onsdag 27. april 2011

Wilma utforsker..

Trappa opp til soverommet...
..Hun vet det ikke er lov, men hva gjør vel en hund i trassalderen? Hun lusker seg opp på hemsen med engang vi ikke ser. Med engang vi har sovnet kommer hun tassende opp.. Og oppdager jeg henne, står hun heeeelt stille i håp om at jeg ikke ser henne.. Også så søt da!! Vi har alltid hatt "hunde-fri" sone på soverommet, og det ha vi planer om å fortsette med.. Men litt oppdagelsesferd må da være lov....Det synes iallefall Wilma :)...Idag kommer endelig sofa'n på plass! Gleder meg til å se hvordan det blir!
Ha en finfin dag alle sammen

Klem Ida Susanne & Wilma

21 kommentarer:

 1. Herlige lille Wilma! :) Kjenner meg veldig igjen med Linusen vår! ;) hehe GLeder meg til å se sofaen! :)) Klem

  SvarSlett
 2. Hehe, skjønner godt at hun har lyst til å ta seg en liten oppdagelsesferd opp. Søtnosen! :)

  SvarSlett
 3. Det er så moro å følge deg i den nye leiligheten! Det blir så fiiiint:) Sol

  SvarSlett
 4. Nuuudelige Wilma!! sukk
  Gøy å se nyehjemmet ditt!

  SvarSlett
 5. Takk Ida;) Har planer om å få meg mange fler:D

  Wilma er søt som sniker seg opp da, hehe ler av tanken på at hun ikke tror du ser henne:D

  Gleder meg til å se den nye sofaen deres!
  Kleeeem til deg søta;)

  SvarSlett
 6. Det er så herlig å se de små dyrene utforske og oppdage nye ting. For lille pusekatten min så er jo et gresstrå fort dagens høydepunkt:)

  Klem Kaja:)

  SvarSlett
 7. Hihi - er jo klart hun må utforske litt ;) Nytt og spennende dette vettu!:)

  Spennende å se hvordan dere får det nå,
  Ha en fin dag videre,
  Klem jatte♥

  SvarSlett
 8. Hehe.. Ak som lille Noah på 3 år her;) åh håper sofan blir beblogget seinere i dag!!!!!!! Smiler* Klem

  SvarSlett
 9. Herlige wilma-vofsen!*smile*

  ...hatt litt bloggefri nå i påsken jeg-var deilig å ha fokus på familie,kos og venner*smile*...men nå er jeg på nett igjen*smile*

  ..tror dere kommer til å få det så flott i den nye leiligheten altså! Blir spennende å se med den nye sofaen på plass også*smile* Du venter på den nå?

  ...lekker kjøkkenøya di og tapetveggen din ble! *smile* og så er jeg så enig så enig-det er veldig fint å ha litt sammenheng i fager og mønster gjennom leiligheten! Tror det kommer til å klaffe og bli nydelig hos dere*smile*

  Har påsken vært fin?
  Ønsker deg en flott kveld!
  klem fra meg

  SvarSlett
 10. Så skjønn hun er! Syns jeg ser henne stå der heeeelt stille og tro hun er usynlig :)

  SvarSlett
 11. Så fantastisk bra å lesa! Min eigen hund, Samson, vekte meg i dag i 8 tida (eg har hatt fri, så eg hadde ikkje tenkt å stå opp før i alle fall 9!). Han stod utanfor soveromsdøra og peip. Døra var litt på gløtt, så eg høyrte han ekstra godt, og vart irritert! Eg, som du, har same regel om å ikkje sleppa hunden inn på soverommet. Derfor vart eg ganske satt ut då eg snudde meg, høyrte nokre tuslande skritt og ein firbeint som tok sats og hoppa opp i senga. Snakk om hund i trassalderen!

  SvarSlett
 12. Hei!
  Så søøøt hund! Og klart det er lov med en liten ulovlig oppdagelsesferd innimellom ;-) Vår vofs er ikke like lur - han kommer inn på både soverom og bad (egentlig hundefrie soner, og han vet det!) med brask og bram og gjør seg så søt han bare kan. Og jammen har de noen øyne som kan smelte et ivrig oppdrager-hjerte...
  Kjempefin og personlig (!) kjøkkenøy!
  Ha en fin kveld,
  hilsen fra Cathrine

  SvarSlett
 13. Hehe... Mr. Nelson brukte litt tid før han turte ta turen opp vindeltrappa vår, nå piler han opp, men tørr ikke gå ned. Så da må 14 kg bæres ned igjen ;)

  SvarSlett
 14. Så søt hun er! Og for et herlig navn<3

  x tessi

  http://tessi-la-la-land.blogspot.com/

  SvarSlett
 15. Søte Wilma;)
  regner med at du blogger sofaen (og alt annet) etterhvert?! ;)

  KLEM

  SvarSlett
 16. haha, ei lur og søt lita frøken det der ; )) De vet jo så inderlig godt hva som er lov og ikke, men noen ganger blir fristelsene for store... og det må man jo nesten skjønne :)

  Sofaen vår driver og flytter inn den også :D Glede!

  SvarSlett
 17. Vet akkurat hvordan det er. Prøver å nekte adgang til soverommet, men den store hunden sniker seg opp når vi ikke ser henne. Og det hjelper ikke å lukke døren, vurderer nesten om jeg skal annskaffe meg en barnegrind i trappa=)

  SvarSlett

Jeg blir hoppende glad om du vil legge igjen noen ord hos meg! Jeg leser alle kommentarene og blir super happy for hver og en :) Snille ord varmer et blogg-hjerte!