torsdag 26. november 2015

Chasing Life


Jeg har akkurat sett siste episode av min nye favorittserie


Jeg ELSKER å finne nye serier og jeg HATER når de ender..

Denne serien er helt fantastisk.. Men så alt for alt for kort.. Den ble tatt av plakaten bare etter 1,5 sesong ( første sesong 21 episoder, andre sesong 13 ), og jeg forstår virkelig ikke hvorfor.
Den er jo bare SÅ søt!!! Chasing life handler om den nyutdannede journalisten April og hennes kaotiske familie. Hun er ei ung og hardtarbeidene jente som ved en tilfeldighet finner ut av at hun har leukemi. 
Vi følger hennes vei med oppturer og nedturer. Serien har mange overraskelsesmomenter og du blir sittende å måpe til en stadighet. Det er en herlig miks mellom kampen April kjemper, familien hennes som bare er helt nydelig håndplukket, inspirerende leiligheter i gamle lagerbygninger, kjærlighet og den følelsen man skal sitte med når man ser en serie : At man gjerne vil være der med dem -ler- 
Alt foregår i Bosten, og man blir liksom dratt inn i hvordan byen fungerer og hvor sjarmerende gatene og bygningene er. Jeg er kanskje i overkant opptatt av hvor karakterene i de ulike seriene bor, men bare for å nevne noen leiligheter jeg er fortapt i : 

- Leiligheten til Jess i New Girl
- Leiligheten til Carrie i Sex and the city
- Monica sin leilighet i Friends 
- Red bedroom records i One tree hill 
Og nå... Leiligheten til April og Beth i Casing Life

LOVELOVELOVELOVE 


En ting jeg også setter høyt i serier er et " tilholdssted ", som en cafe eller utested. Som f.eks Central Perk Cafe i den kjente serien Friends. Det er liksom så koselig! Også i denne serien har man skapt et slikt sted. 
Jeg har veldig lyst til å fortelle alt om serien, men om noen der ute ikke har sett den skal jeg kanskje holde munn. Den anbefales iallefall på det sterkeste! Jeg kunne bare ønske at det var en million ( du skjønner hva jeg mener ) episoder igjen..Har du sett Greek? Mange av karakterene i Greek dukker også opp i Chasing Life! Og det er en bonus, for jeg ELSKER også serien Greek!

Da var det bare å begynne på nytt da? 
..som jeg ofte gjør med serier jeg forelsker meg i, jeg ser dem om og om og om igjen... Og dette her er en av disse seriene som jeg aldri kommer til å bli lei av. Det er noe magisk over den. 


3 kommentarer:

 1. Åååå dette høres ut som en serie jeg kan like!:) Tusen takk for tipset!:)

  SvarSlett
 2. Hei søta!

  Så kos at du har begynt å blogge igjen, weeeeeeeeeee! <3
  Håper det står bra til med deg, tenker ofte på deg :-)
  Serien virker utrolig fin, takk for tipset!

  God helg:-)

  Klemmer i fleng, Janniche

  SvarSlett
  Svar
  1. Janniche!!! Hjelpes! Stakk innom den nye bloggen din! GRATULERER!!! Med ny blogg og firma og hele pakka! Fantastisk :) Du MÅ se serien.. Jeg har begynt på nytt idag... ELSK!

   Slett

Jeg blir hoppende glad om du vil legge igjen noen ord hos meg! Jeg leser alle kommentarene og blir super happy for hver og en :) Snille ord varmer et blogg-hjerte!