torsdag 7. juli 2011

Norges vakreste hjem?


SUKKERTØY FOR ØYET


 …plutselig får jeg en fiks ide, kvelden fristen går ut. Jeg melder på Sukkertøy for øyet leiligheten på Boligpluss sin konkurranse Norges vakreste hjem.
Jeg lukker igjen pc’n min og tenker ikke noe mer over det.  Noen dager senere får jeg en mail. En mail jeg leser om igjen og om igjen og om igjen. Har jeg misforstått? Jeg svarer på mailen og dagen etter får jeg en telefon. Jeg får bekreftet av stemmen i telefonen at Sukkertøys leiligheten er 1 av 10 finalister i konkurransen Norges vakreste hjem 2011!!!  Panikken brer seg sakte men sikkert, samtidig som jeg ikke klarer å slutte å smile.  Dagene etter telefonsamtalen går med til å fikse og ordne, male og vaske og dille og dalle.

Selv etter besøket av et kamera team,  fotografer og journalister har vi vel fortsatt ikke forstått at vi er en av finalistene.  Skikkelig dyktige mennesker som brenner for yrket sitt. Tv-vante er verken Stian eller jeg, så hele den opplevelsen der var både skremmende og moro! Skrekk blandet fryd? Jupp! Vi tuslet rundt i leiligheten og pekte og viste, snakket og lo.
Utrolig moro er det, at den vesle leiligheten vår konkurrerer mot store hus og villaer med mange rom og hager som brer seg over mange mål.

Så nå er det bare å krysse fingrene for oss!!
SPENNENDE!


Jeg meldte på vårt hjem fordi jeg mener at hjemmet vårt kan være med på å inspirere andre mennesker til å se muligheter ved å bo "lite". Man trenger ikke mange rom eller enorme hus for å skape en personlig og unik stil. Det handler om å være kreativ og tørre å satse på sin stil. Det finnes utrolig mange lekre hjem der ute, og jeg er veldig stolt av at den vesle sukkertøys leiligheten er blant de 10 finalistene!

Om du har lyst til å gi oss din stemme kan du gjøre det her!

Go'klem fra Ida Susanne

43 kommentarer:

 1. GRATULERER! Det var kjempekjekt å se deg som en av de 10 finalistene :) Tvi tvi! *♥*

  SvarSlett
 2. Gratulerer så mye!! kjempegøy!!:D
  Skal inn å sjekke konkurrentene din og stemme;)
  Sommerklem:)

  SvarSlett
 3. å himmel, SÅ UTROLIG GØY!!!!
  jeg skal inn å stemme nå:)

  SvarSlett
 4. Da var det gjort, jeg har vært inne og stemt på deg nå. Du er helt klart den finalisten med mest personlighet, alle kan finne inspirasjon i leiligheten din. Lykke til! Klem Sigrid :)

  SvarSlett
 5. Grattis. Så moro! Jeg er helt enig. Man trenger ikke stort hus eller hage for å ha et vakkert hjem ;)

  SvarSlett
 6. Så gøy!!!! Vi ble nummer fire i fjor og synes det var stor stas!
  Du kommer nok langt og skal i allefall få min stemme <3

  Stooor klem!

  SvarSlett
 7. Jeg har nettopp vært inne og stemt på deg. Tror du har stor mulighet til å komme langt i konkurransen. Flott hos deg! Jeg var med i fjor, og kom på tredje plass. :)) Utrolig stas!

  SvarSlett
 8. wow! gratulerer! det er utrolig nyheter. Jeg vil stemme

  Claire

  http://www.hearthandmade.co.uk

  SvarSlett
 9. Kjære vennen, sååå moro! Helt vidunderlig.
  Håper du får flest stemmer, *stoooort smil*,
  skal selvfølgelig stemme på din bolig. Det
  jeg har sagt hundrevis av ganger før, er at
  du, fordi du er en kunstner, vil ha en
  personlig stil uansett hvor du bor, smått
  eller stort, du er UNIK.

  Klem, Tintin

  SvarSlett
 10. Så utrolig gøy! Jeg har vært inne og stemt på dere nå :) Jeg blir så inspirert av alle de flotte fargene dere omgir dere med, og som du klarer å flette sammen i interiøret ditt! Lykke lykke til, håper dere vinner!

  SvarSlett
 11. Hej! Gud va roligt! Grattis o lycka till!

  SvarSlett
 12. WOW!!!!!!!!!!Så utrolig artig!Du får selvsagt min stemme!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Hurra for deg!(DEre)

  klemmer

  SvarSlett
 13. GRATULERER!!:) Så spennende!! Jeg har stemt:)

  Klem

  SvarSlett
 14. GRATULERER!
  Lykke til i spennende tider:)
  Klem Gitte

  SvarSlett
 15. Så morsomt!!!! Slenger selvfølgelig inn en stemme til deg!!! Masse lykke til!! Håper du stikker av med seieren... ;)

  Klem fra Kathrine!

  SvarSlett
 16. Gratulerer så mye- vel fortjent! Du er en utrolig inspirasjonskilde, og din kreativitet smitter så lett over på leserne av bloggen din:) Krysser fingre og tær for at du drar seier´n i land:) Lykke til, og god sommer! Klem

  SvarSlett
 17. Gratulerer SÅ mye med plassen! Ble så glad når jeg så ditt hus blandt de 10. Du fikk min stemme med en gang, for å si det sånn.
  Du har en fargerik og annerledes stil som jeg synes er utrolig kul. Og så liker jeg også tanken at du får til så mye med liten plass. Det er beundringsverdig!
  Ønsker deg lykke til.
  Klem Madelén

  SvarSlett
 18. Gratulerer så mye!! Og lykke til:)

  x tessi

  http://tessi-la-la-land.blogspot.com/

  SvarSlett
 19. Hei - gratulerer - flott at det er noen friske og fargeglade hjem med i finalen også - syns det blir mye drømmende hvitt, jeg - ikke helt meg:) Syns dere har vært utrolig flinke til å få det så fint og praktisk på plassen dere har til rådighet. Heia deg!

  God sommer fra Bente.

  SvarSlett
 20. Så gøy! Gratulerer så mye! Du får en stemme fra meg! ;)
  Klem

  SvarSlett
 21. Tillykke med at du er med i finalen.
  Det bliver spændende jeg krydser finger

  Stine:)

  SvarSlett
 22. Men det er jo helt fantastisk, gratulerer SÅ mye!!!!

  SvarSlett
 23. GRATULERER!!! Du er absolutt en verdig vinner:)
  Hjemmet ditt er jo bare HELT NYDELIG!
  Krysser fingrene for deg♥
  Ønsker deg en fin sommer
  Klem fra Jorunn

  SvarSlett
 24. Masse, masse lykke til.
  Du er en stor inspirasjons kilde! Også liker jeg kommentaren din om ”man trenger ikke enorme hus”. Du beviser at Der det er hjerterom, er det husrom. Heier på dere! hilsen Lulla

  SvarSlett
 25. På Boligpluss står det at dere er samboere, men det er jo ikke sant :)

  SvarSlett
 26. Gratulerer så MASSE til deg også, mine vakre venn. Det er en ære å få være i konkurransen med deg. Masse, masse lykke til!

  Klemmeklem fra meg

  SvarSlett
 27. Gratulerer! Kjempe gøy at du er en av finalistene. Jeg er ikke det minste overrasket. Sukkertøyhuset er noe helt for seg selv!
  Lykke til vennen!
  Klem fra Hanne Mette

  SvarSlett
 28. Så gøy Ida!!1

  Gratulere:)

  Jeg stemte på deg i går jeg:)Kan vel bare stemme en gang?

  Nyt helgen!!

  Klem Linda

  SvarSlett
 29. Gratulerer så mye Ida! Veldig moro! :) God helg! Klem Helene

  SvarSlett
 30. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 31. Gratulerer så mye! Så bra at du er en av finalistene om Norges vakreste hjem. Jeg har stemt på deg fordi jeg blir i godt humør av fargepaletten din og må ha litt av dette hver dag! Jeg krysser fingre for deg!

  SvarSlett
 32. Digger hjemmet deres!
  Kjekt å være blandt alle disse flotte hjemmene sammen med deg, godt at ikke de bare valgte svære hus og store bondegårder syns jeg.
  Deres hjem er jo sukkertøy for øyet ;)
  Lykke til!

  SvarSlett
 33. Gratulerer med finaleplass! Så stas, og veldig velfortjent:-) Masse lykke til! Du er definitivt til inspirasjon, for oss som bor "stort" også:-)
  Klem, Elin

  SvarSlett
 34. Jeg smilte litt da jeg så at leiligheten din var blandt finalistene. Det som gjør det spesielt var at det var den eneste "deltakeren" jeg kjente igjen ved bare å se på bildene. Dere skiller dere virkelig ut! Blir spennende fremover nå. Lykke til!

  Klem Kaja :)

  SvarSlett
 35. *hihi*
  ..nå visste jeg jo dette, så det var ingen stor overraskelse...men jeg er utrolig glad på dine vegne, snuppa! Gratulerer så masse! Og kjempe gøy å se at man faktisk kan konkurrere selv om man har mindre areal....er jo lekekrt hos dere!*smile*

  ...da holder ejg på å pakke som en gal, mens jeg bare "skal bare" (ref albert aaberg)...sånnn som innom bloggen og sånn...*hihi* Men om ikke altfor lenge er jeg og ferdi-pusen på toget på vei hjem til skien....Gleder meg til vin og skravling med deg i dag!*smile*

  Da sees vi senere!
  Stoor klem

  SvarSlett
 36. Gratulerer så mye!! Og KLART du skal være stolt, det har du all grunn til. DU er kreativ, har din egen stil og inspirerer i bøtter og spann! Velfortjent!:) God helg! Klem

  SvarSlett
 37. Så utrolig artig! Jeg satt og trippet og ventet på at de skulle legge ut finalistene på nettet, og jeg må innrømme at jeg ble veldig glad når jeg så deg og ditt hjem der;)
  VEL FORTJENT, Ida!

  Gratulerer så mye:)
  MAsse klemmer!

  SvarSlett
 38. Så gøy :) Du har fått min stemme :D

  SvarSlett
 39. Gratulerer så mye! :D Håper du kommer videre! Du har et kjempefint hjem! :) God sommer!

  SvarSlett

Jeg blir hoppende glad om du vil legge igjen noen ord hos meg! Jeg leser alle kommentarene og blir super happy for hver og en :) Snille ord varmer et blogg-hjerte!