torsdag 17. mars 2011

Noen av bokstavene mine :

M = motivasjon B = Baldur (som var min første hest) A = ? W = Wilma så klart! takk til The smiths for den påminnelsen*ler*
Det er nemlig ikke alle bokstavene mine som har noen spesiell betydning.
Vis frem dine bokstaver på nib!!!


Jeg har hatt dilla på bokstaver i flere år nå, egentlig før det ble "in" Så når endelig bokstav-bølgen kom, tok jeg nok litt av i bokstav-innkjøpene mine. Disse bokstavene ovenfor er et l i t e knippe av alle jeg eier. Lyset gikk ned før jeg rakk å ta frem kamera, så ble bare et lite kollasj av bilder jeg har tatt før. 
Ser det er mange inspirerende linker på nib allerede.. 
MORRO

19 kommentarer:

 1. Kjempe fint og inspirerende! Har alltid tenkt at W sto for Wilma når jeg har sett bilder med W'en tidligere=)

  SvarSlett
 2. Bokstaver er super tøfft i hjemmet. Har ikke så mange selv men her i hus finnes det en A, &, N og LOVE. Du må jo være prinsessen av bokstaver, hihi. Både store og små. Gøy med collagene dine.

  Klem fra meg til deg søta.

  SvarSlett
 3. Herlig!
  Jeg har ikke fått med meg denne utfordringen, spørs om jeg må ta en aldri så liten varetelling i heimen, hihi;)

  God torsdagskveld!
  Klem.

  SvarSlett
 4. Det er kjempemorsomt med bokstaver og selv om jeg syntes det er kjempefint med bokstaver, har jeg enda ikke greid å skaffe meg en enda. Planen er en litt stor Ø for etternavnet vårt. Den må jeg få lagd, må bare finne ut hvem som kan gjøre det for meg:)) Morsom utfordring.
  Ha en superduper kveld.
  Klæm fra me.

  SvarSlett
 5. Vakkert, vakkert, vakkert! ♥
  Ha en deilig kveld, snuppelure!

  SvarSlett
 6. Hi, your blog brings me so much eye candy, that I could not resist promoting it today on my blog ( https://irideeen.blogspot.com ). Thank you for all the inspiration you send into the world!
  Hugs, Iris

  SvarSlett
 7. A for Altomfattende? Hehe...
  Elsker bokstaver, flott pynt i huset!

  Mathea

  SvarSlett
 8. ah, synd jeg ikke er interiørblogger så kunne jeg fått vist frem den T bokstaven fra Las Vegas hos nib! *knis*. Jeg har M-I-E liggende også inne i boden i påvente av å bli pip-tapetsert, når skal man få tid til sånt? Liker så godt din W for Wilma, det er noe tiltrekkende ved betong/sement strukturen og har alltid likt den pussige fasongen til den bokstaven W :) *♥*

  SvarSlett
 9. For en herlig blogg du har, den er virkelig et sukkertøy for øyet :) Mange nydelig bilder, og masse kreativitet og inspirasjon :)

  SvarSlett
 10. Så fine bokstaver:D
  Eg tenkte eg skulle ha william på rommet hans, men er ikkje så lett å finne alle bokstavene:p

  SvarSlett
 11. Heisan, jeg bruker knappen "print screen" og så limer jeg det inn i paint (hehe jepp det er det eneste redigeringsprogrammet jeg har) og redigerer det som et vanlig bilde, så legger jeg det ut på bloggen som et bilde :) *♥*

  SvarSlett
 12. Stilig! Bokstaver er en merkelig - men morsom - trend! :)
  Kan du lære meg og lage collage?? Jeg finner ikke ut av det selv...:I

  SvarSlett
 13. Tusen takk for at du vil hjelpe meg! :) Nei, det programmet har jeg ikke, også bruker jeg kjærestens maskin... Jeg trodde man kunne redigere bilder mens man skrev innlegg, jeg! Skal se hva jeg får til nå! Takk igjen! :)

  SvarSlett
 14. takk for kosleg kommentar på vår blogg
  ( snikkerbuo) takk i lige måde må vi si da...utruleg kosleg blogg som vi gler oss til å følge med videre på !

  Hiv deg med på vår give away :)
  www.snikkerbuo.blogspot.com

  SvarSlett
 15. Du er berre inspirerande!! :-) Bokstavar/ord og tekster har eg vore hekta på i maaange år, lenge lenge før det var muleg å få tak i noke slikt. Men eg har laga ord og bokstavar i bilder eg har mala......no rekk eg ikkje det ein gong. Slik er det når ein småbrukar og lar alle sine idèar blomstre.....då går du utover eit kvart :-) God helg!!! klem

  SvarSlett
 16. Bokstaver er kuuult;) Håper du får en herlig lørdag Ida! stor klem!

  SvarSlett
 17. Vår kjære, nydelig golden retriever heter Baldur - og de vi møter sier alltid "BaldEr?" når vi presenterer ham. Og så må vi si at "nei, ikke BaldEr, Men BaldUr :D"

  SvarSlett
 18. Hei :-)
  Hvor kjøper man de bokstavene ?

  SvarSlett

Jeg blir hoppende glad om du vil legge igjen noen ord hos meg! Jeg leser alle kommentarene og blir super happy for hver og en :) Snille ord varmer et blogg-hjerte!