søndag 6. februar 2011

Seeeein frokost...

 i Prinsessegata...
(etter å ha blitt vekket kl 04.00 av nye naboer som rett og slett.. Er plagsomme "valper")
Er dette er tegn på at jeg begynner å bli gammel? Eller..Voksen heter det kanskje?
*knis*
 

...At nabo paret under oss kommer ramlende inn på morgenkvisten hadde vært ok, bare de ikke hadde med seg hele byen også, og at de kanskje hadde droppet Gitar Hero kl. 05.00 og kanskje vuuuuurdert å lukke døra så vi slapp å høre ALT de sa. En stk sinna Ida dro på seg pysjen og de rosa gummistøvlene og marsjet ut på balkongen i håp om å få roet ned galskapen. Hva skjedde? De slang igjen døra, etter de klarte å prestere å si : "Vi bare koooooser oss"
Sint som jeg var, sendte jeg en melding til han som leier ut leiligheten, og rundt kl. 08.00 imorges ble det stille.. De har fått en advarsel..Selvom de skulle hatt mange.. Ikke mange ukene siden de valgte å sende opp en rakett.. 
Fra stuevinduet. 

Så nå nyter jeg en SEN frokost, film og en kopp te. Og ja.. Jeg gjorde det igjen. Slo til å snappet med meg et nytt interiørmagasin da jeg var i butikken. Fant jeg noe inspirasjon? Av 79 sider fant jeg 2 sider jeg likte. hahah... Nå lover jeg. Nå er det slutt :)

GOD søndag til alle som titter innom og som orket å høre på sutringa mi idag.

Wilma takker for alle hilsner på bursdagen sin, voff voff.

Ikke glem Gi Borte'n min da. Meld deg på HER om du vil knive om en blå Cobra telefon.


Søndags klem til alle som titter innom

Ikveld er det Fangene på fortet..Weee..For meg minner Fangene på fortet meg om da jeg var liten og satt i sofa'n med kveldmat. Synes det var sååå spennende.
Så, jeg har store forventninger om at det er like morro nå som det var på midten av 90-tallet :)

21 kommentarer:

 1. Æsj, naboene dine er noen tullinger! Trives på landet jeg altså... Hehe... Og en sein GRATULERER til Wilma ;)

  SvarSlett
 2. Så kjedelige med unge voksne som ikke har folkevett og bare tenker på seg selv! Synes det var tøft gjort av deg å si fra.

  Skjønner hva du mener med interiørblader...
  Før jeg startet å lese interiørblogger, var bladene spennende. Nå synes jeg det ofte er gammelt nytt + at samme reportasje står i flere av de. Jeg prøver også å lære som du. Foreløbig holder jeg igjen og leser Rom 123 og Boligliv ;)

  Fiiiin søndag te dæ fra mæ :)

  SvarSlett
 3. heheh syns jeg ser deg i pyjamas å støvlene fly forbanna:D Kjedelig med bråkete naboer! Vi er heldige siden vi er noen av de yngste som bor i vår oppgang, så her er det mest stille.
  God søndag til deg Ida!! kleeeem:)

  SvarSlett
 4. hei=) Maks irriterende med slike naboer. Håper gjentatte advarsler gjør sitt.Rakett fra stuevinduet? Nei og nei.. de passer ikke til å ho i leilighetskompleks,nei. Lo godt av innlegget ditt grunnet skrivefeilen "parret". hehe=) Takk for titten=) God søndag til deG=)

  SvarSlett
 5. Kjedelig med naboer som ikke tar hensyn! Fine bilder du viser her som vanlig, og kjenner meg igjen i interiørblad-avhengigheten. Men blir også skuffet dersom det er lite inspirasjon å hente. God søndag til deg.

  SvarSlett
 6. Hææ? Da har de sikkert ølkasser å sitte på da:D Ja vi er vell blitt voksne når vi ikke forstår oss på de som fester på den måten:p

  SvarSlett
 7. akk, det er vel prisen å betale for å bo sentralt. Ikke så moro det!
  Ha, tror du ikke jeg også endte opp med 2 blader når jeg skulle
  kjøpe lørdagsgodt! Vi lærer aldri?
  fin søndag - til din trøst har ikke de under deg det;-)
  klem Tone

  SvarSlett
 8. Kjedelig med sånt på natten! Håper du får sove bedre i natt!! :)

  Har kost meg lenge her inne nå.. vakkert er hva jeg konkluderer med!

  En forsinket bursdagsklem til Wilma!
  Klemmer fra Svingen

  SvarSlett
 9. Skrekk og gru-sånt er ikke morro! Men du responderte jo med stil synes nå jeg:)

  Endelig internett igjen, etter å vært asvkuttet fra bloeeverdenen en liten stund nå. Vi har jo flyttet, så måtte bare nødt til å klare meg uten internett en liten tid...fikk litt abstinenser merker jeg;)

  I flyttingen kom det virkelig frem hvor ofte jeg er svak og faller for fristelsen til å handle med meg interiørblader-har kastet et helt lass! Et lite blad-fjell rett og slett;) men måtte jo rive ut sidene jeg synes var inspirerende før jeg kastet dem såklart;)*smiler*

  Hengt meg på giveawayen din og laget et innlegg til deg:) Fantastisk premie! Kjenner hjertet banke bare ved å se bildet;)*smiler masse*

  Ønsker deg en fortsatt fin søndag! Og grattis med nydelige wilma-vofsen sin bursdag forresten:)

  Klem fra meg

  SvarSlett
 10. Hihi. Må si du er ganske sjarmerende som sinna:) Men skjønner man blir oppgitt over slike naboer. Og slike interiørblader:) Ikke alltid jeg finner inspiasjon i min smak for tiden jeg heller. Bortsett fra siste Sköna Hem, det var herlig:)

  Ha en fiin søndag kveld søte!

  SvarSlett
 11. Så fin blogg du har! Så inspirerende! Kjedelig med bråkete naboer da:(
  Du får ha lykketil med dem, og ha en fortsatt god dag(eller kanskje kveld!)

  SvarSlett
 12. åååh, jeg hadde klikka om jeg hadde hatt sånne naboer! Bra du sendte mld til eieren :)

  Håper søndagen har vært finfin uansett!
  Klem

  SvarSlett
 13. Uff for en natt. Sånn hadde vi det omtrent hver helg da vi bodde i leiglighet. Glad vi kom oss vekk derfra og i eget hus der en ikke trenger ta hensyn til så mange og slippe at andre ikke tar hensyn til en selv. Det var fest og spetakkel hver helg, hærverk på heisen var det støtt og stadig, og ei natt opplevde jeg at en full ukjent mann stod i stua vår. Jeg var alene hjemme og hadde glemt å låse. Ingen barnevennlig plass med andre ord.

  Håper det ordner seg raskt, og at dere slipper flere slike netter. ekstra dumt er det når man skal kose seg med et blad og det ikke faller i smak, det hjelper liksom ikke på en dårlig start på dagen...hehe.

  Håper kvelden din blir bedre.
  Klem

  SvarSlett
 14. Så kjedelig med naboer som ikke tar hensyn til andre :( Men som en skriver lengre oppe her, så kan hvertfall du nyte søndagen, det får nok ikke de gjort noe særlig, hehe!

  SvarSlett
 15. Håper du får en lang og rolig kveld, vennen.
  Det fortjener du.

  Klemmer i massevis!

  SvarSlett
 16. Å, sånne naboer hadde vi før..bare at de hadde et eller annet dansespill til playstation, som de dro med halve byen inn for å spille i 4-tiden. De bodde i etg over oss, ja..

  Tuuusen takk for hyggelig kommentar i bloggen min:) Ble så glad!

  Ha en fortsatt fin kveld!

  SvarSlett
 17. Kjedelig med hensynsløse naboer på søndagsnatten:( Håper du fikk en fin søndag likevel. Klem Julie

  SvarSlett
 18. Fight it. Jeg bor over de (hei forresten =)
  Nå jobber jeg riktig nok natt, men jeg var ikke langt unna å gå ned i sokkelesten for å gi de en overhalling natt til søndag..

  /Stine

  SvarSlett
 19. Just found your blog and I love it...Im also a big big fan of colours and the retro style..will come back very soon

  Lovely regards kristin

  SvarSlett
 20. Uff, får dårlige dejavu-bilder i hodet mitt etter endel sånne episoder i en bloggleilighet vi eide for noen år siden.. Ikke noe morro!

  SvarSlett
 21. Sutring må være lov i ny og ne. Dessuten hørtes det ut som om grunnene til sutringa var mer enn gode nok.
  Håper resten av dagen blei bedre etter hvert!

  SvarSlett

Jeg blir hoppende glad om du vil legge igjen noen ord hos meg! Jeg leser alle kommentarene og blir super happy for hver og en :) Snille ord varmer et blogg-hjerte!