. ;-))

  Klem fra Carina

  SvarSlett
 23. Åååååååååååå, vad kul, du har mitt kök på väggen :) det tar jag som en stor komplimang.... :):)

  kram josse

  SvarSlett
 24. LOVE LOV IT
  Tusen takk for veldig hyggelig kommentar om barnerommet vårt.. Jeg har faktisk vært innom bloggen din før, og du lager veldig flotte ting :-)
  Ha en strålende dag!

  SvarSlett
 25. Hei på dæi!
  ÅS utrulig bra det blei.Du e så¨kreativ:)
  Kan tru at den veggen inspirere dæi masse. KOs dæi masse i helga.
  klæm fra mæi

  SvarSlett
 26. Hei! Lekker og inspirerende blogg du har. Legger deg til i listen min :)

  Ha en finfin helg.

  klem

  Lise

  SvarSlett
 27. Det var en morsom måte å gjøre det på. Sånt må ta tid, men når man førsta blir ferdig så er det forhåpentligvis verdt det. Håper du selv er godt fornøyd :o)

  SvarSlett
 28. "Finns det ingen väg, så gör jag mig en väg" ÅÅÅ vilket bra uttryck. Love it. Så ska jag försöka tänka!!
  Kram Jessika

  SvarSlett
 29. Jeg har egentlig en visjon - drøm - om at jeg skal lære å ri før jeg går ut av dette livet. Det har vært vanskelig å få til gjennom årene med jobbing, to små unger og mye annet "ansvar". Tiden begynner nok snart å bli klar ;). Og jeg mener det - at det skal jeg lærer meg. Vi bor jo på gård - så kanskje jeg ender opp med hest på fôr? Eller så kanskje jeg nøyer meg bare med å lærer meg å ri - og det er det. Det høres fantastisk ut å ri i snøføyka på en islandshest! Jeg koser meg veldig om dagen med å ha Golden Retrieveren min i trekk foran sparken. Hu hei hvor det går.

  Hvordan går det med nakken din? Ettersom du rir, har den nok blitt bedre - men jeg har egentlig et alvorsord å snakke med så unge jenter som deg får stressnakker etc. Jeg har gått "the hard way" på den veien der. Take care - og lytt til kroppen.

  SvarSlett
 30. Så stilig! digger dine ideer til bilde vegg...Full av energi!

  Du er et begavet talent! Altid vakkert her inne!

  Virkelig sukker tøy for øyet

  fin dag i snøen med hesten:)

  :) fra eldrid

  SvarSlett

Jeg blir hoppende glad om du vil legge igjen noen ord hos meg! Jeg leser alle kommentarene og blir super happy for hver og en :) Snille ord varmer et blogg-hjerte!