mandag 16. mai 2011

Alle fat samlet!

 ....i den gamle tallerkenhylla
Jeg begynner å bli veldig fornøyd med samlingen min av figgjo fat! 


...den gamle hylla er kjøpt på en bitteliten bruktbutikk i Åmli. Fikk den i gave av mamma'n til Stian for flere år siden. Den har jeg nå fått opp på veggen i spisestua (les : Stian har fått den opp på veggen) Jeg har samlet på grønne/turkise fat i flere år, og samlingen begynner å bli riktig så fin!


...Den fargerike (fantastiske, vakre og perfekte) posen er kjøpt hos Kasparas regnbue..
LOVE IT

25 kommentarer:

 1. Så fint! Elsker pastellene, hylla, fatene, tapeten og og og. Rett og slett nydelig!
  Ha en fin uke kjære deg. Håper morgendagen blir stas. :)
  God klem

  SvarSlett
 2. Søtt og fint som alt annet her inne hos deg :)

  -Amalie

  SvarSlett
 3. Nydelig:)
  Vi har akkurat kjøpt nytt (gammelt, gammelt) hus - og nå bruker jeg ALT for mye tid på å snuse rundt på blogger etter inspirasjon. Har for eksempel plutselig fått det for meg at jeg MÅ ha et hvitt, rundt spisebord. Kan jeg spørre hvor du har fått tak i det du har? Og hvor mange personer får du plass til rundt det. Føler det er så mange av de runde bordene som bare kan slåes ut til 6 personer. Svar gjerne bare her på kommentarfeltet i tilfelle:) Jeg har bare en blogg som ikke lenger brukes:)
  Ha en fin dag:)
  Mvh KAren

  SvarSlett
 4. Hei Karen :)
  Så spennende med gammelt hus!! Skjønner godt at du sikler på et rundt spisebord, og da i hvitt.. Om du gidder å legge litt arbeid i det selv så kan du jo kjøpe et som ikke er hvitt da, og bare male det med bengalakk!
  ..Det er nok ikke så lett å finne et identisk med det jeg har, det er ca 100 år gammelt og er funnet gjenglemt på en gammel tømmerhytte på sørlandet! Da mamman til mannen min skulle ta over hytta fant de dette bordet, og spurte om vi ville ha det!! JA, så klart ville vi det!!

  Det kan utvides til 8 personer, har 2 ekstra plater til det :)

  Mitt tips til deg er at du gjerne daglig sjekker finn.no, da gjerne på antikk kategorien. Noe du kanskje gjør alt? *ler*
  Der har jeg sett noe lignende flere ganger :)

  Lykke til med hus og planlegging!!

  Klem Ida Susanne

  SvarSlett
 5. Finn.no it is, then:) Bor midt blant gamle sørlandshus, så jeg får ta meg en liten kikk i nabolaget:)
  Har foreslått for min mann at vi kan ha et bord som kan slåes ut til seks personer, og så "hver gang vi skal ha flere gjester kan vi (du) bare hente opp det store spisebordet fra kjelleren og sette det opp for anledningen". DA syntes han det hadde gått for langt...
  Men om jeg finner et til 8 personer, så hjelper det jo:)

  SvarSlett
 6. Figio har masse finfint! Er det bare fatene du sparer på? Mener å huske at jeg har en mugge / kanne i den lyseblå eller lysegrønne serien liggende et sted... Jeg kan godt ta en titt og se om jeg finner den :)

  Klem Kaja

  SvarSlett
 7. Så søtt med rosa tallerkenhylle. Og skjønne tallerkener også ;) *♥*

  SvarSlett
 8. Så vakkert det ble Ida Sussanne! Tallerkenhyllen som tar igjen fargen i tapeten og ikke minst den vantastiske vidundelige samlingen din av gamle nostalgiske fat...øyefryd og balsam for sjelen...

  Ha en flott feiring i morgen! Go klæm

  SvarSlett
 9. Så pastelligt och fint. Härlig tallriksamling!

  Elina

  SvarSlett
 10. Så mange nydelige fat du har, herlig ! ♥

  ˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Vårklem fra Anette Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙

  SvarSlett
 11. Så underbara foton och färger! I Like a Lot!! Härligt att titta in till din inspirerande Blogg:) Hoppas du får en underbar Vecka! KRAM//Ullis

  SvarSlett
 12. Nydelig! Jeg ELSKER det!
  Klem

  SvarSlett
 13. Nydelige farger på bildet. Elsker pastellfarger..

  SvarSlett
 14. Love it! Fargene hos deg er virkelig sukkertøy. Det er bare å smile når man er her inne.

  Forresten godt å høre at det er fler som sliter med strykingen.. Det er bare helt krise å stryke! Håper du får en herlig dag i morgen, og at været holder.

  Stor klem fra meg;-)

  SvarSlett
 15. Skjønner godt du begynner å bli fornøyd, en helt herlig samling! :D

  SvarSlett
 16. så fint det ble:) super fin hylle i rosa!

  Har du vært på den herlige kafeen og interiørbutikken i Åmli da? Den må du besøke neste gang du er forbi...og vennligst gå på do! herlig do!!! den er sjelden faktisk:)

  God feiring! stor klem

  SvarSlett
 17. Fine fine Figgjo fat. Jeg har en del av dem jeg også og de i mint er overrepresentert. Elsker den fargen og gulldetaljene på dem ❤

  Håper du får en fin 17. mai :)

  SvarSlett
 18. Pasteller er og forblir lekkert... de
  er ikke bare vakre, på meg virker de
  "beroligende", behagelige og er rett
  og slett gode.

  SvarSlett
 19. Mmmm, need I say it!?
  ♥♥ pastellene dine!!!:D

  Kos og Klem:)

  SvarSlett
 20. Mange fine fat i en søt tallerkenhylle! Godt at vi har sånne snille karer som kan hjelpe til :) Fint ble det i alle fall! Bra samling!
  God 17.mai! Spis masse is :)

  SvarSlett
 21. Hei Ida!!

  så koslig det har blitt i hyllen di:)

  Om det er den bunaden med lilla/rosa belte heter den beltestakk eller Bøstakk som jeg sier..Den er kjempe fin,men min søster har den i rosa så da ville jeg ha en annen,meningen var at vi kunne bytte låne,men da må jeg bli noe starmmere i fisken først;)

  Ha en fin 17 mai feiring,håper wilma får mye is:)

  Klem Linda:)

  SvarSlett
 22. Great photos! I really like the light!!!

  SvarSlett
 23. Så fint det ble! Det er så veldig vakkert å kombinere forskjellige pastellfarver - er alle fatene loppemarkedfunn? I så fall er du skikkelig flink til å lete fram skatter på loppis ;)

  Og jeg har forresten et par gmale skolestoler jeg har kjøpt på loppemarked for 30 kroner stykk - jeg tror de kommer til å bli mintgrønne eller isblå etter hvert, inspirert av dine nydelig pastellstoler! (Bruker du olje - eller vannbasert maling på møbelen?)

  SvarSlett

Jeg blir hoppende glad om du vil legge igjen noen ord hos meg! Jeg leser alle kommentarene og blir super happy for hver og en :) Snille ord varmer et blogg-hjerte!