lørdag 5. mars 2011

Hvem er du..

..som leser Sukkertøy for øyet?


..Jeg er litt nyfiken på hvem du er? Hvem er det som klikker seg inn på bloggen min, hvem er det som ser på bildene jeg knipser og hvem er du som lar deg inspirere av Sukkertøy for øyet? Jeg synes det hadde vært kjempe morro om du som titter innom meg (idag)  kunne lagt igjen noen ord i dette innlegget.
Jeg takker alle Dere som leser bloggen min og som finner den intressant nok til å komme tilbake. 
Dere er supermennesker

De fleste vet "hvem" jeg er. Jeg er Ida Susanne og jeg er ei jente på 25 år med en enorm interesse for det estetiske som omhandler interiør og detaljer. Fra mitt (og mannens) lille sneglehus på 42 kvm blogger jeg fra min lille lap-top. Som regel fra spisebordet, eller fra min hjemmesnekrede pallesofa. 
Jeg sparer på grønne vekkerklokker fra 50-tallet og har en forkjærlighet for gamle vekter og re-design. Du finner meg ofte tenkende med et blikk ut i lufta, dette er ofte et tegn på at det er rett før en ide popper opp i hodet mitt. 
 
5 "rare" ting om meg : 
Jeg liker brus, bare ikke kullsyre (derfor rister jeg brusen før jeg drikker den)
Om jeg bruker stømpebukse må jeg ha sokker under, noe de fleste synes er svært merkelig.
Jeg har høyest energinivå når andre mennesker søker sengen. Gjerne etter klokken 22 på kvelden setter jeg igang med prosjekter.
Jeg er sinnsykt irritabel i trafikken (men svært konntrolert), er stor fan av tute så ofte jeg kan. (ingen som tror dette før de faktisk opplever det ved å sitte på med meg)
Jeg skreller klementinene..hver eneste båt. Ikke bare skallet på utsiden,men også det (ekle) tynne skallet på hver enkel båt.

Ok, det var 5 uvanelige fakta om jenta bak bloggen.. hahaha. Når jeg leser det for meg selv tenker jeg.. Oida.. Hva feiler det meg? hihihihi.
Jeg mener ikke at dere skal skrive navn og alder og "5 rare ting" om dere selv altså. Bare et lite "pipp" liksom :)

Jeg gleder meg til å høre "hvem"dere er, og håper alle dere "anonyme" også legger igjen et lite "hei" idag. 
Så koselig iallefall

Klem Ida Susanne

91 kommentarer:

 1. Jeg:27år,vintagekjoler og gjenbruk står høyest hos meg. Morgengretten, som deg boblende av ideer og energi når det nærmer seg midnatt :)

  SvarSlett
 2. Hei!
  Jeg leser bloggen din og finner den svært interessant. Vi har ikke samme stil en gang, men bloggen din inspirerer!
  Jeg er en jente på 25 år, men verdens beste samboer og tre nydelige hunder:) til sommeren får vi en prinsesse, noe vi gleder oss veldig til:)
  Ta gjerne en titt innom hvis du ønsker:)

  SvarSlett
 3. Heia!!!
  Er jo innom hos deg så ofte jeg kan!;)
  30år, jobbet som frisør mesteparten av mitt voksne liv, nå jobber jeg på et møbelverksted -lærer å trekke om gamle møbler og sy-, eeelsker bruktfunn, pasteller, hekladuker(litt sånn bestemorstil;)),
  retro.., pusen min(!!!), vakre bilder/ting, detaljer, dilldall, er nok en maksimalist..:P +++
  Bor i 3dje etg i et gaaammelt hus i Bergen, men er fra Nord-Norge...

  Det var litt om meg, søte du! Og du er en av de bloggerne som har inspirert meg aller mest!!!;D
  Klemmer på en lørdag, Janni:)

  SvarSlett
 4. Jeg er 39 år, mamma til ei pie som blir 8 og gutt som blir 6 i år. Jeg er fra trøndelag, men bor i Oslo. Jeg har jobbet som tegnspråktolk i 12 år, men dette året er jeg hjemme pga noe legen tror er kronisk utmattelse. Jeg har nettopp begynt med Qi gong som gir meg ro fra ideene i hodet og nye krefter. Ideene mine trenger utløp og jeg lager stadig nye ting. Nå for tiden er det vinylprodukter og jeg startet å blogge i januar. Kjente at jeg trengte kontakt med omverdenen etter at jeg mistet mye av det sosiale kontaktnettet mitt etter jeg ble syk.
  Trengte også et rom for meg selv som bare var mitt og som jeg kunne fylle med ting jeg liker.

  Dette ble kanskje litt mye om meg og litt privat, men sånn er jeg....ærlig og snakker fra hjertet...

  Jeg leser bloggen din fordi den gir meg inspirasjon, elsker bildene og fargene dine og godheten og mildheten som bloggen din utstråler.
  Ida Sussanne...du gjør rett og slett dagen min litt bedre...God klæm fra Siw

  SvarSlett
 5. Jeg leser vettu ;) Men det visste du jo allerede :D

  SvarSlett
 6. Hej. Jeg er 34 år, bor i Odense i Danmark og har to dejlige børn. (drenge på 2½ og 7½ år). Jeg er uddannet pædagog og arbejder med børn/unge med adhd.
  Jeg syer, hækler, elsker genbrug, strikker, fotograferer, leger med ord og finder på i én stor forvirring :) - og elsker det!!
  Jeg kigger ofte med her hos dig, men får sjældent lagt en hilsen.
  Du er velkommen til at kigge ind hos mig :)
  God weekend.
  Tina

  SvarSlett
 7. Hei søta!!

  Kult innlegg, jeg er også nysgjerrig på hvem som leser min blogg- kanksje jeg finner på noe lignende? :-)
  Tror jeg lar den idèen synke litt jeg... så kan du heller få lese om meg hos meg, hihi.
  Akkurat nå er det studier som står på tapetet hos meg, men snart snart snakker vi snop, sofa og ukeblader ( jeg er hekta!).

  Ha en fantastsik lørdag, du søte, håper solen skinner hos deg også:-)

  Klem, Rosa

  SvarSlett
 8. eg liker og best brus uten fus. :)

  SvarSlett
 9. Hi! I read your blog very often! I loove your pictures and ideas! Girls from Norway has amazing blogs!! In Holland there are not so much young girls with interior blogs. My home is my biggest hobby; styling, crafting, make it cosy etc. I love :-). I work with kids with autism. Together with my best friend I have the blog 'wit en bont'. In english; white and spotted. Have a great weekend!!

  Greetings from Holland!
  Heidi

  Spring is really coming! In Norway too?!

  SvarSlett
 10. Hei hei snuppa, så herlige rare og søte fakta om deg du kom med....
  Jeg er en jente på snart 27, med samboer og en herlig liten frøken på tre år bor vi i et gammelt lite hus som vi sakte men sikkert pusser opp, jeg og begynner på prosjekter etter klokka 22 i helgene....
  håper du får en flott helg vennen
  klem victoria

  SvarSlett
 11. Heihei:) leser bloggen din jeg...synes den er superkoselig! Jobber med klær til vanlig,så i interiørbloggeverden kan man drømme seg bort og la seg inspirere om helt andre saker og ting! ha en finfin dag:) hilsen ugla i ugleslottet..

  SvarSlett
 12. Hei! Jeg er 28 år, fra Fredrikstad. Jeg er gift med drømmemannen (som jeg tok med meg hjem da jeg studerte i USA=)). Vi har en gutt på 3 år. Kjøpte hus (oppussingsobjekt?) i fjor. Gøy å lese blogger og bli inspirert nå som vi bruker mye tid på å pusse opp og finne vår stil. Bloggen din er alltid så koselig, må titte innom hver dag! Jeg er også veldig glad i pasteller (spesielt rosa). Ellers elsker jeg å gå på loppis/bruktbutikker og finne små skatter! Du har virkelig den søteste bloggen jeg vet om! Ønsker deg en god helg!

  SvarSlett
 13. Hei på deg :)

  Titter innom deg ganske ofte, men ikkje alltid eg legg igjen spor ;)
  Eg er hm...31 år, har 4 søte små som tar det meste av tiden min. Jobber som miljøterapeut! Elsker å være kreativ, men døgnet har for få timer for meg!!
  Syns det er så masse herlig inspirasjon å finne her i blogglandia:) Og hos deg er det i bøttevis! Vi har ikkje samme "stil", men eg elsker din fordi du har det så gjennomført og stili :)

  Liker bloggen din supergodt:) Keep up the good work!!

  Klem til deg frå Anita

  SvarSlett
 14. Hei

  Jeg heter Ragni, er 27 år, bibliotekar og titter innom bloggen din fordi jeg synes den virker så koselig. Mange fine bilder.

  Ha en super lørdag
  Vennnlig hilsen Ragni:-D.

  SvarSlett
 15. hej!!

  her kommer den første kommentaren fra meg :)
  jeg har nettopp flyttet til Danmark, i min 34 kvadratmeter lille leilighet. synes det er veeldig kjekt å pynte og ommøblere. også er det jo ekstra kjekt å se hvor fint du har fått det i leiligheten din.

  god helg!
  hilsen Marianne

  SvarSlett
 16. Hei:)
  Jeg er innom bloggen din nesten hver dag, men er ikke så flink til å legge igjen kommentarer:)
  Hvis du vil lese litt om meg kan du se her: http://www.kk.no/863774/saa-enkelt-faar-du-det-finere-hjemme

  Ha en fortsatt fin helg!
  Klem

  SvarSlett
 17. Hei høpp!!

  Jeg må alltid inn her å lese nye innlegg,blir trekt mot dine herlige farger og gode ord.Her inne er det inspirasjon i bøtter og spann,selv om vi heller ikke har den samme stilen,får jeg ny innputt!!

  Fem rare ting om meg!!

  Elsker epler,men spiser ikke skallet,dette får jeg frysninger av:)
  Er mest kreativ etter kl 24.0o
  Er glad i å sove lenge på morgenen (selv om dette ikke lar seg gjøre som to barnsmamma)
  Elsker farger men får det liksom ikke inn i hus:)
  Ønsker meg fly lappen

  Ha en fin helg!!

  klem Linda:)

  SvarSlett
 18. Eg er ei jente på 33 år.Ny i bloggeverden. Bor sammen med kjæresten og lille søte Liljasnuppa på 8 1/2 mnd.

  er i planleggingsfasen på å bygge oss hus, og finner masse inspirasjon hos bloggere rundt omkring.

  SvarSlett
 19. Jeg piper også.... Jeg elsker farger og masse ting, men klarer ikke selv å leve med det, så jeg elsker fargeklattene dine!

  klem

  SvarSlett
 20. Madelén er mitt navn, 25 år. Fant først bloggen din fordi jeg var på utkikk etter andre interiørbloggere fra Vestfold. Og jeg har tittet innom siden den gang. Vi har ikke lik stil, men jeg digger fargebruken din og den gir meg mye inspirasjon i hverdagen.
  Stå på videre!

  Klem Madelén

  SvarSlett
 21. Du har en utrolig nydelig, søt og sjarmerende stil, og en holdning til ting som rører meg langt inn ihjertet. Jeg også elsker farger, Særlig turkis, blå og petrol. Hele huset mitt er fylt med gjenbruk, loppis, selvsydd og selvmalt.

  Jeg blogger ikke, fordi jeg ikke trenger det når flotte jenter som deg, Fjeldborg og Romantisk Retro finnes =)
  Ønsker deg en fantastisk helg i sukkertøylandet ditt!!

  SvarSlett
 22. Elin heter jeg er 11 år blogger om interiør og foto og elsker bloggen din elsker at du er glad i farger fordi det gir så mye inspirasjon til meg som ikke er så flink til å håndtere farger !

  SvarSlett
 23. Jeg heter Kine og er 23 år fra Hamar.
  Mor til tre fine gutter på 4,5 år, 3 år og 7 mnd. Jeg er innom bloggen din hver gang du lager nytt innlegg :) !

  SvarSlett
 24. Jeg heter Eli, er 23år og bor på Ulefoss. Her bor jeg med samboer og en sønn på 2 år. Jeg liker bloggen din - fargerik og fin :) Samboeren min liker ikke brus, en hvis han vil ha en annen smak enn vann så rister han ut kullsyren han også. Og jeg spiser mye klementiner uten skinn - ikke alltid, men ofte ;)
  Ha en finfin lørdag Ü

  SvarSlett
 25. Hei! Jeg heter Eirin og er 22 år gammel. Bor med min samboer i en møblert studentleilighet, altså minimalt med muligheter for å få det til en personlig stil. Så da leser jeg blogger og blir inspirert der:)

  SvarSlett
 26. Hei!

  Jeg er ei jente på 27, som har interiør som min største hobby. I tillegg har jeg utdannet meg til interiørdesigner, slik at jeg kan leve av min store lidenskap med tiden :)

  Jeg tråler nettet etter inspirasjon et par ganger daglig, og har bl.a. blitt hektet på sukkerdosen fra bloggen din ;) Når jeg går i butikker og ser vakre pasteller ton-i-ton (spesielt turkis og rosa), kan jeg faktisk ta meg i å tenke: den hadde sklidd flott inn i prinsessegaten, hihi ;) Jeg blir glad av bloggen din, og du tar veldig flotte bilder som får frem den rette stemningen.

  PS: Jeg gjør 3 av dine 5 "rare" ting jeg også, alltid ;)

  SvarSlett
 27. Heisann!!
  Jeg kikker på stort sett alle innlegg som kommer inn fra deg, blir kjempe inspirert og blir så glad av fargene du bruker.
  Jeg blir 27 i år, har to små jenter på 4 år og 9 uker, siste mann kom faktisk på nyttårsaften av alle dager i året, samt samboer, 2 hunder og en katt. Vi flyttet inn i nytt hus i vinter, som vi har drevet med i 3 år og gjort alt selv, så det var digg å flytte inn! Ellers er jeg utdannet frisør, men sluttet som det, jobbet som lærer et par år(vikar), nå går jeg på skole selv og tar påbygg og skal begynne på lærerutdanning til høsten. Og da har jeg også planer om å starte nettbutikk med stil retning shabby chick og fransk landstil og satse på mye gjenbruk. -det var meg da.. :)
  Keep up the good work, du har en kjempe inspirerende blogg!
  Hilsen Trine

  SvarSlett
 28. Så fint bilde av deg Ida! Koselig å høre rare ting om deg:D Føler jeg kjenner deg litt etterhvert. Jeg er 26 og har bodd i Danmark i 1 år sammen med dansken min Morten.

  5 fakta om meg:
  1.Når jeg spiser kokt egg, spiser jeg ikke toppen som kappes av, selv om jeg vet den smaker likt.
  2.Jeg er ganske ubesluttsom og kan bruke en halvtime på å kjøpe sjampo.
  3.Navnet mitt Ellen visste mor at jeg skulle hete lenge før jeg kom..Louise har jeg fått senere etter oldemoren min.
  4.Kaninen min Oscar er oppkalt etter morfaren min
  5.Jeg blir tante for andre gang i sommer

  God lørdag til deg Ida!
  Klem fra Ellen Louise:)

  SvarSlett
 29. Synes det var koselig å lese 5 rare ting om deg jeg ;0) Morsomme ting var det, det må jeg si :0) Vi har vel alle våre "rariteter".

  Jeg heter Jane som du sikkert har lagt merke til ;0) hehe.. Er 27 år. Har en sønn på snart 6 år, en reserve sønn på 4 og en på snart 8. Er forlovet med verdens beste nordlending, og lever livet på østlandet.
  Jeg studerer grafisk design i Oslo, og lever og ånder for kreativitet. Design, farger, rariteter, interiør, foto, scrapping, hobbyer generelt blant noe er noe som betyr MYE for meg. Som med deg så bobler det ofte over med idéer innimellom, og gjerne etter kl 22 her også. Innimellom skjønner jeg ikke hvorfor jeg skal være så himla trøtt på ettermiddagen og ikke får gjort noe, men etter kl 21 om kvelden kan jeg gå på det meste med stor giv og ha uendelig mye energi og idéer jeg bare må få ut.
  Jeg synes du har en kjempe flott og skjønn blogg som jeg henter masse inspirasjon fra. Fortsett med det! :0)
  Ha en kjempe fin lørdag.

  Klem fra Jane.

  SvarSlett
 30. Jeg liker også å skrelle mandariner og appelsiner. Hver båt. Og gjerne spise en og en vakuole. Det smaker så mye bedre da. Jeg er ikke så flink med farger og dilldall og lever da gjennom kreative mennesker som deg. Takk for all for fine bilder og inspirasjon så langt. Ha en fin lørdag!

  SvarSlett
 31. Hei!
  Er innom bloggen din hver dag men er desverre ikke så flink å legge igjen en kommentar, men skal bli flinkere til det! :) Jeg er en jente på snart 24, bor i Ålesund og sammen med min samboer har vi akkurat kjøpt egen leilighet. Min interesse for interiør har økt hver dag, og når man finner så mange inspirerende blogger, og utrolige blogger som din så er jeg helt målløs over hvor kreative mennesker er. Får mange gode tips og råd og koser meg med å lese alt det spennende de skriver. Jeg liker veldig godt fargene dere har i hjemmet deres, og har også som du en svakhet for loppemarkeder!
  Fortsett med å være like kreativ som du er Ida, du er en inspirasjon for mange! Og det skulle bare mangle at vi legger igjen spor etter oss... ;)

  Håper du får en kjempefin helg!

  Bare ta en titt innom min blogg om vil.

  Klem fra Sybell Agathe

  SvarSlett
 32. Hilsen fra tobarnsmoren fruU i Bergen. Hæla i taket og tenna i tapeten hele tiden om dagen, da begge er tilbake i full jobb oav. Ikke til hinder for kreativiteten, og kunne jeg valgt selv, hadde jeg sittet og strikket mange av døgnets 24 timer.

  SvarSlett
 33. Hei ja!
  Jeg er usikker på om jeg skal kalle meg dame eller jente-går for det siste jeg.......
  Syr og diller med små prosjekter hele tiden og dras mellom å elske retro stil(med masse dill) og det å av og til ha behov for sort,hvit og RYDDIG.........
  elsker din stilsikre retro- pastell stil........

  Veronika

  SvarSlett
 34. Så mange stilige bilder!! Syns du har så inspirerende innlegg :) Kjekt å se ideer om hvordan gamle ting blir til skatter i de rette omgivelser!! Jeg hekler mye, strikker litt, og driver litt søm. Interiør er også en kjekk ting, og syns det er kjekt å se hvordan du forandrer/ lager tingene dine :) (f.eks: sofaen din, te-kurven eller oppslagstavla..) :)

  SvarSlett
 35. hei, titter innom bloggen din når når du legger ut et nytt innlegg......den er et friskt innslag....i alt det ellers så hvite...

  SvarSlett
 36. Hei :)
  Jeg er en jente på 28 år som plutselig fikk opp øynene for interiør, og har søkt meg gjennom hundrevis av interiørblogger. Din liker jeg veldig godt, så deg følger jeg!

  Jeg er også mest kreativ på natten, noe som dessverre ikke passer så bra med jobben. Men jeg bruker helgene for det de er verdt!

  God helg :)

  SvarSlett
 37. Hei på deg :)
  Fant bloggen din for bare en uke eller to siden og ble så forelsker i de herlige pastellfargede postene dine at nå er jeg fast leser!
  Litt om meg: 32 år, bor i Oslo og jobber med grafisk design. Morgengretten, geek, storforbruker av t-lys og gal etter alt som er lilla!

  Klem,
  Signe

  SvarSlett
 38. Nyss hittat till din underbara blogg! Älskar bilderna och färgerna!! Härlig läsning om dig:)
  Ha en fin LördagKväll!!
  Kram//Ulrica

  SvarSlett
 39. Hei Susanne! Jeg leser så ofte som du har nytt innlegg, tror jeg! :) God helg til deg og din, og hvis det går an å ønske god helg til bloggen din også, så gjør jeg det og :)

  SvarSlett
 40. Fant bloggen din etter at den stod nevnt i Kamille (tror jeg, eller var det KK) Jaja, hvertfall synes jeg du har så mange spennende bilder og kreative løsninger i leiligheten din. Klem fra Eva :-)

  SvarSlett
 41. Johanna, 26 år. Gillar väldigt mycket att sy, pyssla och inspireras. Och din blogg är en stor inspirationskälla!

  SvarSlett
 42. Hei søte deg! For eit knallbilete ;)

  Eg heiter Hanne og rundar 30 om ca 6 mnd og gler meg som ein liten unge til det (det skal feirast med andre ord!) Eg har alltid likt å styre i heimen, så lenge eg kan hugse har eg ommøblert og dandert på rommet mitt, studenthybel og no, endeleg, i mitt eige hus!! Hadde ein draum om å verte grafisk designar, men enda merkeleg opp som adjunkt. Skulle tru at lærarar måtte ha tolmod, men det har ikkje eg...ikkje til meg sjølv i alle fall ;)

  Er busett på Ytre Søre Sunnmøre med husbonden, to småtroll på 2/3 og snart 1, og to kattar. Vi prøvar så godt vi kan å ikkje blåse vekk ca 300 dagar i året.

  Kom over bloggen din i sommar og blir alltid like glad når eg har lese innlegga dine! Keep up the good work!

  God laurdagskveld!

  Klem

  NB. Kjekt innlegg, som nemnt tidlegare kanskje eg tek å lånar idèen ;)

  SvarSlett
 43. Ha ha ha.. Jeg måtte le jeg nå..
  Jeg Trodde det kun var meg som hadde sokker under strømpebuksen, og at det iallefall IKKE var 1 annet menneske på denne siden av kloden som skrelte /paterer mandarin/klementin båtene før de inntaes,Men jeg spiser det tynne skalet da, men det spises for seg selv.. hi hi hi.
  . Og hissig i trafikken.. Jeg henger på hornet vell og ofte, og de som sitter på blir til stadig flau over meg og min tuting og gjerne ufint finger bruk.. :-))
  Energi etter 22 ja,. Der og, og med mann 2 små barn som skal på skole , passer dette dårlig.. Men gang på gang har jeg begynt og male eller med andre større prosjekter kl 22-23 om kvelden, til min kjære´s store fortvilelse.. hi hi..

  Men det med brusen, ja det forstår jeg bare ikke.. Men jeg iker ikke brus i det hele tatt ... :-)))

  Jeg leser din blogg fordi den har fine bilder og knall innhold.. Så her liker jeg og være...

  Klem Birte

  SvarSlett
 44. Hei ☺
  Artig å lese om deg!!!! Herleg med sjølvironi;)hehe...
  Mette heiter eg, er 39 år og eeeelsker interiør.Å gå rundt å "possle" og "dille" her heime er min store lidenskap:) Og som med deg,er det på kveldstid eg er mest kreativ!!! Jentene sover,null telefon,ikkje noko som skjer/skal skje før neste morgon...Herlege timar for meg sjølv.Kvalitetstid♥
  Er ofte innom bloggen din, fordi du har gode bilder, skriv godt og ikkje minst fordi eg vert glad for å vere her inne♥
  Kos deg i helga!!!
  Klem.

  SvarSlett
 45. Hei på dæi!
  Gøy å lese litt om dæi:)
  Kem e æi ja...?...
  Fast læser av bloggen din som elsker den. jente påp 27, men veldig snart 28 år, mamma, kone, venninne,glad, leken, glad i farger, elsker bambier og gnomer, liker å leke med interiør, elsker gamle stoffer som æi kan trylle om til barneklær, lappetepper og mere...
  Jepp detta va litt om mæi:)
  Ønske dæi en fin fin kveld
  klæm fra mæi til dæi

  SvarSlett
 46. Hei!
  Vi er to unge menn fra Trondhjem som blogger fra sofaen eller spisebordet. Vi har seks kvadrat mer enn deg å utfolde oss på, og fyller opp disse til randen med nytt og gammelt og mye god mat og drikke. Ble faste lesere av bloggen din for ikke så lenge siden, og blir stadig inspirert og glad av bildene dine. Utover det er det ikke så mye å si, annet enn hyggelig å hilse på deg!

  klem/keiserne

  SvarSlett
 47. Hei Ida Susanne.

  Jeg er 32 år gammel og fra langt mot nord. Har mann og hund. Jeg leser bloggen din via google reader, så jeg får med meg alle innlegg fra deg. Jeg liker bloggen din pga alle de fine fargene, gode idéene, og ikke minst søte Wilma.

  Og så digger jeg turkis. :)


  Smil fra AbluMoo

  SvarSlett
 48. Fint bilde av deg, fint og sommerlig :)

  Jeg har lest bloggen din i et drøyt år (tror jeg) og blir alltid så glad når jeg er innom her, alle de glade fargene og fine gjenbrukstingene, og ikke minst å se hva du forvandler det om til!
  Liker stilen din utrolig godt, men kjører den ikke selv. Til det har jeg altfor mange ting jeg er glad i som bare MÅ stå framme, i tillegg til min fascinasjon for gamle folkevognbusser som kommer i alle mulige farger, og da blir det litt fargekræsj ;) (Og på toppen av det hele har samboeren en stor forkjærlighet for drager, så har en del av dem stående og hengende omkring også;))

  Jeg er ei jente på 20 år, studerer sykepleie og trives med det, elsker kjoler men er ikke så flink til å bruke dem til hverdags og er over gjennomsnittet glad i sjokolade.
  Drømmen er å kjøpe et småbruk på landet og pusse det opp etter vår smak, hvor jeg har store planer om et stoooort hvitt bondekjøkken, med markblomster i melkespann og kake til avkjøling i vinduskarmen. Og da, DA skal dine ideer og all inspirasjonen jeg får fra bloggen din komme til sin rett! :D

  Ha en super lørdagskveld! :)

  SvarSlett
 49. Synes navnet på bloggen din forteller om hvorfor så mange liker den! Alle jenter liker sukkertøy!? Uansett hvilken stil man har selv, er det SUPERFINT å titte innom bloggen din :) masse inspirasjon! Og veldig hyggelig og søt jente bak bloggen! Hilsen meg! :)

  SvarSlett
 50. Hei!
  Jeg er 27 år og har et sjarmtroll på 2,5 år. Dessuten er jeg gravid igjen, så jeg gleder meg til å pusse om et nytt barnerom.
  Jeg elsker stilen din og skulle ønske jeg klarte å gjennomføre den selv! Samtidig er jeg veldig glad i andre stiler også, så jeg blir litt stil-schizofren... :D
  Jeg jobber som saksbehandler i Norges mest forhatte etat... ;) Er egentlig veldig kreativ av meg og skulle ønske jeg hadde en slik type jobb. Når jeg har tid prøver jeg å hekle og sy litt.

  Ja, det var litt om meg!
  Ha en fortsatt fin helg!

  SvarSlett
 51. sååå gøy at du laget denne "utfordringen" til dine lesere, for da får jeg også lest litt om de som er innom deg.

  jeg er 35 år, mamma til 4 rocketroll.
  gift, og bor på et lite småbruk, i et gammelt hus. jeg er over gjennomsittet opptatt av interiør, design, redesign, gjenbruk og loppis. iallfall over gjennomsnittet i min omkrets her. ;)

  jeg elsker retro møbler, ting og tang. og jeg elsker å blande pasteller og sterke farger. elsker å ommøblere, male, planlegge, sy, strikke, gå turer, lese, sove, leke, lese interiørblader og lese blogger. deriblandt din! ♥

  jeg er ei som har vært litt i motvindt i livet, mentalt, men har det mye, mye bedre nå. er lett til sinns, kreativ og har masse ideer. herlig!
  livets motgang gjør også sterk.

  er så glad for at DU er her med dine fargerike og herlige innlegg og bilder. kjenner at jeg blir så GLAD i hjertet mitt!

  takk! ♥

  SvarSlett
 52. Heihei :) Jeg er 22 år, utdannet interiørkonsulent, men jobber i møbelbutikk. Driver og skal flytte sammen med kjæresten om dagen, så bruker masse tid på interiørblogger for å få inspirasjon, og jeg elsker din ♥

  SvarSlett
 53. Jeg er en jente fra fredrikstad på 24 år, og jeg er innom bloggen din hver dag. Det er så inspirerende å se på bildene dine. Er også intressert i interiør, men har ikke funnet min rette stil enda. Er heller ikke så kreativ, så det får bli som det blir ;)

  SvarSlett
 54. Jeg er en 20år gammel studine, som liker å drømme seg bort i de mest fantastiske hus, leiligheter og liv. For selv har jeg bare et lite, kjedelig rom i et annet menneskes leilighet.

  SvarSlett
 55. Hej!
  Elsker din blog! Har først for nyligt fået øje på den, og nu kigger jeg ind hver dage - nogen gange flere gange om dagen. Den gør mig altid i godt humør! :) Og de fem ting om dig var så skægt!
  Skøn stil du har, og lille Wilma går lige i hjertet.

  Jeg er 36, bor i Holbæk i Danmark. Arbejder i København på kontor for politiet.
  Jeg er glad og positiv - et stort smil :D

  Fem ting om mig:
  1. Jeg kan ikke lide det gule i et æg. Kun det hvide. Men kan godt lide det, når det er blandet sammen?!
  2. Jeg elsker at danse, og tager tit en dans i stuen helt alene.
  3. Smukkeste sted, jeg har været i verden er Bryce Canyon, USA.
  4. Jeg ligner min mor på en prik - og min mormor.
  5. Elsker adresse-bøger, og har altid lyst til at købe en ny. Men man kan jo ikke hele tiden skrive adresser hen i en ny bog :D

  Kram, Line

  SvarSlett
 56. Jeg er ei jente på 19 år som er innom den fantastiske søte bloggen din hver dag. Er veldig glad i interiør, og synes bloggen din er utrolig søt og inspirerende! Blir i godt humør av det nydelige interiøret ditt:)

  SvarSlett
 57. Så herlig du er!

  Litt om meg:
  Jeg er splittet:
  Jeg er ei skog&mark-, treningsbukse- og lomma full av hundegodis-jente OG ei kjole&sko- og SATCjente som elsker interiør og reising. Jeg sprudler som regel over av energi og ideer, har 2 nydelige whippeter og jobber på Kremmerhuset : ))

  SvarSlett
 58. So artig ei oppfordring! Her er litt om meg...

  No: Lærar (i engelsk og kunst og handverk)
  Før: Frisør, matros, barnehagetante og vaskedame

  Alltid blid og glad på utsida, men ikkje alltid på innsida. 30 år. Fargefrik. Litt lat.
  Elskar kattar. Hatar snø og kulde. Heng meg VELDIG opp i skrivefeil. Vert glad når eg finn ranuklar i blomebutikken. Og når eg svingar innom Sukkertøy for øyet - DU ER HERLIG!

  SvarSlett
 59. Jeg følger din opfordring til at lægge en hilsen til dig.

  Jeg er 38 år og bor i Danmark. Det er kun få måneder siden, at jeg kom ind i denne blogverden. På et tidspunkt fandt jeg din blog, men den "forsvandt" for mig igen. Idag faldt jeg igen over den, og nu har jeg oprettet mig som følger hos dig, så du ikke bliver væk igen. :-) Din blog er helt fantastisk, synes jeg. Den er simpelthen så indbydende og fin. Og jeg vil nyde at kigge forbi ofte. :-)
  Mange hilsener Solsikke

  SvarSlett
 60. Kjære Ida Susanne!
  Vet ikke hvor mange ganger jeg har vært innom din blogg, men det begynner å bli noen ganger. Første gang jeg så navnet på bloggen din, var du nominert til et eller annet. Siden har jeg blitt værende her. Du og jeg har i hvert fall tre felles ting, det er den turkise fargen og det kreative etter klokken 22...jeg kjenner meg veeeldig igjen, :) det tredje er gleden ved gjenbruk. I tillegg til dette, elsker jeg ditt blikk for detaljer. Du er så god på det og så er du selvsagt veldig kreativ, og det gjør denne bloggen spennende. Jeg er selv utdannet dekoratør og reklametegner, men jeg føler vel at du ligger ganske mange hestehoder foran meg når det gjelder å ha et kreativt øye for ting. Jeg gleder meg allerede til neste innlegg!

  SvarSlett
 61. Hei søte!!

  Jeg leser bloggen din forde den er ett friskt pust i hverdagen!
  Å jeg elsker lekenheten i interiøret, som jeg får mer og mer sansen for :)

  Hvem jeg er?
  Jo jeg r Jannicke, også kjent som Jatte blant venner, familie og medbloggere.
  Jeg er 21 år (snart 22) bor i Langesund, har to katter og en hund og er lidenskapelig opptatt av Interiør og de gode ting i livet :)

  God Søndag,
  Klem Jatte♥

  SvarSlett
 62. Hei på deg:) Så morsomt innlegg og VElDIG morsomt å lese om deg, spes. de fem tingene;) jeg, som er en ivrig leser av bloggen din er 38 år, mor til to, jente 15 og gutt 19. Elsker å ha masse prosjekter, som har med interiør, søm, hekling, strikking å gjøre, kan og hende at jeg "hiver" meg rundt å maler bilder. Elsker å ta bilder både av natur og interiør. Jeg, mannen og barna bor i ei 112 kvm. stor leilighet, så vi har ikke store plassen vi heller, men har også hus på landet.
  Mannen sier jeg er veldi sta.....muli;), men vi har vært sammen i snart 22 år, så han må vel like den staheten min;) det var litt om meg:)

  Ha en koselig søndag.
  Klæm tel d.

  SvarSlett
 63. Jeg er 27 år, jobber som lærer og har en mamma som er veldig interiørinteressert. Dette har nå nylig smittet over på meg og nå flytter jeg og da er det enda viktigere å lese blogger for å finne inspirasjon.
  Jeg er fan av en slags retrostil iblandet Eames-stoler og fine farger.
  Bloggen din er inspirerende så vel som hyggelig og det er genuint gledelig å lese den hver dag :-)
  Stå på videre Ida Susanne :)

  SvarSlett
 64. Jeg er Mie fra bloggene Mies Mirakler & Mies Lopper, "enestående mor" til 2, gutt snart 8 og jente 2. Jobber med forsikring, men er cand.mag. i kultur & psykologi. Skal snart flytte for 30 gang i mitt liv, og gruer meg :( drømmer om å vinne i lotto så jeg kan kjøpe min egen bolig og slippe å flytte mer fordi utleier skal selge, arg... Elsker loppis og ukeblader, er ganske ny i bloggverden men føler meg virkelig hjemme. Og bloggen din er en av mine 7 favoritter :) *♥*

  SvarSlett
 65. jeg er en interiør interessert 27 år gammel jente som desverre bor på "lån" grunnet student situasjon. det er dårlig råd og få mulighteter for små prosjekt i min travle hverdag. da er det ekstra hyggelig å koble av med interiør blogger og spesielt de med fiiine bilder og litt humoristisk vri =) for å si det sånn; jeg vet veldig godt hvordan jeg skal ha det når jeg endelig får mitt eget hjem!

  SvarSlett
 66. Hei søte deg!
  Så morsomt innlegg!*smil*

  Du vet jo allerede litt om meg, men litt kan jeg jo bidra med likevel.

  Jeg er en jente på 28 år, opprinnelig fra Skien, men bor for øyeblikket i Oslo med katt og samboer. Vi trives her, men man skal dog ikke se bort i fra at vi med tid og stunder kjøper oss et lite søtt hus i skien med epletrær i hagen.*smil*

  Jeg elsker interiør og dekor, og finner stor glede i det å titte rundt på nettet og kommunisere med søte medbloggere. Bloggen din er på min sjekkliste, så her er jeg innom stadig vekk*smil*

  Akkurt nå er det VM for alle penga!*smil* Ønsker deg en flott vm/fastelaven søndag videre!
  Klem fra meg

  SvarSlett
 67. Hei!

  Jeg er en relativt ny leser. Er 26 år og bor på fjellet sammen med kjæreste, pus, hund og hest, i et sjarmerende gammelt hus fra 5o-tallet. Egentlig er jeg en rotekopp med et kaoshus, men jeg har sans for fine ting og har fått mer dilla på interiør i det siste. Leser bloggen din for inspirasjon og koser meg med det :)

  SvarSlett
 68. Hejsa,

  Jeg laeser med fra Bayern i sydtyskland, flyttede hertil fra Danmark for snart 2 är siden i forbindelse med min mands arbejde..

  Dine billeder er sä fine og jeg er vild med din stil og syntes der er rigtig meget inspiration at hente her pä din side sä jeg laeser med hver dag ;-)

  Den lille Wilma er da bare for cute :-)

  SvarSlett
 69. Omg, du har en haug med lesere gitt - og det er jo ikke rart! Jeg har tittet innom bloggen din titt og ofte det siste året, og nå må jeg jammen legge deg til på blogglista mi også! Du har sinnsykt søt og kul stil.

  Jeg er en jente på 27 (og synes jeg begynner å bli gammel, hjelp). Studerer fulltid og er akkuratt ferdig med en bachelor. Jeg digger oppussing og interør og har akkuratt pusset opp leilighet nr to med mannen som jeg importerte fra new zealand :)

  gleder meg til å følge med mer på deg :)

  SvarSlett
 70. God kveld du! Ja, du vet jo om meg fra før. Jeg har fulgt deg helt siden du startet å blogge. Jeg har rundet 30 år, jobber som lærer og har stor interesse for interiør. Er ikke så produktiv og kreativ som du, men liker å gjøre det pent og hyggelig rundt meg.. Og ikke minst, lage mat! :) Det var litt tilfeldige fakta om meg! Takk for inspirasjonen og gleden du gir!

  SvarSlett
 71. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 72. Å så kult!! Dette var en god ide altså :D

  Jeg heter Amalie, har sammen med samboeren min, to jenter på 1 og et halvt- og 4 år og Lulu da, mopsen vår. Jobber på Kremmerhuset og elsker det. Utdannet interiørkonsulent og brenner for interiør :) Leser bloggen din og gleder meg over hvert innlegg! Du er så flink!

  Ellers så er du jo av og til innom bloggen min, så du ser "meg" litt der da :) Stor stas at du leser den innimellom!

  Klem
  Amalie

  SvarSlett
 73. Hei du!

  Eg er 30 år, mamma, kone og lærer på barneskule. Elsker å forandre, bytte om, fikse og ordne i 70-tallshuset vi kjøpte for to år sidan. Ellers syr eg litt og er nok over gjennomsnittet interessert i mat, matlaging, oppskrifter osv.

  Er nettopp begynt å jobbe igjen etter svangerskapspermisjon og ser at det ikkje blir så mange innlegg på bloggen min for tida..MEN då er det herlig å likevel få haugevis med inspirasjon frå alle dei herlige bloggande rundt omkring, deriblant DIN!

  Ha ein fiiin søndagskveld!

  SvarSlett
 74. Hei! Så artig ide! :-) Jeg er en (for tiden) sliten 32 (i 9 dager til) årig 3 barnsmor med barn på 5 måneder, 3 år og snart 5 år, i permisjon fra jobb som adv.flm., bor på landet (VIRKELIG på landet altså) og koser meg med blogging (som forøvrig gir meg litt dårlig samvittighet i blant, når jeg bruker timer på et lite hjørne av huset). :-))

  Det var litt om meg :-))

  Klem

  SvarSlett
 75. Gøy blogg og gøy innlegg! Jeg er Veronica, lærer, bor i et hus som er under oppussing, ble mamma i desember, begynte å blogge i januar - elsker interiørprosjekter.
  Dette er første gang jeg besøker bloggen din, men definitivt ikke siste. Den er kjempeinspirerende.
  klem

  SvarSlett
 76. Haha - eg måtte faktisk le når eg las 5 rare fakta om deg. Me er visst ikkje heilt ulike der..
  Eg likar og brus - men ikkje kullsyra.
  Lett irritabel i traffikken - er det så vanskeleg?! Må tute litt innimellom når eg er i byen. Her på landet blir den ikkje brukt like ofta . Då meir for å helsa ;)
  Haater å legge meg, ikkje er eg flink til det heller. Ikkje å stå opp heller.
  Eg skreller ikkje kvar einaste klementinbåt, men mange ;)
  Eg heiter Hilde, er 27 år (om nokre dagar). Bur i Rogaland. Er gift og har to fine små, Jonah på 3 år og Frida på 1 år. Me driv gård, mjølkekyr og verpehøns. Eg var ferdig utdanna interiørkonsulent for 5 år sidan og har nettopp starta for meg sjølv. Skummelt, spanande og veeldig kjekt!! Det boblar stadig over av nye idear, som ligg i kø for å koma ut i verda. Ikkje akkurat unike idear, men nytt for meg og huset mitt.Men tida strekk ikkje alltid til, men slik er det vel for mange. Kjekt å bli betre kjent med deg :)

  SvarSlett
 77. Hei, jeg er innom støtt og stadig - og finner mye inspirasjon her, alltid fine bilder og glade farger. Jeg er 34 år, bor i Akershus, har vært ivrig bloggleser i flere år- men er ganske fersk selv...
  Fortsatt fin søndag:-)

  SvarSlett
 78. Hei skjønne deg! Jeg er bare innom for å si tusen tusen takk for den koselige kommentaren du skrev om kjøkkenbildene mine på NIB utfordringen! Jeg ble veldig glad!! Ha en super uke, stor klem fra Cecilie

  SvarSlett
 79. Hei sveis

  Den dagen jeg fant bloggen din var en åpenbaring. Vi liker så mye av de samme tingene, jeg nevner i fleng: Gamle klokker og vekter, bilderammer i gull, hekla duker, mintgrønn, og mye mye mer. Men du er ti ganger flinkere enn meg til å sette alt sammen til en helhet, derfor blir jeg så inspirert av deg. Ellers er jeg en trønder utskremt til Østlandet. Til daglig knipser jeg røntgenbilder, og resten av min tid lever og ånder jeg for interiør, gjenbruk og loppejakt. Jeg blir lykkelig som en unge i godtebutikken hver gang jeg gjør et loppekupp, og i mangel av likesinnede i venneflokken tar jeg dette ut på bloggen min.

  Dette er altså meg :-) Stor klem fra Tevanga

  SvarSlett
 80. Heihei!
  Digger bloggen din, tor jeg har nevnt det før, men jeg nevner det igjen. Positive tin kan ikke nevnes for ofte. Jeg er 24, født og oppvokst i Porsgrunn, men jobber nå som bibliotekar i Kristiansand. Bor med min samboer og kattene våre Sushi og Pinky. Liker å lese, strikke, se film, pusle med diverse hobbyting. Liker å lese om interiør, men er ikke tilhenger av at alt skal være hvitt eller nøytralt. Er vel derfor jeg er så glad i bloggen din, som er så utrolig fargerik. Stå på, du gjør en fantastisk innsats.
  Mandagsklem til deg og Wilma fra Caza.

  SvarSlett
 81. Hej! Jag hittade till din blogg av en slump, ja klickade mig vidare från en blogg till en annan. Jag fastande fö dina vackra bilder och följer dig numera vi bloglovin. Jag hoppas du fortsätter i samma goda anda;) Kram Jennie

  SvarSlett
 82. Hei Ida. Jeg er ei jente på 29 år.Har Tre gutter mellom 13 og 1 år. fikk første mann når jeg var 16 år bare. Nå bor vi en enebolig litt nord for Gardermoen. Aldir interissert meg for interiør Helt til jeg begynte å blogge. Har fått så mye inspirasjon fra de forskjellige bloggene Så interiør har begynt å prege vårt hus... Hurra.. Samboeren min syns dette med interiør er veldig moro.
  Morsom greie dette innlegget..
  Ha en fin mandag Søte deg.
  Klem Hilde

  SvarSlett
 83. Hahaha, nå måtte jeg le: jeg skreller nemlig også klementinene!! Altså hele, og de er jo SÅ mye bedre uten det ekle skrellet!!!

  Jeg er 26, snart 27 år, har en sønn på 2 år, bor på landet og liker mye av det samme som deg :)

  Klemmer fra Stine

  PS: STORT gavedryss hos meg!!!

  SvarSlett
 84. Ja, jeg innrømmer det gjerne...
  Jeg er her kun for min egen del altså.
  For jeg lar meg friste av dine sukkertøy!
  Jeg har omtrent ikke en fargeklatt i stuen her
  så jeg søker litt tilflukt her inne.
  Men jeg er på gli....jeg ønsker jo meg farger!

  SvarSlett
 85. Hei! Jeg er stadig innom din fine blogg;)
  Du har så mye artig å hvile øynene på....
  Er 42 år bor på sørlandet og liker å dille i heimen:))
  Elsker loppiser,retrostoffer og gamle lamper!
  Syr puter og t-skjortekjoler (Kasparas oppskrift). Har to tenåringsbarn!
  Hilsen -Irene- som fortsetter å følge bloggen din;))

  SvarSlett
 86. Jeg er en jente på 79 år som digger å lese bloggen din! Jeg elsker å ta en fest på lokalet i ny og ne, og svinge meg med verdens beste samboer, nemlig prinsen min Frode! Når jeg ikke leser bloggen din pleier jeg å samtale med Andreas og Mons (spøkelsene i huset her), og så tar jeg en kaffetår ved vinduet når jeg blir sliten! Keep upp the gud work. Hilsen Wullma.

  SvarSlett
 87. Hahahaha.. jeg måtte le når jeg leste fem rar ting om deg, for da er jammen jeg rar også :-)

  Jeg liker ikke brus i det hele tatt jeg, men kanskje jeg skulle testet ut riste ut kullsyretrikset ;-)

  Den med sokkene var litt merkelig ja.. hahaha.. men til gjengjeld så kan jeg forstå det! Kanskje ikke så lekker med småsko og tynne gjennomsiktige strømpebukser ;-D

  Jeg er jo en natteravner selv.. derfor jeg kun jobebr natt på sykehuset. og ja.. lampene i stuen slukkes sjelden før 01.00.. da er jeg ferdig med prosjektet som jeg startet på i titiden ;-D

  Jeg tror ikke engang jeg skal starte med hvordan jeg er i trafikken. Men jeg kan fortelle at jeg gasset etter en pensjonist da jeg kjørte scoter, han foretok nemlig en litt smal forbikjøring, og skulle jammen få høre det AV MEG! :-)

  og til slutt.. jeg skreller også klementinene slik, dessuten skviser seg ut ertene fra skallet også ;-D

  Hahaha.. rare folk er jammen sjarmerende!
  Det med ertene er ikke noe first-date sjekketriks :-)

  Resten tror jeg du vet om meg !:)

  Stor nattaklem, for du er vel våken enda ;)

  SvarSlett
 88. Heisan! Jeg liker fargemiksene dine - synes du er så flink til å sette sammen flotte farger og mønstre. Og så blir jeg imponert over folk som kan male og fikse og lage mye flott:)

  SvarSlett
 89. Hej, jag heter är 24 år och kommer från norra Sverige. Din blogg är otroligt inspirerande, älskar alla underbara pasteller och dina fantastiska pyssliga ideer!
  Keep up the good work.

  SvarSlett

Jeg blir hoppende glad om du vil legge igjen noen ord hos meg! Jeg leser alle kommentarene og blir super happy for hver og en :) Snille ord varmer et blogg-hjerte!