søndag 24. juli 2011

Gode tanker til alle som titter innom
...etter snart 2 døgn med intense nyheter via tv skjermen, forferdelige tv-bilder og grusomme vitnehistorier trengte jeg en avkobling. Derfor velger jeg å poste et interiør innlegg igjen idag, med glade og positive farger som kanskje kan gi noen av leserne mine et lite smil. Jeg smiler ikke om dagen, det er for vanskelig. Men etter dag og natt med nyheter om tragediene som har truffet vårt lille land, måtte jeg bare skru av nyhetene og prøve å koble ut litt. 

Farmors heklerier: 
På bildet nr 2 ser dere et hekleteppe laget av min farmor. Da vi skulle tømme huset hennes for flere år tilbake (jeg var vel kanskje 18 år) fikk vi barnebarna "lov" til å velge med seg noen ting. Jeg som den gang egentlig ikke var noe særlig interiør interessert, hadde igrunn litt problemer med å finne noe jeg ville ha. Hekleteppet ble på en måte "prakket" på meg husker jeg.. Da alle de andre barnebarna hadde vært sitt, mens jeg ikke hadde.. Jeg tok det med meg hjem, puttet det i en pose og slang det inn i skapet. Nå,snart 8 år senere er dette blitt en yndling her hjemme. 

Det er vakkert,nostalgisk og utgjør en kul kontrast mot andre ting jeg har. 

Dette er en tung søndag
Jeg ønsker alle en så fin søndag som mulig

Klem Ida Susanne

15 kommentarer:

 1. Ett väldigt färgrikt och inspirerande inlägg, just vad vi behöver nu dessa dagar, mitt i all berövelse. Kram J

  SvarSlett
 2. your images are so cheery! I couldn't translate but your pictures are always so inspiring!

  SvarSlett
 3. Tusen hjertelig takk.

  Vi skal ikke glemme men huske at livet går videre og vi bør ta vare på hverandre i hverdagen.

  Smil til alle du ser fra morgen av og lev livet.

  mvh Hilde

  SvarSlett
 4. Kjærligheten utholder alt, tror alt, håper alt og tåler alt... Sommerklem fra Rosen

  SvarSlett
 5. Du har så fint! Du sprider värme med ditt inlägg idag! kram från oss

  SvarSlett
 6. Forstår til fulde dit behov for at se noget glædeligt midt i alt det grusomme - det er menneskeligt og sådan skal det jo være. Tak for de smukke farver og billeder :-)

  SvarSlett
 7. koselig bilder med fine duse farger;) Det hjelper å få tankene over på noe annet av og til, for alle tv-kanaler er preget av katastrofen.

  SvarSlett
 8. Helt enig med deg; det er godt å koble litt ut etter alle de forferdelige inntrykkene.. Selv tok jeg en stille og rolig padletur for å få tømt hodet litt.. Har grått mange tårer denne helgen for alle de som ble rammet av dette marerittet..
  Litt kjærlighet fra mei.
  LenaE

  SvarSlett
 9. Jeg husker ene kusinen min fikk et heklet sengeteppe av farmor til konfirmasjonen, og da var mamma snau med å si at jeg måtte ønske meg et jeg også! Jeg gjorde det, og til jul samme år fikk jeg mitt sengeteppe. Det ble ikke akkurat mye brukt da jeg var 15, men det er et fint minne å ha. Tenk på alle de timene farmorene våre har lagt ned i all denne heklingen?!

  Nå har jeg blitt flinkere til å legge det på sengen, nettopp fordi jeg synes det er for gale at det skal ligge sammenbrettet oppå skapet.

  Selv om det bare er meg som ser det, så får det meg til å tenke på min snille farmor <3

  Ønsker deg en fin uke=)
  Klem fra Christine

  SvarSlett
 10. Blir alltid glad av å stikke innom deg en tur så jeg tenkte det var det som skulle til nå ;) Det har vært noen forferdelige dager stort sett foran tv, i morgen drar vi på ferie til oslo og den blir nok ikke helt som vi hadde forestilt oss...
  Men vi skal se på blomsterhavet og kose oss sammen hele familien innimellom alle tankene som går til de som har mistet sine kjære.
  Tar med oss litt sol nedover og håper det hjelper litt ;)

  SvarSlett
 11. Helt enig med deg, vi trenger litt avkobling nå. Takk for fin avkobling:) Klem

  SvarSlett
 12. Du er så søt!
  .. greit, jeg kjenner deg ikke, men jeg elsker virkelig bloggen din!
  Men du skriver sånne skjønne innlegg og virker så glad.
  Jeg elsker lejligheten din! SÅ jeg håper virkelig at du vinner Norges vakreste hus-prisen! .. Du ville virkelig fortjene den. Også fordi at man kan se at du virkelig glæder dig over det og er så glad for det du gjør!

  Jeg kommer fra Danmark.. kanskje din eneste danske læser, men jeg hhar bodd i Norge i 6 og et halvt år så jeg både forstår, skriver og snakker flytende norsk :)

  Liten oppmuntring herfra! Fortsæt den gode jobben din!

  Klem Line
  § www.colourfullymessy.blogspot.com

  SvarSlett
 13. Jeg måtte også koble av å har bestemt meg for ikke å lese aviser på en stund.. tv har jeg ikke (heldigvis) men har sittet med alle nettaviser jeg kunne finne..da er det godt å tenke på andre, og fine ting istede:) Så takk for at du poster koselige innlegg Ida! Det hjelper på humøret å se fine farger og hjemmelagede duker:)

  God mandagsklem til søte deg!

  SvarSlett

Jeg blir hoppende glad om du vil legge igjen noen ord hos meg! Jeg leser alle kommentarene og blir super happy for hver og en :) Snille ord varmer et blogg-hjerte!