mandag 24. januar 2011

Prikker & Pasteller

Frokost
(...Frokostblanding,yoghurt og frukt,deriblandt en frukt jeg aldri har sett før..)
Skjønne prikkete boller,pastell skåler og fargerike glass.. Ikke ofte jeg bruker te-presskanna fra eva solo,men den er veldig kjekk dersom man er flere til bords.
Den er så skjønn der den står,med varmetrekket sitt godt trekt oppover "halsen"
*knis*

12 kommentarer:

 1. Hei høpp!!

  Herlig og starte denne dagen med dine nydelige bilder.
  Tror det er pasjonsfrukt du har der:)
  Ønsker deg en fin ny uke,i det nydelige været!!

  Klem Linda:)

  SvarSlett
 2. Herlig start på dagen! Flotte bilder=) blir så glad av dine bilder, lyse og inspirerende=) Ja, og så minner de om at sommeren er der framme i horisonten=) Takk for titten=) Ønsker deg ei flott ny uke=)

  SvarSlett
 3. Så utrolig herlig! Nå skulle jeg virkelig ønske at jeg hadde stått opp tidligere i dag, slik at jeg også hadde tid til å kose meg slik! Det får bli i kveld ;)

  Håper du får en super dag! Klem.

  SvarSlett
 4. Hei igjen!!

  Da vet ikke jeg!!!du får si i fra om noen vet det he he.Dette ble et mysterium!!

  Klem Linda:)

  SvarSlett
 5. hehe det er Pitahaya :) Kjempesøt frukt!

  SvarSlett
 6. Det var jammen bra dere fant det ut,nå satt jeg her å tittet i kokebøkene mine.Hadde helt hengt meg opp i dette,men da kan jeg fortsette livet mitt her:)Hiiii!!

  Ha en fin dag med den søte frukten:)

  Klem Linda:)

  SvarSlett
 7. Flott blogg og lekre bilder. Jeg likte godt det med de to pallene (i et innlegg nedenfor) som blir som en sofa med en pute oppe.

  Jeg tror kanskje jeg skal lage meg sofabord av paller. Har sett at House Doktor har slike, men de er jo svindyra. Dessuten liker jeg bedre å kunne lage slikt selv.

  Håper du får en flott start på uken som kommer:)

  SvarSlett
 8. Fine og inbydende bilder! Jeg fikk lyst til å prøve den spennende frukten som jeg ikke har smakt før. Har sett den på butikken, men har vært litt for pysete til å kjøpe den ;)

  SvarSlett
 9. Kule frukta! Var den god, eller bare pen...?? :P

  SvarSlett
 10. Rart hva farger kan gjøre med apetitten! :) Det så fristende ut.

  SvarSlett
 11. Hei på dæi!
  Skulle gjerne vært hos dæi å spist forkost i morrest ser æi;) Så koselig å ordne det litt fint rundt sæi når man skal ha forkost. Va dne nye frukten god? Va iallefall veldig fin:)
  Fin kveld til dæi

  SvarSlett
 12. Åh såg ut som en innbydene og god start på dagen. Blir glad av bildene dine! Så digger jeg putene du har fra Plonka. Sånne vil jeg også ha!

  SvarSlett

Jeg blir hoppende glad om du vil legge igjen noen ord hos meg! Jeg leser alle kommentarene og blir super happy for hver og en :) Snille ord varmer et blogg-hjerte!