torsdag 21. juni 2012

5 på rappen med SignePling :Beskriv stilen din kort :

Fargerik, romantisk, oppfinnsom.
Jeg er veldig glad i pasteller, blomsterprint og gjenbruk - kombinert med noen elementer fra østen. Litt 'pastell hippie' egentlig!En favoritt eller to i interiøret: 

Jeg er veldig glad i den enorme hvite Karlstad-sofaen vår med 2 sjeselonger. Et møbel like egnet for vennefest som filmkveld. Elsker spesielt at trekket kan tas av, vaskes på 60 grader og tørkes i en fei! Da slipper man å være redd for uhell, og det funker med hvit sofa selv om man har katt i hus. 
Jeg er også veldig glad i det Marokko-inspirerte bordet mitt fra House Doctor. Det passer perfekt som salongbord etter at vi saget av beina litt og gitt det et par strøk hvitmaling.Hva har du dilla på akkurat nå?

Åh, det er så mangt! L’oréal Color Riche minineglelakker, fjelltur, House Doctor, blomsterkasser fulle av nelliker, kylling med karri og ostesaus (svigermors oppskrift), den nye paraplyen min i beige med neonrosa polkadotter, Instagram og countrymusikk - for å nevne noen.
Sånne diller kommer og går ganske fort her i huset så neste uke er det sikkert noe helt annet *smil*

Neste prosjekt i boligen :

Jeg har et vindu på kjøkkenet som skal males hvitt og få nye hvite persienner. Det MÅ jeg bare få begynt på snart! 
Deretter er det et fint gammelt skap som står i kø for å få seg en facelift. Håper å få begge to ferdige i løpet av sommer'n.


Smarte interiørtips :

Å ikke tenke så innmari mye på hva som passer, og ikke passer sammen! Stol litt mer på egen teft - og litt mindre på trendene som omgir oss. I alle fall om du ikke har råd til å bytte ut hele interiøret hvert år, sånn som meg. 
Jeg tenker alltid at om jeg liker alle elementene hver for seg, hvorfor skulle jeg ikke like dem sammen? *smil*

Selv mikser jeg villig vekk forskjellige mønster, mengder av farger og elementer fra forskjellige stiler. Litt factory, litt retro, litt romantikk, litt midtøsten og litt skandinavisk. Til sammen blir det veldig 'meg'. Det eneste jeg prøver å holde en viss kontroll på et at fargene jeg bruker har samme cirka metningsgrad, for å unngå det totale kaos.

Takk til Signe som ville være med i spalten 5 på rappen her på Sukkertøy for øyet!
Besøk SignePling for inspirasjon og moro!

7 kommentarer:

 1. Så gøy!
  Takk for at jeg fikk være med Ida Susanne og en fin torsdag til deg. Snart helg ;)

  Klem,
  Signe

  SvarSlett
 2. Sikke dejlige billeder. SKønne farver og en fin turkis budda ;) Mange hilsner fra Tina fra Danmark

  SvarSlett
 3. Herlig!
  SignePling har en finfinblogg og er like herlig i virkeligheten som på bloggen :)

  SvarSlett
 4. Gode tips, hun giver til sidst :) Vil læse lidt på hendes blog ved lejlighed. Den er hvertfald bogmærket.

  SvarSlett
 5. Hej anledningen för jag skriver till dig är för jag gillar din blogg och har den på min länklista :) Jag skulle vilja välkomna dig till en grupp som är öppen för alla färgglada typer! Syftet med gruppen är att ha ett forum för oss inredningstokar där man kan länka till massa skoj, dela med oss av inspirerande bilder och erfarenheter. Även byta och sälja grejer kan du göra här. Inga regler förutom vara trevlig och ha kul! :) Alla är varmt välkomna, Vänligaste hälsningar Lisa
  Färggladahem och pyssel:
  http://www.facebook.com/groups/380587038657088/

  SvarSlett
 6. Herlig innlegg - Signepling er blant favorittene mine:)
  Klem fra Kristin

  SvarSlett
 7. SignePling er flink og er en av mine favoritter også :)

  SvarSlett

Jeg blir hoppende glad om du vil legge igjen noen ord hos meg! Jeg leser alle kommentarene og blir super happy for hver og en :) Snille ord varmer et blogg-hjerte!