mandag 27. mai 2013

Er man lei bloggere?


3,5 år som blogger har omtrent gjort meg til en veteran i bloggverdenen.  
Det som har slått med de siste månedene, egentlig helt fra Desember 2012 år at andre sosiale medier har tatt over for blogging. Jeg er ikke en av dem som har instagram eller twitter  og jeg kommer nok heller ikke til å "skaffe" meg det. Jeg har holdt meg til bloggen og til facebook. Jeg ser nå at besøkstallet ikke er som det en gang var, det "svært få" som legger igjen kommentarer og jeg legger også merke til at færre og færre av bloggerne jeg har på listen min oppdateres. 
Da jeg startet å blogge hadde jeg ingen anelse om hvor stor Sukkertøysbloggen ville bli. Jeg blogget for meg selv og for å dokumentere hverdagen og stilen min. Etterhvert som bloggen vokste og jeg fikk mye media oppmerksomhet ble det til at jeg like mye blogget for dere som for meg selv. En ting er å si : "jeg blogger bare for meg selv jeg..Og føler ikke at jeg blogge". Fakta er at jeg har blogget nesten mer for mine lesere en for meg selv den siste tiden. Jeg har følt jeg "må" poste innlegg nærmest daglig for å opprettholde den interessen det har vært rundt Sukkertøysbloggen. 
Jeg har ELSKET/R å blogge, ikke misforstå meg!
Jeg har vært vitne til at nye bloggere kommer til, gamle bloggere gir seg & at gamle bloggere gjør come back.

Jeg kan ikke la være å spørre meg selv om jeg er den neste? 
..som gir meg? Tar en pause? Legger opp?

Jeg har på mange måter blitt litt avhengig av å blogge! Jeg husker jeg kunne ta meg selv i å sjekke bloggen maaange ganger om dagen, snoke på andre blogger, legge igjen masse kommentarer osv..osv.. Men dette har liksom avtatt litt de siste månedene. Kanskje jeg ikke er så avhengig lenger? Noe som kanskje betyr at jeg ikke gir 100% lenger..Og om jeg ikke gir 100 % synes jeg nesten det er like greit å droppe det..


Jeg kjenner på at jeg er litt lei av jaget. Jaget på det perfekte bilde, det perfekte kuppet eller det perfekte loppefunnet. 
Lei av jaget etter å måtte blogge.

En noe usikker fremtid for sukkertøysbloggen min med andre ord.

Jeg vil takke alle som har fulgt meg i disse årene.. Dere er fantastiske! Jeg setter så pris på alle de 18.000 kommentarene dere har lagt igjen her inne.. En stor takk til alle journalister som har vist interesse for Sukkertøysbloggen. 

Takk til alle sammen.

Dere er SUPER mennesker.

Vi blogges kanskje en gang i fremtiden? 
..for alt jeg vet kan det hende jeg får blogg abstinenser.Klem Ida Susanne72 kommentarer:

 1. JEG kan så meget følge din tankegang! Synes også man skal kæmpe mere for at holde på læserne og kommentarerne. :( rigtig ærgeligt, synes blogland er blevet mere og mere dødt efter folk er begyndt at bruge insta osv. Jeg kan selv mærke at lysten til at blogge er blevet mindre.

  Men tak for en dejlig blog :)

  SvarSlett
 2. Dette er jo nesten som jeg skulle ha skrevet det selv Ida Susanne...Har kjent på det samme jeg også. Kommentarer og besøk har dalt betraktelig. Og tror nok som deg at Instagram og div. har tatt over. Og har vært på tanken mange ganger å trekke meg tilbake..men det er jo gøy da !! :) Så jeg henger med litt til. Men du - Jeg koser meg med bloggen din og bildene dine. Og håper du også henger med :) Heia Ida Susanne sier ( roper ) jeg !!

  Ha en strålende dag :)
  Klem fra Janne

  SvarSlett
 3. :-( Så trist om du skal slutte å blogge!
  Men jeg forstår virkelig hva du mener!
  Har faktisk tenkt litt sånn selv de siste ukene...
  Jeg skal ikke gi meg, men jeg legger heller lista litt lavere for meg selv...
  og blogger bare når jeg har tid og lyst.
  For nå som jeg har en liten baby så er det jo det jeg prioriterer høyest,
  og da er ikke blogging så viktig!
  Håper ikke du sletter bloggen din da, for jeg liker så godt å titte på alle de inspirerende bildene du har vist oss igjennom årene!
  Lykke til videre!
  Ps. håper du får noen bittesmå abstinenser og blogger litt iblant!
  Stor NydeligFlott-klem fra Julie! <3

  SvarSlett
 4. Støtter deg uansett jeg vettu!

  SvarSlett
 5. Hei på deg Ida Susanne!

  Jeg har tenkt litt i de samme banene i det siste. Er det egentlig "verdt" å blogge? Det tar jo en del tid og krefter, mens Instagram derimot er så utrolig kjapt og greit!

  Enn så lenge så har jeg bestemt meg for å roe ned bloggingen litt, poste når jeg vil og har tid i stedet for hver dag, slik jeg gjorde før.

  Håper at du også får lysten tilbake og dukker opp her igjen etter en liten sommerferie ;) Du inspirerer!

  Klem,
  Signe

  SvarSlett
 6. Skjønner hva du mener! Men må si at en av grunnene til at jeg alltid går innom bloggen din er jo nettopp den at du ikke er på instagram o.l. :) Synes altfor mange blogger bare har blitt instagramblogger, og da kan man jo likegodt følge på instagram ;) Men er enig i at dersom du ikke synes det er 100% lenger, så er det bare fint å ta en pause. Slippe å ha det hengende over deg lenger, og at det blir en ting du føler du må. Så får du kanskje plutselig lyst en gang igjen, når du gjør det for deg selv og ikke alle leserne. Det blir nok bra for deg :) Uansett: Jeg heier på deg!! Ha en finfin dag, og en god pause :)

  SvarSlett
 7. tenker det samme som deg!
  lei jaget, lei følelsen av at nå MÅ det skje noe på bloggen..
  men har funnet roen i at jeg blogger bare når jeg selv vil.
  jeg er en stor fan av instagram, der får man liksom litt være med i livene til folk..men det er ingen tvil om at det nok tar litt over for bloggene.
  ønsker deg en fin somer søte deg!
  klem Cathrine

  SvarSlett
 8. Hei :-) Dette er godt kjente tanker for min del. Det som er viktig er at du gjør det som føles riktig for DEG, ikke hva andre synes om deg og bloggen din. Jeg endte opp med å slette alle gamle innlegg, tre år helt borte! Og da kom bloggelysten snikende tilbake igjen. For min del var det godt å starte på med blanke ark. Men, uansett hva du bestemmer deg for å gjøre, lykke til videre :-) Klem fra Trøndelag

  SvarSlett
 9. Hei hei Ida!
  Jeg skjønner veldig godt hva du mener:) Jeg er jo en "gamlis" jeg og, og interessen er overhode ikke der den var for noen år siden. Har knappe 20 innlegg i året siste årene, hihi. Interessen min dalte da jeg følte jeg måtte svare alle som la igjen kommentarer, måtte kommentere hos andre fordi folk var så snille og kommenterte inne hos meg, følte et "press" (fra meg selv) på å lage nye innlegg ofte osv.
  Jeg har funnet min medisin: jeg blogger bare når jeg har lyst, og kommenterer bare når jeg har lyst. Det er kanskje ikke så veldig sosial blogging, men det er morsommere å poste et innlegg når jeg faktisk har noe jeg vil si. Det godt for meg å være kreativ på bloggemåten også. Jeg driter med andre ord litt i de uskrevne bloggereglene som finnes, hehe. (regler: Blogge ofte, kommentere hos andre). Og så prøver jeg ikke å bry meg så mye om kommentarer og besøkstall.
  Jeg håper du følger samme "medisin", for selv om jeg kommenterer veldig sjelden også inne hos deg, er jeg stadig innom og titter.
  Det er bedre med et innlegg i ny og ned enn ingenting!;)

  klem Maya

  SvarSlett
 10. Heisann!
  Jo blogging tror jeg går i bølgedaler for de fleste. Selv har jeg liksom aldri kommet skikkelig igang.
  Jeg tror ikke Twitter og Instagram er her for å erstatte bloggene. Tvert imot tenker jeg at de alle utfyller hverandre på en fin måte. Mange som blogget hver dag før, blogger kanskje en gang i uken nå. Og resten av tiden bruker de instagram, og noen også twitter. Så er det jo også kommet videosnuttene... Da tenker jeg at noe av "ansvaret" med å skulle poste noe hver dag forsvinner. Presset blir lettere, ting tar ikke like lang tid lenger.
  Lykke til videre. Med eller uten blogg, Insta, twitter og hva som måtte komme :)
  Klem Tone

  SvarSlett
 11. Hei! For et fint blogginnlegg. Jeg er helt enig med deg! Har følt det sånn en stund jeg og - litt lei av å blogge.Så mange ord som spys ut, så mye tid. Mye greiere med istagram der man bare kan legge igjen et øyeblikk og ikke skrive så masse om det.

  SvarSlett
 12. OPS! La du ned der? Håpar ikkje det.

  Men som du seier så har bloggeinteressa dalt mykje i det siste. Eg trur kanskje marknadskreftenes inntog i sfæra har øydelagt litt. Dei største og tidlegare mest leste bloggarane har berre vorte redusert til papegøye for "samarbeidspartnarar" og andre sponsorar.

  Instagram er nok ein plass folk "Møtes" men er dog eit veldig intetsigende medium der ein fort ender opp med tusenvis av kjedelege kaffikoppbilder og tusenvis av prikkete sko osv.

  Eg likar bloggplatforma best,og trur formatet har lengre levetid enn insta, iallefall når reklamen kjem der også.

  Eg trur folk vil besøke deg når du legg ut noko nytt om enn det ikkje er kvar dag. Lesartala vil då minke på dagar du ikkje bloggar, men folk les når det kjem noko nytt.

  Eg trur ikkje at ting bør vere perfekte for at dei skal fenge. Nok med små drypp, om berre til inspirasjon er ofte nok. I allefall for meg :D

  Ha ein fin mandag!

  SvarSlett
 13. Hei!
  Jeg tror også at andre sosiale media har overtatt litt for blogging. Jeg har blogget siden 2004, dog i en langt mindre skala enn du!! Min interesse for blogging har gått i bølger. I perioder kjempeinspirert, og i perioder lange pauser. Pinterest og instagram har nok tatt over litt (det er disse jeg føler mest påvirker bloggverden), og det er litt tveegget. På pinterest henter man jo bilder fra et sted, og mange bilder hentes fra fine blogger som din! Dør bloggverden, så dør også en stor del av Pinterest. Derfor har jeg prøvd å være litt flinkere å legge igjen kommentarer på blogg, istedet for å bare "pinne" noe og dra videre. Tror alle som blogger vet at kommentarer er viktig for å opprettholde blogglysten. Instagram er som "speed-blogging", men kan også brukes for å skaffe interesse rundt en blogg. Jeg vet ikke helt jeg, tror ikke blogging er på vei å dø ut, men det kan hende man kan bruke de nye arenaene til sin fordel. Håper du finner tilbake til blogglysten din!

  Hilsen Guro

  SvarSlett
 14. Jeg håber i den grad at du får blog abstinenser!!! Din blog er skøn. :-)
  Men hvor kan jeg følge dig! Jeg følger mange blogge og flere og flere af dem " slækker af på den" fordi de er hoppet på instagram. Og hvor er det en skam! Især for os som ikke er der eller kommer det! -/
  Kram fra mig med ønsket om en skøn uge. :-)

  SvarSlett
 15. Instagram har nok desverre tatt over "bittelitt" for bloggingen. Det merker jeg selv og. Men i ny og ned får jeg noen innfall, og må blogge litt. Ikke føl at du MÅ blogge, Ida. Blogg når det faller deg inn. Når DU har lyst. :)

  Jeg er en av de som er e l e n d i g på å kommentere hos andre, deriblant hos deg. Men det betyr ikke at jeg ikke titter innom hver gang du poster et innlegg! For det gjør jeg :)

  Får ikke tro du blir helt borte. For du er en av de mest inspirerende bloggene! :)

  Klem Lene

  SvarSlett
 16. Kan være godt å ta seg en pause en gang imellom, og kanskje blomstrer bloggerlysten da opp på ny? Iallfall utrolig fin og inspirerende blogg du har!!

  SvarSlett
 17. Å nei! Sukkertøy for øyet er yndlingsbloggen min! Men eg kan tru at det er ganske så energikrevjande å halde på ja, så eg har stor forståing for at ein kan bli sliten og lei. Du må gjera det som er best for deg, men du bør i alle fall vita at du vert sakna og at du har spreidd om deg med glede, inspirasjon og fine "friminutt" for lesarane dine! Lukke til med vegen vidare uansett om det vert med eller utan blogg!

  SvarSlett
 18. For meg er du til stor inspirasjon, skal du vite. Selv om jeg er en av de som verken blogger, eller legger igjen kommentarer i hytt og gevær, så ligger du i min "må sjekke" liste hver dag. Og dine mange fine funn, bilder og tekster er eit friskt pust i en ellers etter vert ganske så reklamebasert bloggverden. Så ta en pause om du trenger det, men jeg krysser vertfall fingrene for at du kommer sterkt tilbake. Savnet vil du vertfall bli :)

  SvarSlett
 19. Håper du dukker opp igjen etterhvert... Bloggen din er så fin!

  SvarSlett
 20. Jeg forståer hva du mener. Jeg har blogget i to år nå...men jeg tror det er viktig som du sier å blogge for seg. Jeg syns det er kjempe gøy og blogge - men så er det viktig at når periodene kommer hvor en ikke har glede av det - da er det greit med pauser!!
  Håper du ikke blir for lenge borte , eller kanskje du finner en større glede i noe nytt? ;o)))
  Du har en nydelig blogg og ett inspirerende hjem.

  Varme klemmer Elisabeth

  SvarSlett
 21. veldig synn og høre att du "slutter" men jeg forstår deg veldig godt..
  jeg er en 14år gammel jente som har fulgt bloggen din i tre år nå:)
  håper du ikke slutter helt og blogge!
  lykke til videre ida :)

  SvarSlett
 22. 19 kommentarer syns jeg sier sitt egentlig. Jeg har ikke så mange besøk, men må jo ærlig innrømme at jeg ikke har jobbet så hardt for det heller, som jeg tror du har. :)

  Jeg følger mange(!) blogger (har en jobb med rolige kveldsvakter) og leser bare de innleggene jeg syns virker interessante, og legger enda sjeldnere igjen en hilsen. Noen ganger må jeg ta meg selv litt i nakkeskinnet og legge igjen hilsener, for jeg vet jo hvor glad jeg selv blir av det. :) Har også merket at Instagram gjør at mange blogger får bloggepauser. Selv syns jeg det er veldig trist, for jeg er egentlig ute etter andre ting i en blogg enn i ett singel bilde i en "strøm" av andre bilder.

  Hvis du føler at bloggen er mer et ork enn gøy, så syns jeg så absolutt du kan ta deg en pause. Du trenger jo ikke å legge den ned med det første. Ta en pause i et par måneder og se hva du føler for å gjøre etterpå. Kanskje kommer motivasjonen og lysten tilbake. Kanskje gjør den ikke det, og da kan man jo heller vurdere å legge den ned da.

  Masser av lykke til til deg, i hvert fall! Jeg følger deg videre. :)

  SvarSlett
 23. Forstår ja. Jeg har perioder der jeg er mer aktiv enn andre. Men slik er det jo bare. Håper du dukker opp igjen! har hentet mye inspirasjon her hos deg=) så har du ett sånt spennende hjem!!! =)=)

  Ønsker deg en suuuper dag! Klem

  SvarSlett
 24. Håper ikke du legger ned bloggen din! Jeg er en av dem som ikke har blitt hektet på instagram (enda;). Liker STORE bilder jeg, og mer tekst..
  Man trenger da slett ikke blogge HVER dag, eller annen hver dag for den saks skyld. Da tror jeg man fort blir litt lei av seg selv, og lett kan kjenne på presset etter å poste innlegg.
  Prøv å finne fram til utgangspunktet til hvorfor du begynte å blogge..
  Hilsen "Pastell-søster";)

  SvarSlett
 25. Kjenner igjen følelsen, selv om jeg på langtnær er så populær som deg ;) Da jeg startet å blogge, var det for å blogge om alt jeg sydde - noe jeg alltid har gjort, for å få en pause i hverdagen, og for meg har dette vært som meditasjon. Etterhvert ble det til at jeg følte at jeg måtte sy, for å ha noe å blogge om, og sylysten dalte veldig....
  Nå blogger jeg stort sett om intieriør, men ser at tiltross for masse visninger ved nytt inlegg, så er det MINIMALT med kommentarer. Jeg er en av de som har hoppet på instagramfeberen, og føler at det gir meg masse i form av tilbakemelding og følgere - noe vi alle bloggere liker. Alikevel, så skal jeg gi bloggingen en ny frisk start for min del. Jeg liker å lage innlegg, og bruke meg selv kreativt på den måten - så derfor har jeg bestemt at jeg nå skal starte helt på nytt, og lage ny blogg - ordentlig kjerringa med strømmen.

  Hva med å teste Instagram, og linke til bloggen når du lager inlegg. Du trenger jo ikke tenke sort / hvitt, men en mellomting :) Hva med å blogge litt sjeldnere, og heller legge ut innlegg når DU vil, og ikke fordi du føler du må :)

  Ønsker deg lykke til, og håper bloggen din består!! Klem

  SvarSlett
 26. Håper ikke du legger ned bloggen din, men jeg forstår virkelig hva du mener! Jeg er ikke den flinkeste til å legge kommentarer men jeg tar en tur hver dag innom bloggen din fordi du har en egen stil og jeg blir alltid superinspirert av deg. Sist ble jeg til og med supermisunnelig på den fantastiske murveggen deres.
  Håper gleden av å blogge kommer tilbake fordi du har en nydelig blogg og et inspirerende hjem som vi kommer til å savne om skulle forsvinne.
  STOR klem fra meg:)

  SvarSlett
 27. Heisan Ida Susanne
  Hiver meg på det Møbel Pøbel-Christine skriver ovenfor her. Jeg er heller ikke på instagram og har ingen planer om det av samme grunner som Møbel Pøbel og Jeg ELSKER å blogge fremdeles. Har tenkt at det er godt at vi "gamle" ringrevene fremdeles holder koken i bloggverden.
  Selvfølgelig merker jeg også endringer. Antar det først og fremst er instagram mange tidligere bloggere har beveget seg over på.
  Jeg hadde også høyere besøkstall og flere kommentarer tidligere, men enda kommer det da folk til som legger seg som følgere også.
  Håper du ikke nedlegger den herlige bloggen din men blogger når du har lyst og glede av det. Selv har jeg jo annonsert at jeg blogger til jeg blir 80 år og mener det i skrivende stund, he,he.
  Da kunne det jo være kjekt å ha deg her ute som vil være yngre og fresh`ere til å ta litt vare på meg i blogglandia, litt slik støttekontakt liksom.
  Ønsker deg en fin solrik kveld og håper inderlig ikke dette er det siste vi hører fra deg.
  Store klemmer fra Kaspara

  SvarSlett
 28. Eg har tenkt og at blogging er gamaldags, men instagram og twitter er ikkje det same. Eg likar å blogge fordi eg kan legge tekst til bileter, formidle og fortelle. Og ikkje minst skrive historie. Eg ser mykje tilbake på gamle innlegg. For å sjå kva vær det var den påska, korleis såg hagen ut då osv. Instagram synest eg lett kan verte litt for mykje av det gode. Det er lett for å dele alt av livet sitt. Twitter har eg ikkje fordi då må eg ha noko smart å seie..

  Ta deg ein pause eller blogg om andre ting. Min blogg har endra seg etter kor eg er i livet. Eg har blogga i over seks år og synest det er like kjekt. Tenk ikkje på at alt skal vere perfekt det du bloggar, berre kos deg med bloggen slik planen opprinneleg var :-)

  SvarSlett
 29. Kjære Susanne!

  Nå ble jeg rett og slett litt trist.. :-( Jeg ELSKER bloggen din, stilen din, innleggene dine om sukkersøte pasteller, Wilma, oppskrifter osv. Jeg har følgt deg daglig i 1 år nå. Litt morsomt, men du (eller bloggen din) er blitt en del av min hverdag! ;-) Men forstår deg godt! Håper allikevel at gnisten tennes igjen, og at du fortsetter med bloggen! :-)

  Mange klemmer fra Gina.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ida Susanne skulle det stå..hehe.. ble så paff, at det gikk litt i stå for meg :-)
   Gina

   Slett
 30. Hei Ida!

  Og takk for en super blogg:)
  Jeg legger ikke igjen kommentarer så ofte. Ikke på noen blogger. Men jeg er bloggavhengig;) Er innom ofte. Og skjønner at det krever en del av deg som skriver. Variasjon, inspirasjon, vakre bilder og velskrevet tekst kommer ikke av seg selv! Har hatt lyst til å blogge selv - men tar hverken gode nok bilder eller skriver så veldig godt.
  Jeg håper ikke dette er slutten. Du er kjempeflink! Men jeg skjønner det. Du kommer til å bli savnet veldig i min daglige bloggrutine;)
  Blir bloggingen en plikt og ett press blir det vel samtidig et pes.

  Takk for alt du har delt - med håp om tilbakefall!!

  Elin

  SvarSlett
 31. Hei! Det er nok mange som har det sånn fortiden. Jeg har og gått litt i dvale. Men er på instagram. Nå synes jeg ikke det er det samme, men et alternativ. Nå skal det sies at vi holder på å flytte så bloggelysten kommer nok tilbake etterhvert, men kanskje ikke like hyppig som før. Synes det er vanskelig å "holde koken" over lang tid. Blir litt dumt å poste et innlegg bare for å gjøre det, uten å ha noe man vil dele. Man må jo ikke poste hver dag heller. Jeg håper ikke du legger bloggen dø, men at du får lysten tilbake noen ganger innimellom;)Intil da, kos deg med ny fin vegg og alt annet fint i leiligheten deres:)

  SvarSlett
 32. Hei! Det er nok mange som har det sånn fortiden. Jeg har og gått litt i dvale. Men er på instagram. Nå synes jeg ikke det er det samme, men et alternativ. Nå skal det sies at vi holder på å flytte så bloggelysten kommer nok tilbake etterhvert, men kanskje ikke like hyppig som før. Synes det er vanskelig å "holde koken" over lang tid. Blir litt dumt å poste et innlegg bare for å gjøre det, uten å ha noe man vil dele. Man må jo ikke poste hver dag heller. Jeg håper ikke du legger bloggen dø, men at du får lysten tilbake noen ganger innimellom;)Intil da, kos deg med ny fin vegg og alt annet fint i leiligheten deres:)

  SvarSlett
 33. Hei på deg, dette er også som jeg skulle ha sagt det selv. Jeg har nå stengt bloggen min, jeg følte at jeg ikke klarte å henge med mere, så mye konkuranse om å ta fine bilder som jeg falt helt ut av. Det er egentlig litt trist at det skulle bli slik, jeg husker så godt da jeg først begynte å lese bloggene Huset ved Bekken og Kasparas regnbue, det var en så fin tid. jeg koste meg så mye med alle hverdagsinnleggene, det savner jeg faktisk. Det var den gang da, når man blogget med glede om loppisfunn og gjærbakst, det har liksom blitt litt borte nå. Nå syntes jeg det er en eneste stor fotokonkuranse og jeg er jo ingen fotograf. Men når dette er sagt så er jeg så glad for at jeg har blitt kjent med alle disse fantastiske bloggerne, ikke minst få gode venner som jeg aldri håper å miste;)) Jeg skjønner deg så godt, nyt livet...og vet du...etter å ha lukket igjen bloggen...så går det faktisk så fint...jeg nyyyter livet med å lese andres blogger når jeg har lyst...en bok på soffaen...og interiørblader...uten å tenke et sekund på at jeg burde hatt, skulle gjort, må male, vil kjøpe etc tec...hm...jaggu;)) Klem W

  SvarSlett
 34. Kommer til å savne bloggen din, er innom den hver dag, opp til flere ganger. Kommer til å savne den!:) men håper du får det godt, har sett at det blir for "mye" rett og slett for mange å fortsette bloggen sin. Har selv aldri blogget, men elsker å se gjennom andres, få inspirasjon. Jeg har selv alltid elsket gammelt, gjerne hvitt, rustikk og franskt. Til jeg fant bloggen din, ved en ren tilfeldighet. Og ble så forelsket i pastell, blomstermønster og retro! Det gav meg mer fargeglede i hverdagen. Derfor blir det trist at du ikke orker mer blogging. Men du er god, unik og er en stor inspirator. Takk:) hilsen porsgrunnjente som møter på deg fra tid til annen på skrottor, byen, konserter osv;)

  SvarSlett
 35. Kjære snuppa.

  Jeg skjønner deg veldig godt, det skal ikke være et "måste"! Jeg håper selvsagt du finner tilbake til blogge- gleden igjen, og husk at nei, du trenger ikke være perfekt, du trenger ikke skrive innlegg daglig. Du trenger ikke noe som helst egentlig:-) Del når du føler for det, er vel det jeg prøver å si:-)

  Tusen takk iallefall for alle nydelige innlegg, kommentarer og latter. For meg vil du alltid være "the One":-)

  Masse varme klemmer, Rosa

  PS: Nå MÅ vi snart sees:-))

  SvarSlett
 36. Ja man er litt lei bloggere. Det har blitt så mange, "alle" har jo en blogg nå. Og det blir veldig mye det samme. Og mange av de som har holdt på lenge, har tydeligvis gått tom for innlegg. En av de jeg har lest i noen år, hadde for litt siden innlegget "jeg elsker cola" med bilder av en colaflaske. Da har man tydeligvis ikke mye igjen å komme med. Og andre, som Fru Fly, har stort sett sponsede innlegg. så til tross for fine bilder og ok tekster, har hun gjort seg selv helt uinteressant. Reklame takker jeg nei til i posten også...
  Jeg blogget selv i en periode, for å finne litt ut av dette mediet. Og det var kjekt. Men man merket fort jaget etter kommentarer, finere bilder, noe nytt interiør å vise frem... Og de ubeskrevne reglene om å kommentere tilbake. Jeg kommenterer på blogger når jeg føler jeg har noe å komme med, ikke fordi det er et krav. Det å ha en blogg krever mye innsats. Og som du skriver, etter en stund blogger man ikke for seg selv lenger. Når det hele tiden blir til et krav om å prestere, mister man mye av interessen og innleggene blir fort for automatiske.
  Og det er klart steder som instagram og pinterest tar over mye. Men for meg gjør de ikke samme nytten. Instagram blir for full av bilder av kaffekopper... Og for meg trenger et godt blogginnlegg også en god tekst. Men instagram og pinterest kan nok ta over for mange. Og det tenker jeg egentlig er like greit. For mange vil jo bare vise frem bilder av kaffekoppen eller kanelbollen. Og mange vil jo se det. Og de må de da få lov til. Kanskje dette rydder litt opp, slik at dersom vil blogge gjøre det, og de som bare vil dele bilder bruker instagram? Jeg tenker bloggverden hele tiden endrer seg, men den forsvinner nok ikke helt.
  Og til sist vil jeg si at jeg har lest bloggen din sporadisk lenge, og det til tross for at jeg overhodet ikke liker stilen din... Pasteller ser slett ikke min greie. Men jeg liker energien og gleden du formidler. Ta deg en pause, og se om den kommer tilbake!

  SvarSlett
 37. Ja man er litt lei bloggere. Det har blitt så mange, "alle" har jo en blogg nå. Og det blir veldig mye det samme. Og mange av de som har holdt på lenge, har tydeligvis gått tom for innlegg. En av de jeg har lest i noen år, hadde for litt siden innlegget "jeg elsker cola" med bilder av en colaflaske. Da har man tydeligvis ikke mye igjen å komme med. Og andre, som Fru Fly, har stort sett sponsede innlegg. så til tross for fine bilder og ok tekster, har hun gjort seg selv helt uinteressant. Reklame takker jeg nei til i posten også...
  Jeg blogget selv i en periode, for å finne litt ut av dette mediet. Og det var kjekt. Men man merket fort jaget etter kommentarer, finere bilder, noe nytt interiør å vise frem... Og de ubeskrevne reglene om å kommentere tilbake. Jeg kommenterer på blogger når jeg føler jeg har noe å komme med, ikke fordi det er et krav. Det å ha en blogg krever mye innsats. Og som du skriver, etter en stund blogger man ikke for seg selv lenger. Når det hele tiden blir til et krav om å prestere, mister man mye av interessen og innleggene blir fort for automatiske.
  Og det er klart steder som instagram og pinterest tar over mye. Men for meg gjør de ikke samme nytten. Instagram blir for full av bilder av kaffekopper... Og for meg trenger et godt blogginnlegg også en god tekst. Men instagram og pinterest kan nok ta over for mange. Og det tenker jeg egentlig er like greit. For mange vil jo bare vise frem bilder av kaffekoppen eller kanelbollen. Og mange vil jo se det. Og de må de da få lov til. Kanskje dette rydder litt opp, slik at dersom vil blogge gjøre det, og de som bare vil dele bilder bruker instagram? Jeg tenker bloggverden hele tiden endrer seg, men den forsvinner nok ikke helt.
  Og til sist vil jeg si at jeg har lest bloggen din sporadisk lenge, og det til tross for at jeg overhodet ikke liker stilen din... Pasteller ser slett ikke min greie. Men jeg liker energien og gleden du formidler. Ta deg en pause, og se om den kommer tilbake!

  SvarSlett
 38. Jeg komemr til å savne blogggen din masse! Den er så inspirerende. Men skjønner tanken din. Uansett hva du bestemmer deg for: masse lykke til!! :0) Klem fra Stine Johanne =)

  SvarSlett
 39. Hei!
  Jeg vet ikke helt om det er det er instagram og slik som har tatt over. For min del har en del blogger blitt mindre interessant da de startet opp med ´butikk´ved siden av. Det blir en slags blanding av å selge sine ting og en personlig og koselig blogg. Etter min mening skulle det vært en klar skille mellom de to ting. Men håper ikke du slutter å blogge da!! Elsker bloggen din:).

  SvarSlett
 40. Her setter du ord på mye av det jeg også har lagt merke til - både med meg selv og hos andre bloggere!!
  Besøkstallene er ikke det de har vært, kommentarene forsvinner (jeg har ikke tid til å takke- og kommentere tilbake til alle, så det er sikkert med på at de forsvinner) og det blir vanskeligere å holde innleggene spennende uten å kjøpe noe nytt o.l.
  Jeg har vært lei andre blogger også, lenge.. Nettopp for at de ikke oppdaterer og for at det florerer av dem. Kun noen få utvalgte har klart å fange min oppmerksomhet..

  Løsningen for at jeg skulle gidde å fortsette ble at jeg har gjort bloggen mer om til en "hjemmeside" for firmaet mitt. Så får det komme "private" interiørbilder med lite tekst innimellom referansene.

  Jeg har fulgt bloggen din siden jeg først oppdaget blogglandet (du var en av de første jeg oppdaget!), så det blir trist å se deg "gå". Men jeg skjønner deg så godt, Ida! Det er nesten umulig å skape noe unikt i en blogg lengre føler jeg, så gnisten kan lett forsvinne. Håper du finner veien tilbake!!

  Stor klem fra meg!

  -Amalie

  SvarSlett
 41. Jeg er ikke på instagram, men likevel kjenner jeg at lysten til å kikke innom blogger er mye mindre enn den var før. Har også blogget litt selv i det små, men også den lysten er borte.
  Så siden det ikke er instagram som har tatt over min interesse, så har jeg tenkt litt over hva som kan være grunnen til at interessen er blitt litt borte.
  På min egen blogg har jeg en bloggliste over de bloggene jeg likte aller best. Det første jeg gjorde hver dag var å rulle nedover listen og det var mye som fanget min interesse. Nå kikker jeg innom en gang i uken, kanskje to, og det er som regel bare en eller to (av og til ingen) blogginnlegg som fanger interessen min. Grunnen er at alt er så likt, alt har vi sett før. Er det påske, jul eller 17. mai, så er det nærmest de samme bildene over hele linja, samme tema, samme pynt og nesten samme tekst.
  Jeg savner særpreg, alle er blitt så like. Alle er blitt så flinke til å ta "det flotteste" bildet, men bildene har tapt sitt særpreg føler jeg, alle er blitt for like. Det var mye morsommere og mer inspirerende da alle var litt mer på utforskerstadiet og hadde sin egen stil. Da var det bare et par blogger som var litt "profesjonelle", nå er nesten alle sånn.
  Det samme med konkurransene; man kan nesten se på forhånd hvem som kommer til å få flest stemmer. De få som har skiller seg litt ut og som har særpreg, har ikkje sjanse. De fremstår ikke som så profesjonelle som de andre, og de klarer ikke å ta det perfekte bildet. Men de er likevel kanskje de som inspirerer meg mest. Derfor er det frustrerende at de som alltid vinner, er de som er mest intetsigende og som alle andre.
  Jeg er lei av stilleben av et dødt motiv fra alle mulige vinkler. Jeg er lei av fargeløse hjem med de samme design møblene og de rette kaffekoppene.
  Jeg er lei av prinser og prinsesser og supermenn.
  Gi meg farger, særpreg og noe nytt!
  Dette er ikke myntet på deg, Ida Susanne, men bloggere generelt. Din blogg er en av de få jeg fortsatt kikker innom, da jeg synes denne bloggen var en av de som hadde særpreg.
  Så får jeg e om jeg selv også får lyst å ta opp bloggingen igjen, og finne på noe nytt. Foreløpig er jeg helt tom, men kanskje det dukker opp noe nytt etterhvert :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Så enig med deg!!

   Slett
  2. Helt enig med deg! Virker som om alle bloggere er sponset av alle designbutikker for tiden. Kjempekjedelig! :( Ida Susanne, du har en helt unik stil og jeg digger den! :)

   Slett
 42. Hei på deg skjønne Ida!!

  Nå ble jeg lei meg... Leser hvert innlegg du har, og kommenterer ofte også.
  Synes du er ei herlig jente, med et skjønt sukkertøy hjem!
  Også er det jo ekstra gøy at du er i Grenlandsjente, sånn som meg!
  Var så heldig å få hilse på deg hos Skrot Tor i våres.

  Jeg synes det er veldig gøy å blogge , og har fått så mange nye skjønne venner.
  Synes vi er en flott gjeng, som ønsker hverandre bare godt.
  Det er flere som har gitt seg av de jeg har følgt, men også noen som har startet opp igjen.
  Tror det er veldig viktig og blogge i sitt eget tempo, når mann har lyst, og ikke ha et forventningspress over seg.

  Blogge skal være gøy! Blogging er en del av min hverdag. Om jeg ikke har et innlegg selv, leser jeg mange av de andre som har det.
  Det gir meg masse inspirasjon, gleder og nye venner.

  Det er ikke det sammen med instagram, jeg er der, men bruker det nesten ikke. Det kan aldri ta over for bloggingen!

  Håper du kommer tilbake. Kommer selvfølgelig til å savne deg veldig!!!
  Klem fra Anne-Marit

  SvarSlett
 43. Hei, Ida
  Eg synes det er kanontrist å lese at du kanskje har tenkt å gje deg som bloggar. Når du likar det så godt, kvifor lèt du då andre påverke framtida di som bloggar? Ikkje bry deg om at du kanskje har litt færre lesarar og ikkje får like mange kommentarar på kvart einaste innlegg. Dei trufaste lesarane dine er i alle fall der for deg, og vi er kanskje vel verdt å ta vare på? :)
  Dette med Instagram trur eg berre er eit blaff. Eg prøver faktisk å avinstallere kontoen min, utan at eg heilt får det til, så eg føler meg nesten litt intstafanga. Hjelp!
  Nei, takke meg til gode, gamle blogginga. Og facebook. Så får Insta og Twitter og Flickr og alt det der vere det dei vil for meg.
  Hald ut - og fortset å inspirere oss med dine herlege kreasjonar og din fine stil. Du er svært godt likt. Ta det til deg. Stay with us :)
  Klem, Kristin

  SvarSlett
 44. Hej Ida
  Du har så ret!!! Jeg er selv en der bruger Instagram dagligt og må desværre tilstå at den bliver der brugt mere tid til, pga den er nemmere at lige have med på farten.
  Men når det så er sagt så følger jeg trofast med her også, det er bare lidt mere besværligt at lægge en kommentar i forhold til instagram.
  Men Blogland er blevet lidt stille, men lade os håbe det snart vender igen.

  Din blog vil ihvertfald blive savnet og håber ikke du stopper.
  Klem herfra

  SvarSlett
 45. *Sukk*
  Håper blogge-lysten kommer snikende tilbake for du er jaggu ei kreativ og inspirerende frøken.

  Mari

  SvarSlett
 46. Hei søte du!

  Gjør det som er riktig for deg, gjør det du kjenner.
  Er det å blogge en gang i uka - gjør det.
  Er det noe annet, gjør det.

  Jeg kjenner veldig som anonym over her.
  Utolig mange blogger som viser samme ting...gjesp.
  Din blogg er en blomst i denne sammenhengen - den skiller seg ut.
  Du kjører din stil uansett. Det er det jeg liker så innmari godt.

  Prøv å dropp å tenke forventninger fra andre, og tenk hva som gir deg noe.
  Det er det eneste riktige.

  Klæm Siw

  SvarSlett
 47. Hei Ida. Synes det er veldig spennende å lese dine tanker om blogging.Du er jo et eget lite pastellfarvet univers føler jeg,så jeg håper du får lyst til å fortsette bloggingen i en eller annen form. Jeg har nå blogget i snart fire år -utrolig men sant.. Jeg hadde nok ikke flere lesere før- men mange flere kommentarer. Det var heller ikke så mange interiørblogger da- og det var ganske greit å holde kontakten og oversikten. Det er flere bloggere som jeg har hatt en veldig fin kontakt med- som nå er borte,og det gjør meg litt trist merker jeg. Jeg føler kanskje litt motsatt av det du gjør- nemlig at jeg før ikke blogget så mye for min egen del- som for å holde kontakten med andre bloggere, mens jeg nå blogger fordi jeg liker å ta bilder og være kreativ...jeg er selvfølgelig glad for kommentarer-men det blir mer en bonus av bloggingen- hvis du skjønner.Jeg er relativ anonym på bloggen- men selvfølgelig er det stadig flere som vet at jeg blogger. Jeg føler vel at bloggingen tidligere var en litt hemmelig greie som gjorde at man fikk kontakt med likesinnede, nå har interiørinteressen eksplodert- og det er blitt politisk korrekt å være veldig opptatt av interiør..bloggingen har blitt veldig offentlig- og bloggere har blitt veldig synlige- det er bare å åpne et hvilket som helst interiørblad- så ser man det. Markedskreftene har også inntatt bloggeland, ser jeg f.eks et bilde av en cubusbowl, sylvanian familien, eller klær fra polarn og pyret- så kan jeg være temmelig sikker på at dette er sponsede innlegg - og det står som regel med veeeldig liten skrift helt nederst på etiketter :sponset..dette synes jeg er litt trist- og villendende også- når noe er reklame bør det komme tydelig frem øverst i innlegget- og jeg ser forbrukerrådet nå krever det også. For meg blir en blogg litt ødelagt hvis det blir for mange slike innlegg- det er greit med noen- så lenge det andre fortsatt fenger, men jeg har sluttet å lese flere blogger på grunn av dette..da de etterhvert fremstår som nesten rene reklamekampanjer. Når det gjelder instagram- så tror jeg ikke det kan erstatte opplevelsen av å lese en god blogg- jovisst er det flott med fine bilder- men det kan fort bli kjedelig og intetsigende. Nå har jeg to bilder på instagram- og jeg har tenkt å prøve ut dette mediet også- men jeg holder en knapp på blogging. Det er alltid spennende når man oppdager en ny blogg- og nesten blir litt forelsket- og man sitter og blar bakover og bakover i gamle innlegg..den opplevelsen tror jeg ikke man får på instagram.

  SvarSlett
 48. Det er synd om du slutter helt med bloggen Ida Susanne! Håper inspirasjonen og skrivelysten din kommer tilbake..Du og bloggen din har vært en stor inspirasjon og en glede i hverdagen :) Klem fra ei Loppefrue fra Skien

  SvarSlett
 49. Hei!
  Jeg har fulgt bloggen din lenge og likt meg godt her!! Har stadig vært innom!

  Hvis du virkelig synes det er stress å blogge, tror jeg det er lurt å ta en pause, kanskje lysten kommer tilbake etterhvert!

  I løpet av de tre årene du har blogget, har du jo opplevd flere følgere, lesere, kommentarer og oppmerksomhet enn de fleste andre bloggere i sin villeste fantasi kan drømme om, så om lesertallet og kommentarene minker litt en periode, så synes jeg ikke du skulle gi opp pga det. Tenk på alle små blogger som ikke opplever en promille av din suksess, men som likevel holder på.....
  Det er i motbakke det går oppover:-)))
  Håper det bare blir en pause du tar, men det viktigste er at du gjør det du føler er rett:-)
  Stor klem og lykke til!!!

  SvarSlett
 50. Å, nei! Dette var synd!
  Det er i sånne stunder jeg angrer på at jeg sjeldent kommenterer noe som helst, men jeg har hvert fall fulgt bloggen din hyppig den siste måneden, og har blitt kjempeinspirert!

  Masse lykke til videre, Ida Susanne!

  SvarSlett
 51. Know the feeling! Been there done that, forå si re sånn.
  Jeg blogget for de samme grunnene som deg, ble gira på det, bruke mye tid på det, digga det - og ble lei. Men nå tror jeg kanskje jeg er gira igjen? Uansett, gi deg selv den pausa du ønsker. Jeg kommer helt sikkert til å kikke innom her i ny og ne uansett - både nye og gamle innlegg for deg er fine å se på :)

  SvarSlett
 52. Du skriver akkurat sånn jeg følte det etter 6 år med blogging. Jeg ga meg etter jul og kjenner nok litt savn en sjelden gang. Men min tid som blogger er over. Tror jeg :) Lykke til videre, fine deg!

  SvarSlett
 53. Hei Ida!

  Det er sjelden jeg kommenterer på blogger, men jeg må bare få komme med en kommentar til spørsmålet om folk er lei bloggere. Jeg oppdaget interiørbloggverden for ca. 3 år siden og ble helt hekta, leste masse blogger og blogget også selv en periode. Man blir lett inspirert og påvirket av å se flotte bilder av delikat interiør, og plutselig har man en lang liste over ting man har sett hos andre som man også ønsker seg selv. Etterhvert følte jeg at jeg havnet i en boble hvor jeg var utrolig fokusert på TING. Jeg har to små barn og har av og til tatt meg selv i å glede meg til de ble store, slik at jeg kunne få mer tid til å pusle med interiør. Og disse tankene har virkelig skremt meg! Jeg har måttet gå i meg selv og tenke over hva som virkelig er viktig i livet. Og jeg har erkjent at den påvirkningen alle interiørbloggene hadde på meg ikke var helt sunn. Jeg er på ingen måte fanatisk, men jeg har kuttet kraftig ned på mengden interiørstoff jeg leser - og det føles godt! Nå er jeg av og til innom enkelte interiørblogger (deriblant din), en matblogg og et par mammablogger, og jeg er sammen med barna mine uten å føle at de er til hinder for interiørprosjektene mine.

  Bloggen din er helt nydelig og jeg ser at det må ligge masse tid og arbeid bak. Jeg skjønner godt at du er lei jaget. Om du velger å ta en pause eller slutte helt håper jeg du finner noe annet som du trives med og som ikke føles som en belastning. Ønsker deg alt godt!

  SvarSlett
 54. Lykke til videre, flinke deg! :) Jeg tror alle bloggere trenger en pause i ny og ne. Uansett om du kommer tilbake eller ikke så ønsker jeg deg alt godt.

  Klem fra Lite hi

  SvarSlett
 55. Jepp, jeg er lei!!! Jeg har kost meg med å følge oppussingsprosjekter og få billige og enkle tips og triks. Men de blir det stadig sjeldere mellom, isteden overstrømmes bloggene av sponsede innlegg og kjedelige, intetsigende bilder av nye svindyre kaffekopper.
  Syns det er en utrolig trist, materialistisk utvikling.
  Har begynt å velge bort rene interiørblogger med de som har litt mer å komme med. Som gjenspeiler at den som skriver faktisk lever i samme verden som meg. Som kan kommentere nyhetssaker, reflektere, sette i gag diskusjoner - men også vise fram nyinnkjøp, oppussing, matoppskrifter, hverdagskos, boktips og morsomme triks.
  For meg har det rett og slett blitt litt for mye interiør. Tror mange med meg har interessen, men ikke såå altoppslukende at det er de eneste vi vil lese om.
  Ønsker deg lykke til videre :)

  SvarSlett
 56. Tror jeg skjønner hva du tenker, har selv følt det slik i perioder. Men jeg har klart å la blogg være blogg, jeg sjekker ikke lesertall, svarer ikke på kommentarer når jeg ikke har tid/lyst og blogger bare når jeg vil. Jeg har også plutselig tatt lange pauser fra bloggverdenen fordi jeg har vært opptatt med andre ting. Jeg har alltid følt meg veldig fri i forhold til bloggingen, og det tror jeg har vært med på å bevare bloggleden !

  Håper du kommer tilbake etter en liten pause, for INSPIRERENDE det er virkelig bloggen din!

  Klemmer!

  SvarSlett
 57. Hei!
  Så trist å høre, men forstår deg veldig godt. Med flere følgere, følger et press om å levere. Spørsmålet er om man klarer å legge det bort å kun blogge for seg selv. Jeg er på stadiet hvor jeg sjekker bloggen flere ganger daglig og surfer på nettet etter andre inspirerende blogger. Nå har jeg bare blogget i nærmere ett år, så ser fort at det kan dabbe av etterhvert.

  Håper gløden kommer tilbake hos deg. Du har en nydelig blogg! Stor klem fra Monica.

  SvarSlett
 58. Hei - håper du får litt abstinenser da....hehe - jeg har jo fulgt deg en stund og jeg ELSKER bildene dine. det er noe med fargene, de gjør meg rolig til sinns.... så tusen takk for det. :) jeg har faktisk skjønt at du har vært litt lei i det siste. jeg har merket det på bloggen din:) så det er greit at du tar det valget du tar:) du burde kanskje tenke på å gjøre noe med foto eller noe sånt. Jeg har ikke greie på foto, men jeg liker i alle fall det jeg har sett av de biildene du har tatt. Lykke til videre:) og takk for at du sa i fra. så jeg slipper å titte innom hver dag:)tusen takk for alle flotte blogginnlegg og inspirasjonen du har gitt meg. lykke til.

  SvarSlett
 59. Jeg blogger ikke selv, men leser ALT av interiør. Interiørblogger, nettbutikker, magasiner, bøker m.m. har eksplodert veldig de siste årene. Og en gang når vi nok toppen for hvor mye man klarer å ta inn. Jeg vil aldri bli lei interiør eller arkitektur, men jeg blir veldig lei av å se det samme i alle forum. Nå leter jeg etter blogg som viser opplevelser. Ikke dyre ferier, men rett og slett opplevelser med venner, alene eller familie. Har brukt veldig mye penger på interiør - og det er på tide å spare inn, og sette en cafètur med familien foran en dyr pute til sofaen.

  SvarSlett
 60. Jeg finner svært sjeldent interiørblogger som gir meg noe, det går i det samme.. jeg har få blogger jeg "følger" nå. For det går idet samme, og som regel er det så mye sponset innlegg eller at de skal reklamere for sin egen bedrift at det blir ikke interessant noe mer. Jeg leser nå mer blogger som gir meg noe som både har interiør og de hverdagslige tingene til reiser:)
  instagram er noe som er in nå, men tror nok blogg er det som er her for å bli.
  jeg er lei, men liker ditt pastell univers! ønsker lykke til videre uansett hva du velger å gjøre:)

  SvarSlett
 61. Jeg foretrekker blogger fremfor face og insta. Syns det er hyggelig og koser meg med egentid til å lese rundt. Har ikke egen blogg-har ikke så mye å dele syns jeg. Er på face men mest for å holde kontakt med folk som bor litt unna. Er ikke ofte inne der og publiserer endå mindre. Bligger gir meg inspirasjon♥ikke slutt med blogging!lene

  SvarSlett
 62. Søte Ida, ta deg en pause du og se an...du ser
  klarere når du får det litt på avstand. Men
  jeg håper ikke du gir deg helt...

  SvarSlett
 63. Signerer deg her Ida! Jeg er nok litt ute av "gamet" jeg og... det vises på bloggen, lite som skjer da. Men desto mer som skjer i heimen ;-) Er veldig enig i mye av det du skriver i innlegget ditt. Er ganske lei hele bloglandia selv, så da er det bare fint å ta seg en pause. Kommer lysten tilbake, ja så gjør den det, og da er jo bloggen der fortsatt! God sommer til deg og lille familien :-D klem

  SvarSlett
 64. Savner deg jeg, Ida Susanne! Ønsker deg fine sommerdager framover.
  Klemmer fra Kaspara

  SvarSlett
 65. Savner også innlegg fra deg..Alle glade fargene du sprer
  og søte budskap:=)Håper du kommer tilbake...Føler det samme som deg.
  Leser statistikken har halvert seg,og da merker en at en mister
  litt interesse selv også:)

  instagram har liksom tatt litt over tror jeg:)

  Ha en fin helg!!

  Klem Linda

  SvarSlett
 66. Cute! Love the pastel colors in here. Got my eye on your next posts.

  SvarSlett
 67. Hei, skjønneste ! Har lest innlegget ditt flere ganger nå ... og jeg kjenner meg innmari godt igjen. Det kan føles som et jag - spesielt hvis man føler bloggen må oppdateres hver dag og at man ikke kan publisere noe som ikke er "helt perfekt". Jeg tror jeg, et eller annet sted underveis, bestemte meg for å blogge kun når jeg selv ønsket det/når jeg hadde noe å dele/når jeg følte meg inspirert og hadde energi og overskudd til å sette meg ned foran skjermen. Blogging skal jo være gøy! En pause i ny og ne skader ikke ..


  Håper du dukker opp igjen her, Ida Susanne, Du har definitivt din egen , herlig "greie"! Love it! ... så sees vi forhåpentligvis. Enten her - om en stund. Eller kanskje på instagram ? *smiler*
  Uansett! Ha en alldeles strålende sommer !! Du er god!

  STOR KLEM
  anette

  SvarSlett
 68. Jeg forstår veldig godt følelsen, men på mange måter tror jeg også at det kanskje er fordi det er sol og sommer, at det daler litt på kommentarene, og innleggene. Håper du kommer sterkere tilbake, etter en liten pause bare!
  For min egen del har det også sagt stopp litt, men det er fordi det er så mye annet som krever tid og energi, at det ikke blir så mye igjen.
  Elsker å lese bloggen din, hente inspirasjon og drømme meg bort.
  Stor klem

  SvarSlett
 69. Jeg kunne ikke vært mer enig... Bra skrevet!

  SvarSlett

Jeg blir hoppende glad om du vil legge igjen noen ord hos meg! Jeg leser alle kommentarene og blir super happy for hver og en :) Snille ord varmer et blogg-hjerte!