mandag 2. mai 2011

go'biter fra 2 fine nettbutikker :


Kose dere på denne mandagen!
Blogges senere ;)

15 kommentarer:

 1. Så vakker den muggen er, minner meg om min farmors saftmugge, den hadde slik fasong, og den var alltid fylt med hjemmelaget rips&bringebær saft..mmmmm :) Håper jeg finner et nytt sted å bo snart ja, det er så pes å flytte, mest stress når alt er så uvisst men det ordner seg nok får jeg tro :) Takk for oppmuntring, det varmer! *♥*

  SvarSlett
 2. Fin inspiration, gillar särskilt glaskannan- jätte fin!

  Ha en fin Måndag!
  Kram Elina

  SvarSlett
 3. Nydelige bilder av nydelige ting:D
  ha en nydelig uke:D

  SvarSlett
 4. Så mye koselig og fint! Sånn matboks hadde mormor alltid med når vi feiret 17.mai, gode minner:) Og gratulerer med ny leilighet! Kjøkkenet ble veldig fint! Lykke til videre med å komme i stand. Klem

  SvarSlett
 5. Juhu, AKKURAT sånn rør-stol jeg har lett etter joh! Nå er den min (håper jeg), blir fint å ha på kjøkkenet ja! :D

  SvarSlett
 6. Herlige tips :) blir så fint hos dere, ida susanne :) love it .:) klem

  SvarSlett
 7. Takk for inspirasjon Ida! Det blir forresten super fint på kjøkkenet deres! Virker som dere trives godt i den nye leiligheten:)

  God mandagsklem;)

  SvarSlett
 8. Heisan Ida Susanne
  Jeg tar gjerne den sorte lampen og arkivskuffene. Skolestoler har jeg fra før, og jeg trenger kanskje ikke en hel klasse her, hi,hi.
  Fin ny uke til deg!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett
 9. Hei frøken fryd!*smile*

  ...så utrolig hyggelig kommentar inne hos meg-må jo baresmile...ALLTID hyggelig å høre fra deg*smile*

  Lekre ting i disse butikkene altså...nesten så man får lyst til å åpne lommeboka med en gang*blunkesmil*

  ...og helt enig med deg! Sjokomousse i kopper er stas! Ser jo bare lekkert ut! Gjør det samme av og til-eller i posjonsformer...litt avhengig av hvordan bord-dekkingen min er...jeg er jo så glad i å forandre vettu...hihi...*blunkesmil*

  ...tror muligens jeg skal se top model-finale selv i dag jeg...har alene hjemme kveld-bare meg og ferdinand-pusen...Skal kose meg med blomkålgrateng, resten av sjokolade mousse fra i går(hihi...vi hadde det vi også...) og tv-titting ja!*smile* DEILIG!

  Stoor mandagsklem

  SvarSlett
 10. Hei på deg!♥

  Fine ting fra Hjem i tiden, jeg har et spisestuebord som nesten er likt til salg.. vi får ikke brukt for det.. Men, er nok noen andre som får det :)
  ..Men du.. GRATTIS med over 1000 følgere.. Det er absolutt velfortjent, Ida Susanne! Nydelige bloggen din.. Elsker å titte innom deg og dine sukkersøte innlegg...

  Ha en superfin kveld, snupp!
  K L E M♥

  SvarSlett
 11. så fine ting! men du, vet du va den boksen med alle lange smale rommene er til? kikket på en sånn boks på et loppemarked og skjønte ikke helt funksjonen :)

  SvarSlett
 12. Hei :-)

  Så fine smakebiter :-)

  Ha en flott ny uke :-)

  Klem

  SvarSlett
 13. Kjempefine ting - liker særlig godt den øverste butikken, og jeg kjøpte faktisk en sånn fin "arkivskuff" på fretes her om dagen!

  SvarSlett
 14. Hjem i tiden er virkelig en artig nettbutikk. Der finnes jo alt, og er man i tvil om hva som er kult, kan man jo ta en titt der;) Hjem i tiden er en vinner i mitt hjerte! Ta en titt dere og... Forresten, nydelig side!;)

  SvarSlett

Jeg blir hoppende glad om du vil legge igjen noen ord hos meg! Jeg leser alle kommentarene og blir super happy for hver og en :) Snille ord varmer et blogg-hjerte!