mandag 28. mars 2011

Snart en ny måned...

...Noen av bildene som ble knipset i mars:


Det er vår, og det er så deilig!!!
Dette gjenspeiler seg veldig i bildene jeg har knipset denne måneden.. Det har skjedd mye.. Leiligheten skal selges, og en ny leilighet er kjøpt. En rosa mini pc har funnet veien inn i Ida's univers, og jeg har kost meg med masse te og kaffe (noe jeg gjør hver måned egentlig) Sukkertøy for øyet har fått speile seg i glansen denne måneden, både på kk.no, klikk.no og Dagbladet.no. Sistnevnte med litt skrekk blandet fryd da kommentarene på selve artikkelen på dagbladet ikke oste av positivitet. Men slikt prøver jeg bare å riste av meg,og det at voksne mannfolk ikke har annet å bedrive nettene sine med er ikke mitt problem. Værre med Stian her, som irritert kommenterer tilbake *ler*

 Så vil takke alle som har sendt meg mail og gode ord, et er veldig koselig!!
Jeg tror at når man er inni denne interiør-blogg-verdenen lever vi i en liten boble av positivitet. Og så fort man blir blåst ut i den "virkelige" verden og inn i de store avisene kommer "anti" interiør menneskene frem i lyset og "disser" oss interiør bloggere. At min stil ikke passer til en mann på 50 år er helt greit for meg. Og jeg må si meg rimelig lei av alle som synes synd på Stian. "Stakkars mann som må leve i et sukkerparadis". Til alles informasjon stortrives Stian, og han heier på meg hele veien og er veldig stolt av meg, og hvordan leiligheten fremstår.
Jeg er så glad for at jeg har dere trofaste lesere, for dere er virkelig gull verdt!!!!
Takker og bukker og klapper i hendene for at dere følger meg


Setter stor pris på Dere!!

Ha en Superduper start på uka alle sammen

Klem Ida Susanne 

23 kommentarer:

 1. Hei hei søte!*smile*

  ja, da har vi vært og kost oss i Skien i helgen-men ble dessverre ikke tid til brukten, siden vi hadde så masse familie og venner vi mått få tid til...men hyggelig var det...*smile*

  Så at bloggen din var på DB i går ja- så stas! Bare blås i negative kommentarer! Skjønner det ikke er så hyggelig-men folk har en tendens til å være voldsomt så krasse på sånne sider-og de fleste av dem har jo ingen interesse for interiør da, så de har ikke peil heller...og så er det jo lov å ha ulike stiler og like ulike ting....Så kommentaren til Stian der-synes den var bra jeg..*smile*

  ...og bare så du vet, du er flink du...*smile* Uavhengig av stil og smak, kan man jo se at du er flink til å sette sammen ting og har mange gode ideer!

  Ønsker deg en flott ny uke!
  Klem fra meg

  SvarSlett
 2. Ja, bare å riste av seg.
  Ta til deg det du kan av positivitet, la det andre være :)
  Vi gleder oss alle til å se det nye sukkertøyhjemmet bli dannet!!!

  SvarSlett
 3. Hei Ida Susanne!
  Har ikke lest kommentarene i Dagbladet, men de har ikke skjønt greia.
  Antar de tar det for å være en ROSA fjortis blogg??
  Men vi andre vet du er så bra som en dyktig blogger skal være!
  Alltid positiv, flink til å skrive hos andre, hyppige innelgg, er flink på stillebenfoto, og uslåelig med farger. Dessuten er du superflink til å gjennomføre 'sukketøykonseptet'!
  Takk for at du er en del av vår positive boble, et godt sted å være!
  Klem fra Tone

  SvarSlett
 4. Du er rå flink, som alltid! Stå på! :)) gleder meg til å følge det i den nye leiligheten! Ha en fin fin uke! anine

  SvarSlett
 5. Det er rette ånden! Du skriver en herlig blogg, har gode bilder og om Sivert Sur på 45 eller 17 år ikke liker det du skiver og hvordan du har det hjemme er jo det i grunn deg revnende likegyldig. Folk er tøffe i trynet på nett, men hadde aldri turt å sagt det til deg ansikt til ansikt hvor de måtte stå for det de sier. Blås på sinnataggene!

  SvarSlett
 6. Jeg har lært at å kritisere andre er det enkleste som finnes. Så lett å si at man ikke liker noe. Men hva er poenget? Hva er poenget med å spre om seg med negativitet? Jeg ser det ikke.

  Jeg sier heller hurra for deg! Hurra for Stian! hurra for Wilma! Og hurra for Sukkertøy for øyet!

  SvarSlett
 7. jeg måtte inn og se kommentarene. Herlighet. BARE la det prelle av. Det er det mest hjernedøde jeg har sett på lenge ;)

  Nei. Prell av, og nyt det faktum at det er så mange som liker deg og stilen din - at du FAKTISK kommer på DB sin førsteside ;)

  Ha en finfin kveld!
  klem

  SvarSlett
 8. Hei Ida Susanne!
  Jeg har fulgt deg en stund, men jeg er ikke så god til å legge igjen kommentarer:-) Tusen takk for gode ord hos meg! Liker bloggen din veldig godt.
  Lena

  SvarSlett
 9. Haha, ja leste et par av kommentarene på db.no. Jeg er overbevist om at enkelte kommer med usaklige og stygge kommentarer bare for å være ekle og fordi de ikke har noe annet å ta seg til. Nettdebatter er det de lever og ånder for - fordi de ikke har guts nok til å si ting direkte til folk. Men blåååås i sånne - nyt heller all den positive tilbakemeldinga - for den ser jeg det er mye av, og nå var det på tide å slenge meg med jeg óg. Bloggen din er den koseligste og mest fargerike, samt mest inspirerende bloggen jeg leser fast - keep it up! ^^,

  Ha en herlig uke :)

  SvarSlett
 10. Synes mannen din er nydelig som tar seg tid til å lage et innlegg til de fjompenissene på dagbladet sin side og forsvare deg, det er romantisk det!

  Vi som liker bloggen din, nei, ikke liker, men ELSKER ;) vi blir aldri lei hvertfall, stå på vår alles kjære sukkertøyprinsesse! *♥*

  SvarSlett
 11. Gamle menn skal man ikke lytte til. ;)
  Så GLAD for at blogger og deler!
  Og gleder meg til enda en mnd her med deg.

  Klemmeklem

  SvarSlett
 12. Hei,
  Jeg har sagt det før, og sier det igjen, du er superflink!!!
  Du er inspirerende og en super blogger.
  Tusen takk for blogg-hjelp-tips:) Det ordnet seg med kommentarfelt.
  Ha en flott uke.

  SvarSlett
 13. mange herlige bilder Ida ♥ Og you go girl!
  Helt enig i alt du skriver om denne boblen vår, og at vi bare lar disse mennene på 50 få disse så mye de vil... hadde de bare visst hvor koselig vi har det sammen, hihi;))
  Jeg så kommentarene på Dagbladdet og jeg må si jeg ble litt paff over alt det negative de klarte og få frem... skjønne at Stian følte for og svare noen av de tilbake;))
  Stian er HELDIG han som har ei jente som deg, og det tror jeg de som kommenterte også syns;))

  Ha en fin, ny uke Ida, kos dere i Prinsesseheimen;)

  KLem Line

  SvarSlett
 14. Jeg heier også på deg!!
  Man kan ikke gjøre alle til lags, vet du, men det trenger man da heller ikke!;)
  Ikke uten grunn at du nærmer deg 1000 faste lesere og får god omtale i media!
  Stå på! Jeg vil ha masse mer Sukkertøy!;)
  KlemKlem♥

  SvarSlett
 15. Så velfortjent med litt pr syntes jeg! Menne våre trenger virkelig ingen å syntes synd på. Tror folk at fordi man er glad i interiør, så må mennene våre være puslinger og tøfler?! Eller at vi driver interiør terror i hjemmet-ikke vet jeg hva de tror:))! Men en ting vet jeg og det er at d ikke er NOE å bry seg om!
  Liker så godt bloggen din- og det gjør mange endre også!

  Stor klem til deg:)

  SvarSlett
 16. Det er bare å riste av seg og ikke bry seg om. Og jeg tror ikke mennene våre lider noen nød. Heller tvert om. De blir vel heller litt i det mest borskjemte laget til tider (spør du meg...og hvordan jeg vet han her hjemme hos meg har det. hehe).
  Jeg liker bloggen din kjempe godt, og det vet jeg det er mange fler som gjør. Stå på du!
  Ønsker deg en kjempe flott dag.
  Klem Jane.

  SvarSlett
 17. Sure, gamle gubber som ikke har øye for interiør skal dere ikke bry dere om. Stakkars, tenk bare hvordan det må se ut hjemme hos dem? Det er vel heller synd på dem enn på kjæresten din. Det finnes faktisk mange menn som også trives med det vi jentene gjør med hjemmene våre. =)

  Jeg e l s k e r bloggen din, og gleder meg veldig til å se det nye hjemmet deres. =)
  Klemmer

  SvarSlett
 18. Hei vennen!

  Nå måtte jeg inn og lese kommentarene på Dagbladet.... kjære vene!! Dette er så LATTERLIG DUMT at du bare må la det passere, søta!
  Disse menneskene har tydeligvis ingenting bedre å fordrive tiden med enn å rakke ned på andre, stakkars dem;-)
  Opp med haka, på med smilet- du er best! :-)

  Ha en vidunderlig tirsdag:-)

  Klem, Rosa

  SvarSlett
 19. Ja snart er det ENDELIG april, med påske og skikkelig vår! Bildene dine er bare deilige! Rett og slett... gleder meg sånn til å følge deg i ny leilighet :)

  P.s du må titte inn om Vinnord :) Jeg har nettopp fått hjem min siste ebay skatt... en litten sak jeg tror du kommer til å falle pladask for ;)

  Klem

  SvarSlett
 20. Hihi! Må inn å lese gammelmannkommentarer jeg også!! :) håper virkelig ikke du bryr deg om det, nei!! Jeg elsker bloggen din og leiligheta og gleder meg til å se den nye! :) lykke til m pakking!! :)

  SvarSlett
 21. Hei! Jeg synes bloggen din er helt nydelig. Har lest den en stund, og koser meg hver gang. Håper du fortsetter å vise oss glimt fra din sukkertøysverden lenge, lenge! :) Klem fra følger nummer 952

  SvarSlett
 22. OMG!
  Er det virkelig noen som gidder å rakke ned på ditt nydelige hjem og synes synd på mannen i ditt liv???
  Ærlig talt...
  Du har et så vakkert hjem og når man er glad i noen så bryr man seg ikke om at koppene er rosa. Mannen min vil nok ikke at vi skal ha rosa servise, men han spiser gladlig sjokolade av mine rosa hjerteskåler :)

  SvarSlett

Jeg blir hoppende glad om du vil legge igjen noen ord hos meg! Jeg leser alle kommentarene og blir super happy for hver og en :) Snille ord varmer et blogg-hjerte!