mandag 5. september 2011

Hjertebank stoff...

Glade farger = Glad energi


I helgen har det regner...regnet... og regnet... Utenom en tur til Jorik (hesten min) og en lang tur i skogen med Wilma (i øs pøs regnevær) har jeg brukt helgen på mye innetid. Stian og jeg er ekstremt glade i å se film. Stian er spesielt interessert i bra bilde.. bra lyd.. osv..osv.. *ler* Det skal sies at vi har kino i stua, da Stian og jeg har lerret og projektor! Så i helgen har vi kost oss med filmer som.. Sykt lykkelig.. Thor.. Trolljegeren og ca 20 episoder med Friends. Vi er også så "søte" eller...rare(?) at vi løper opp på kino'n (som ligger 100m opp i gata) og kjøper "kino popcorn"..Er liksom noe helt spesielt med popcorn fra kino'n *ler*

Noen prosjekter jeg har kost meg med i helgen:


Hjertebank stoffer.. Jeg ble så inspirert av Fjeldborg sine kreasjoner, så jeg fikk lyst til å prøve å sy noen puter selv. Jeg er egentlig separert fra symaskinen min, men innimellom finner vi tonen igjen!

Wilma er seg selv igjen, & det er fantastisk!

...Vil også TAKKE dere som følger meg og besøker bloggen min! Dere er SUPER mennesker!

Håper alle har hatt en SUPER helg og at dere får en SUPER uke

SMIL TIL DEG

55 kommentarer:

 1. Så bra Willma`n er frisk igjen! : D
  -Ikke gøy med syke dyr...

  Ha en flott mandag og start på den nye uken : )
  Klemmer fra meg

  SvarSlett
 2. Hurra for Wilma, og hurra hurra for Ida - nydelige puter med.. sukk.. herlige stoffer i glade farger!

  SvarSlett
 3. Så fine puter!
  Godt å høre at Wilma er frisk igjen!! :)
  God ukestart!

  SvarSlett
 4. Dejlig at Wilma er rask igen, og sikke fine puder du har syet, virkelig fine stoffer og lækre farver som altid her inde ved dig.

  SvarSlett
 5. Hej!

  Är nog första gangen jag lämnar en hälsning efter mig här hos dig...

  Så härliga puter, underbar mönster- och färgkombination. Man trenger lite fär goch mönster när det är allt annat är glatt ute.

  Hoppas du har en fin måndag!

  SvarSlett
 6. Nåmmin, førr nån søøte pute du ha laga!<3
  Og d va jo smart å fær på kino'en å kjøp popcorn, da bi d jo verkeli som ein egen kino heime i stua!=D
  Og takk førr ein suuper blogg! Mye inspirasjon!
  Klæm!

  SvarSlett
 7. Herlige farger å starte uken med! Virkelig til å bli glad i hjertet av. Har jo en del retrostoffer liggende selv. Må nok bli noen puter her og etterhvert :)
  Ha en fin uke!
  Smil fra Dina.

  SvarSlett
 8. Herlige puter!!! Og bra at Wilma er frisk som en fisk! :D

  SvarSlett
 9. Det er de nydeligste putene jeg noen gang har sett, Ida! Jeg finner aaldri stoffer som det enda jeg leter og leter... Kan man bestille et putetrekk fra deg tro? Jeg skal betale godt, tihi.. Du er så god! Klem fra Cecilie :-)

  SvarSlett
 10. Likte godt den lilla og turkise puta. Så kjekt å ha kino stemning heime da. Er bra kinoen ikkje er lenger unna enn 100 meter så det går ann å kjøpe popcorn. Hadde nok ikkje komt på det sjølv :P men så er eg ikkje så kresen på popcorn ;)

  SvarSlett
 11. Hei!
  Så gøy å se de herlige putene du har sydd!
  GLA' FARGER!
  herlig meg "kinopopkorn" ;)))
  Klem til deg på en Mandag

  SvarSlett
 12. tihi, likte at dere kjøpte kinopopcorn! ;) Den er så mye bedre enn den du får kjøpt på¨vanlig butikk så skjønner dere der! :D Stoffene var skjønne og putene var stilige! Tar du imot bestilling kanskje? ;) Ha en super dag Ida!!

  SvarSlett
 13. Å så gode farger.. Akkurat slike fine farger som lyser opp en grå hveerdag.. Her pøser regnet ned og tåken liggende tykt over byen..

  Jeg synes dere er søte jeg, hadde min kjære og jeg hatt kinoen like ved, hadde vi nok gjort det samme, for slike koselige ting er heeelt oss.. Slike "rare", men koselige ting gjør meg glad!

  Ønsker deg en fin fin dag og ukestart
  Klemmer fra meg

  SvarSlett
 14. Hørest ut som en perfekt kosehelg!:)så bra at Wilma har blitt frisk igjen,vondt å ha syke dyr!

  God uke til deg:)

  SvarSlett
 15. Fine fine puder :-) Wilma klæder skammelen perfekt.

  SvarSlett
 16. Så fine! Ble skikkelig inspirert sjøl av Fjeldborg, men puter har jeg lagt på hylla... hehehehhe Spisebrikker kanskje?

  SvarSlett
 17. Kanonfine puter! Va deilig med litt sommarglafargar syns eg, når så mange allerede fokusere på at høsten har komt :-)

  SvarSlett
 18. Vidunderlige farger, Sååå friskt og
  livgivende, i sterk kontrast til
  mye annet som kan virke ganske så
  "blodfattig". Ikke bare er det farger,
  men det er vakre farger som gjør meg
  glad og som tilogmed gir meg sjelefred...

  KLEM

  SvarSlett
 19. Nydelige puter! du inspirerer! dersom du er på jakt etter mer hjertebankstoff, er du velkommen til å delta på give away hos meg.

  SvarSlett
 20. Aldeles nydelige stoffer du har...liker særlig godt det gule på den søte krakken din:-)

  SvarSlett
 21. Herlig vitamininnsprøytning!!
  Trekket på puffen din falt jeg helt for! Litt dilla på gult for tiden, og sydde meg tre stk puter i solgult i går:) KAN jo ikke annet enn å bli glad av det:D
  Fin-fin dag til deg<3
  Klem

  SvarSlett
 22. Så fine puter :) Jeg holder også å syr puter i oransje og gult i dag ;) Og den skammelen var jo helt fantastisk ! Så fint at Wilma er frisk igjen :)

  Tusen takk for at du vil være med på min GA, og at du vil følge meg :)

  Klem fra Janne

  SvarSlett
 23. Hej hej! Superfina kuddar.ha det gott! Kram

  SvarSlett
 24. Så utrolig deilig å se at Wilma er frisk igjen <3

  Ida!!! Disse putene var jo dritlekre!!
  Du må sy mer! Kanskje seperasjonen ender i gjenforenelse ;) hihi...

  Vi er også filmmennesker. Vi tenkte på å kjøpe prosjektoe og lerret, men så auksjonerte jobben min bort en stor tv til leger uten grenser, og så ble det den istedenfor. Fordi jeg er gjesteskribent hos Foreldremanualen, har vi fått billetter til 3D visning med Løvenes konge på søndag. Premiere og goodiebags. Vi gleder oss vilt! Selv om jeg egentlig er som deg. Liker best å henge hjemme å se filmer...Klæm

  SvarSlett
 25. Wow for et nydelig stoff! Kjempesøte puter du ha laget. :D

  SvarSlett
 26. Hei, jeg vet at hun retronaboen min som bare digger bloggen din og lager disse kurvene "opprinnelig" har sendt deg en slik kurv i "sukkertøyfarger". Hun har sikkert bare sendt feil da vet du, håper du får den da...for hun var nok litt spent på om du ville like den, den er bare så søt;)

  SvarSlett
 27. Elskerelskerelsker putene!!
  Så godt at vovsen er i bedre form :)
  Ha en strålende dag!
  Klem fra Barbro

  SvarSlett
 28. i love these fabrics! I must go to norway and shop :p

  SvarSlett
 29. Åååh, de kuddarna är ju bara helt fantastiska! Inspirerande.

  Jag har varit sugen på att sy i flera veckor nu men hittar aldrig riktigt tiden, och nu är jag sjuk :/

  SvarSlett
 30. åh, det var herlig å lese at søteste Wilma er tilbake i form :) Her i huset elsker vi også film, sønnen min og jeg har sett Iron Man og Iron Man 2 i helgen :) Trolljegeren har vi også sett tidligere, for en herlig film det var, virkelig en spesiell og morsom film. Den norske fjellheimen blir aldri den samme etter å ha sett den ;D *♥*

  SvarSlett
 31. Samme her! Jeg og Grekern elsker å gå på kino! Jeg har ordnet meg med Kinopluss-kort og har snart opparbeidet meg gullmedlemskap med alle besøkene vi har tatt i det mørke rommet:-)

  Om du er i Hellas på ferie bør du oppleve en tur på utendørskino. Her snakker vi kino-opplevelse under stjernene med popcorn/pizza (det er bord og stoler) og en øl eller ouzo. Det sjarmerende er at du kan høre nabohunden bjeffe under filmen, kjenne jasminlukta og fønvinden rundt deg... (Filmene er ikke dubbet)

  Hilsen Maratonjenta!

  SvarSlett
 32. hærlige farga! merkeli ka ei fin pute kan gjøre me humøret:) wilma burde jo bli modell:)

  SvarSlett
 33. Ja, det var masse fine farger:) Herlige puter, og godt at søte Wilma er frisk! Fikk veldig lyst til å sy puter i kveld nå.... Skal først på danskeskole med Hannah, gleder meg til det også:) Ja, tror jeg også hadde løpt innom kinoen å kjøpt popcorn hadde jeg bodd så nærme, men vi var på smurfene i helgen og da kjøpte jeg popcorn"krydder" og det skal snart testes ut! Jeg har også en mann som er veldig opptatt av lyd, og bilde ( for det fines jo så mange forskjellige bildekvaliteter eller hva det nå heter som tv skal stilles inn på før en kan se på det..;)) og vi har nå en kjellestue med digert tv og lydannlegg o.l som er perfekt å se på film i. Må bare finne noen bra filmer først...

  klem

  SvarSlett
 34. Hei Ida!:) For noen fantastisk herlige puter da! Frisker virkelig opp en regnværsdag:) Åh som jeg ønsker meg symaskin! Godt og høre at Wilma er blitt frisk, man føler seg jo så hjelpeløs når dyrene har det vondt:/

  Stor klem fra Ellen Louise:)

  SvarSlett
 35. Det er bare snålt å kjøpe popcorn på kinoen da. Er jo kjempe godt :)

  SvarSlett
 36. Hehe, jeg bor også med en som er i overkant interessert i lyd & bilde, så vi har kino i kjelleren:-) Skikkelig digg å se film der, da. Men vi bor på landet, så vi må poppe popcornet selv:-D
  Ellers ser det ut for meg som at du og symaskinen skal revurdere seperasjonen. Knallfine puter i de lekre stoffene<3

  Klem, Elin

  SvarSlett
 37. Hei.
  Fargeterapi er nesten den beste terapien som fins. Fargeterapi er noe du er veldig god på også ;-) Så godt å høre at Wilma er frisk igjen. Ha en digg mandag!
  Hilsen Caza

  SvarSlett
 38. Så fine puter, jeg leter og leter etter slike hjertebank stoff. Er nok treg i avtrekkeren, ramlet derfor inn her. Kjempefin blogg som jeg vil følge mer på:)
  Ha en fin mandag!

  Nora

  SvarSlett
 39. Godt å komme inn hit og få smile litt:)
  Høres kjempekos ut med hjemmekino!
  Putene ble skikkelig fine! Og Wilma er fortsatt en søtnos!♥
  Klem til deg

  SvarSlett
 40. Så utrolig fine stoffer som har blitt til herlige puter!! Så digget jeg krakken i hvit med gult stoff på!! Og Wilma!! Ja hun er jo bare super søt!!

  Klem Monica.

  SvarSlett
 41. Det er nogle utroligt smukke puder du har syet - Så flotte!

  SvarSlett
 42. Så utrolig stilige puter. De var bare rå stilige !! Skulle ønske en slik kreativitet falt over meg også.. hehe.. Hurra for Wilma :D

  SvarSlett
 43. Så fantastisk..skulle gjerne hatt en kino på hjørnet her..ingen popcorn er som kinoen sin..og helst med masse forskjellig krydder..
  Fin kveld til deg..
  Du forresten,herlige puter..til å bli glad av..
  Klem:)

  SvarSlett
 44. for noen DEILIGE farger!!!! hæli rett og slett:)

  SvarSlett
 45. Cute!! Absolutely cute! And what about Wilma?? She is something!!xx

  SvarSlett
 46. Gratulerer med 2. finaleplassen, Ida!! Såååå gøy å se deg på tv2 nå :D

  SvarSlett
 47. Hei vennen :)

  Sitter og ser på deg på tv'en .. dere er såååå søte :) Måtte smile når du klemte SMEG'en.. forstår deg godt da ;-D
  MASSE MASSE lykke til i finalen!
  Store klemmer fra Ida

  SvarSlett
 48. dette var virkelig sukkertøy for øyet..wow.. for en herlig leilighet..
  Gratulerer masse som finalist..såå vel fortjent..
  Superkjekt å se hjemmet ditt på tv :)
  ha en toppers dag:)
  Klem!!

  SvarSlett
 49. Hei. Fin presentasjon av hjemmet deres på tv 2.no
  Masse Lykke til videre i konkurransen.
  Lulla

  SvarSlett
 50. Gratulerer så masse som finalist. Kjempespennende reportasje fra leiligheten deres.

  Lotte

  SvarSlett
 51. Så gøy å se deg på TV!
  Du er søt, akkurat som leiligheten, dette har jeg gledet meg til!
  Lykke til videre :)

  SvarSlett
 52. Kan jeg spørre hvor du har kjøpt de fine stoffene? Veldig fin og inspirerende blogg:)

  Hilsen Anniken

  SvarSlett
 53. så fin farge det var på den lilla stolen! Har du fargekoden på den??:)

  Hilsen Atefe og Renate

  SvarSlett

Jeg blir hoppende glad om du vil legge igjen noen ord hos meg! Jeg leser alle kommentarene og blir super happy for hver og en :) Snille ord varmer et blogg-hjerte!