søndag 16. januar 2011

Vi bygger ut...

Bildeveggen 
(Jeg har utvidet inspirasjonsveggen ved spisebordet. Bort til ledningen til taklampa slik at det ble en "riktig" ende på veggen.)


Kreativt kaos er lov..

Jeg fikk så mange herlige ord fra dere ang. bildeveggen min, og til dere som bekymret dere for at en slik vegg må ta laaaang tid å lage kan jeg si dere : Neeeeida, det er ikke så mye jobb som det ser ut som. For min del er det bare gøy å sitte å bla i interiørblader og plukke ut det som inspirerer meg mest. Så bruker jeg er snittekniv slik at sidene kommer perfekt ut. 
Det skal sies at disse sidene som jeg har oppe på veggen har fortjent sin plass. Jeg klistrer ikke hva som helst på veggen. Sidene skal "snakke" til meg, og det skal være sånn at man blar seg tilbake til disse sidene og sitter å studerer dem lenge. DISSE sidene fortjener en plass på veggen. 
Jeg har heller ikke planlagt hvor hver side skal være, eller hvem side som passer best ved siden av hverandre. Men jeg har derimot et slags tema, noe som kan være lurt slik at det ikke bare blir KAOS, men et KREATIVT KAOS. Skjønner dere forskjellen?
På min bildevegg er det "drømme seg bort" sider, og alle sidene har en farge som går igjen. Mye retro,mye rosa, mye turkist og svart/hvitt. 
En slik vegg kan jo lages med alle slags temaer, ferievegger med bilder fra sandstrender og krystallklart vann, motevegger/klestrender, kun sort/hvitt vegger, avisvegger osv..osv.. osv..
Er en billig løsning dersom man har lyst på forandring og noe ingen andre har maken til..

Nå skal vi ut på tur med Wilma (i snøen) 
Nei takk til mer snø...

Klem Ida Susanne

12 kommentarer:

 1. Kjempe fint! Hva sier kjæresten til så mye interiør på veggene?;)

  SvarSlett
 2. Heisann!!

  Dette ble jo kjempe fint,da kan du sitte her å la deg inspirere,herlig..
  Nydelige farger du setter sammen!!

  Ha en fin søndag med søte Wilma i snø kaoset!!

  Klem Linda:)

  SvarSlett
 3. Utrolig kult!!
  Du er rå altså..

  God Søndag,
  Klem Jatte♥

  SvarSlett
 4. Så feiende flott bildevegg! Digger den. Alt du kommer på altså. Og ingenting er som billige løsninger på et problem som kan irritere! :)
  Flink du er!
  Ha en finfin søndagskveld!

  SvarSlett
 5. Meganice :D
  Du er så fliiiiiink!
  Herlige bilder fra leiligheten du viser under her også :)
  Kos deg med søndagskvelden!
  Klem!
  Amalie

  SvarSlett
 6. Hehe.. Tenkte faktisk på deg da jeg skrev innlegget:) Derfor: kjekt du oppdaget det:) god uke!

  SvarSlett
 7. Herlig bildevegg! Ser du har fått med et av bildene fra siste Elle interiør, det på bildet nederst til høyre, med de mintgrønne stolene. Leste artikkelen i går, og greide simpelthen ikke å dra øynene unna det bildet. Sååå fint! Akkurat som deg elsker jeg også mintgrønt, og har funnet ut at det er en hit i kombinasjon med de fleste farger.

  Kos deg masse med bildeveggen, klem fra Tevanga

  SvarSlett
 8. Utrolig kult! Diggbart! Klemmer till herlige du;)

  SvarSlett
 9. wow, du er bare så tøff! Utrolig stilig!
  Ha en flott ny uke
  Klem Janne Merethe

  SvarSlett
 10. Du gjør det på samme måte som meg:) Aller best med snittekniv ja-helt enig der!Prøvde først uten-ble bare kaos og sår i bildene:(Ødela noen flotte bilder før jeg fant frem kniven.....

  Helst enig i deg; STOR forskjell på kaos og kreativt kaos!;) Hos deg er det ihvertfall av den gode og kreative sorten:)Riktig så fint ble det:)

  Mente du forresten vase i kommentaren hos meg?;) Eller var det en lampe fra et annet innlegg du kommenterte? Ble nygjerrig:)

  KLem klem

  SvarSlett
 11. liker ikke når jeg ser det sniker seg inn skrivefeil gitt...litt strikt der;) Skal jo selvfølgelig stå "helt enig med deg" i andre avsnitt der....*ler høyt*

  SvarSlett

Jeg blir hoppende glad om du vil legge igjen noen ord hos meg! Jeg leser alle kommentarene og blir super happy for hver og en :) Snille ord varmer et blogg-hjerte!