lørdag 21. juli 2012

Noen favoritter :


...noen vakre ting samlet på et bilde :
Igår var Wilma & jeg oppe på hytta en tur for å besøke familien, vi brommet oppover bakkene i regn,haggel,SOL, torden og lyn. Da vi var fremme lysnet været etterhvert og vi gikk en tur og plukket "grøfte-kant-blomster". Dette er en av blomstene som ble med hjem.. 
Sammen med litt annet "snop" ble disse bildene til..


Ønsker alle en fin helg!

Klem Ida Susanne

10 kommentarer:

 1. herlig! tenker det var en opplevelse å dra til hytta i et slikt vær i juli mnd. hihi=) Ha en super lørdag! =) masse klem!

  SvarSlett
 2. Hej Ida!

  Så fina saker! Gillar den lilla väskan. Så härligt med en tur! Idag står det loppis på tur för min del. Får se om jag hittar något fin med hem! Önskar dig en fin helg!

  KRAM! Petra

  SvarSlett
 3. Fine bilder!
  Her i Nord er det bare regn, regn og regn... Begynner å bli ganske lei nå:/
  God helg!

  SvarSlett
 4. Du bor i og har innredet verdens fineste leilighet, du. Rett og slett:) Helt fantastisk interiør, farger, bilder, design, ting, ideer - i det hele tatt. Dette er uten tvil min nye favoritt kikke-innom-og-storkose-meg-blogg, og jeg har allerede begynt å glede meg til å tapetsere (superlurt) de fine, gamle femtitallsmøblene mine som jeg har samlet på til vi kjøper oss leilighet neste sommer:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Oi!
   TUSEN TUSEN TAKK for skjønne ord! Kjempe koselig å lese! Velkommen som ny leser, håper du kommer til å fortsette å kose deg her inne :)
   Klem Ida Susanne

   Slett
 5. Fine ting dette, Ida Susanne:) En ting er sikkert.....vær det har vi MYE av her i Norge:)Godt å kjenne at man lever da;)!!
  Klem fra Trine:)

  SvarSlett
 6. Så flotte bilder! Ønsker deg ei fin helg! Klem :)

  SvarSlett
 7. Nydelige ting du har funnet deg.Grøftekant blomster kan være like så fint som kjøpeblomster syns jeg, spesiellt om de kommer fra en liten barnehånd:)
  Den lilla blomsten du har funnet deg , ser ut som en av de ville orkidesortene vi har her i landet. De er fredet, så neste gang lar du den kanskje få stå... :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Cecilie!
   Takk for fakta! Det visste jeg ikke! Så neste gang får jeg ta et bilde av den før jeg går videre istedet -smiler-

   Slett

Jeg blir hoppende glad om du vil legge igjen noen ord hos meg! Jeg leser alle kommentarene og blir super happy for hver og en :) Snille ord varmer et blogg-hjerte!