tirsdag 25. oktober 2011


- Deilige høst -


Jeg var en av dem som hatet høsten før.. Høst for meg betydde kulde, skole, stress og mørke dager. Men ettersom som jeg har blitt voksen er jeg blitt forelsket i denne årstiden. Mye av grunnen til det er at Stian elsker høsten og alt som følger med, dette har tydelig smittet over på meg. Nå ser jeg (nesten) bare positive ting ved høsten.. Ja, jeg vet at det er kaldt og vått, stiv kuling og mørkt.. Men jeg har klart å snu dette til noe positivt. Man kan pakke seg inn i tykke strikkejakker, man kan surre seg inn i et lange skjerf, man kan finne frem vinterstøvlene som varmer føttene og man kan finne frem strømpebuksa. Man kan spaserer lange turer i løvet, man kan plaske i vanndammene uten å bli våt på bena, man kan finne frem yndlings lua si og tre den godt nedover ørene. 


Inne kan man krype opp i sofa'n med pc'n på fanget mens Veronica Maggio synger fra høytaleren din. Ved siden av deg står en rykende varm kopp med mango te, og pleddet er innen rekkevidde dersom man skulle trenge litt ekstra forsterkning. Man kan tenne et lys og begynne på middagen som så klart er grønnsakssuppe med smak av chili. Dette er noen av tingene jeg liker å gjøre når høsten banker på døra.. Og om det nå høres ut som om jeg ikke kan fordra sommer'n er det helt feil. Jeg elsker sommeren også, men for meg er høsten helt spesiell. Uansett om du misliker eller elsker høsten, banker den på døra din enten du vil eller ikke. Det er bare å ta sats og gjøre det beste ut av det!


Etter å ha tråkket rundt i de lilla converse skoene til "the better end" (for ja.. De er rå fine, men litt kalde begynte de å bli nå gitt) gikk jeg idag til innkjøp av disse herlige roots vinterstøvlene. De er skikkelig foret og er super søte både til olabukse, kjole og strømpebukse. 

Jeg har ikke blitt noen moteblogger altså! Men et par bilder av noen av høstklærne mine skader vel ingen!

Fineste høstkvelden til deg som titter innom

Klem Ida Susanne


35 kommentarer:

 1. Nei, de bildene skader ingen :-)
  Lekre var de, og de støvlene dine kunne jeg ha lagt i kopimaskina med det samme <3
  Vakre tanker fra K@ri*

  SvarSlett
 2. AHH, de skoa der har jeg sett på lenge!! De er sååå fine :) Fantastisk flott skjerf, hvor har du fått tak i det hen?! Flott høstgarderobe, ingen tvil om det :)

  SvarSlett
 3. These boots are really gorgeous! ♥

  SvarSlett
 4. Det var da et super indlæg :)
  Lækker måde at fremvise nogle smukke efterårsklæder!

  Du kommer da til at gå efteråret velklædt i møde!

  Kh Anne

  SvarSlett
 5. Hei søteste du!*smile*
  ...for et herlig innlegg da, vennen!

  ....kjempe fine støvler da! Trenger å finne meg noen jeg også...tenker skinn i conac(sånn som du) eller svarte...heller litt mer mer mot svart i år, siden jeg hadde conac i fjor...men får vel se hva jeg finner etterhvert*hihi*

  ...og vet du! Jeg både elsker og hater høsten, omhverandre....je synes det er litt ungt med mørkere dager, men samtidig er det masse kos om høsten også!Elsker jo både skjerf, pulsvarmere, tykke sokker, stearinlys innendørs, noe varmt i koppen, pledd og sofa kos*smile* Og ekstra deili er det, om man har tatt en skikkelig gåtur i høstværet først!

  ...jadda...nå skal jeg tusle ut i høstværet og jakte etter litt middag jeg...les: bort til matbutikken*hihi*

  Flott høstdag videre til de, søte!
  Stor klem

  SvarSlett
 6. åh...*sukk*
  ...hva skal man fjøre for å fikse et tastatur som bare henger seg opp da? Er jo så stress og skrive, og ikke alle bokstavene på på lag med meg gitt....

  ....foreløpig får du bare se bort fra skirvefeil da, du skjønner vel hva je skriver likevel*hihi*

  SvarSlett
 7. Hei!
  Har fulgt med på bloggen din lenge, men har ikke gjort lyd fra meg enda (har heller ikke blogg...). Må bare si at jeg elsker interiørstilen din!
  Og; et lite tips fra en som elsker converse til en annen: Kjøp converse i en litt større størrelse og bruk tjukke ullsokker! På den måten kan du bruke converse helt til det blir is på bakken ;-) (converse er FRYKTELIG glatte på vinteren...)
  Hilsen
  Eline

  SvarSlett
 8. Åhhhhh, fiiine bilder!!
  Nå ble jeg også skikkelig forelska i høsten!;)
  Det hjelper alltid med et positivt syn på ting!:D

  KlemKlem, Janni
  Duse Pasteller

  SvarSlett
 9. just jealous and drooling over every piece in this post!!!

  SvarSlett
 10. hei søte du!
  Kjenner at jeg virkelig fikk lyst på de støvlettene!
  Flotte bilder...
  klem

  SvarSlett
 11. Deilige ord om hausten og flotte bilder!!!

  SvarSlett
 12. Sukk...fine ting du viser!
  Og jeg er så hjertens enig, jeg har også vent meg til å like/elske høsten. Av alle de gode grunnene du nevner!
  Kule støvler, kan brukes til alt!
  Og, takk for hyggelig hilsen hos meg..du får få litt hjelp med opplegget, så trikker du deg raskt noe fint, vet du! ;-)

  SvarSlett
 13. ..strikker...ikke trikker! ;-)

  SvarSlett
 14. Så fine bilder med nydelige farger:) Og fine ord, som jeg er veldig enig i:) Koser meg inne i høstværet, med kaffekoppen og fine blogger. Ha en fin høstkveld!

  SvarSlett
 15. Høsten kan være fin også ja :) Deilig med pledd og te i sofaen! Kjempekule støvler da :)

  Ha en knall tirsdagskveld!

  SvarSlett
 16. Kose Ida med nydelige bilder og kloke ord. Jeg er helt enig med deg, høsten er deilig. Heller ikke jeg likte høsten før, særlig november var min store skrekk..., men etter at jeg traff samboeren min har høsten blitt fin og koselig.

  KLEM til IDA og WILMA

  SvarSlett
 17. Fina, fina bilder!! Och jag förstår verkligen vad du menar med hösten... jag gillade inte alls förut, men de senaste åren har jag börjat gilla den mer och mer och nu i år tycker jag nästan det känns lite mysigt. :-)

  SvarSlett
 18. Nyydelege støvlettar, eg treng nye! Hausten er herlig, eg synes vi er så heldige som bur i eit land med så store endringar i naturen gjennom året - sjølv om det var kjempedeilig å bu i Mexico og aldri tenke på korleis veret vart i morgon, det VAR sol, så sakna eg litt det uforutsigbare og hauststorm mot vindauget.

  SvarSlett
 19. så lekre bilder du har tatt, og de støvlettene var knall fine og kjolen også. og jeg har som deg begynt å sette mer pris på høsten etterhvert som jeg har blitt "voksen". Før var det liksom bare slutten på sommeren, og det syns jeg i grunnen bare var trist...men høsten er jo vakker på så mange mange måter - så nå skal innekosen nytes!!!!
  klem til deg

  SvarSlett
 20. Einig med deg: hausten har blitt ein vaksenting her òg, den er så fin :) Litt synd at haustforkjølinga som regel følgjer med, særleg med barnehageunge, men litt snufsing og hosting må ein vel kunne tåle ;)
  Det skjerfet ditt såg heilt himmelsk ut! :)
  Kos deg vidare med den gode haustkjensla.
  Klem, KristiN

  SvarSlett
 21. Heisann
  Takk for hyggelege ord, og besøk på bloggen min.:)
  Kjempefin blogg du har, med mykje fine bilder.
  Janne

  SvarSlett
 22. Kjempe fine vinterstøvler!! Helt enig med deg at høsten er en flott tid! Du har en inspirerende blogg, liker stilen din :) Hilsen fra Henriette

  SvarSlett
 23. Høst er herlig <3

  Kjempefine støvletter!!

  SvarSlett
 24. HEi! Har du alltid hatt samme type innrednings-stil? :)

  SvarSlett
 25. Hej hej!

  Jättefint!

  Jag är lite sugen på en klädstång, såg att de hade på granit...Har ni granit hos er?

  Ha en go kväll!

  Kram

  SvarSlett
 26. Thank you :-)
  I like your one too.
  Greetings from Switzerland, mimi

  SvarSlett
 27. Jeg digger skoene!! Og ønsker meg et sånt stativ til å ha noen av klærne mine hengende ute :) men først bør jeg kanskje ha plass til et sånt stativ ;) ha ha

  lilja

  SvarSlett
 28. Hei vennen! :)

  For et fint innlegg. Ja, høsten likte ikke jeg heller da jeg var yngre. MEN, de siste årene har jeg begynt også å se det positive i høsten. Det er jo sååå mye mer enn bare kulde, tidlig mørke kvelder, osv... Det er kos! Man har en unskyldning for å kanskje sitte litt mer inne enn vanlig.. Hehe.. tulle seg inn i store pledd med en tekopp - ja, mango-te er min favoritt her også! *smile*

  De skoene var kjempefine. Det er så deilig med slike høstsko når det begynner å bli kjøligere ute. Jeg har brukt mine Ilse støvler som er foret lenge nå, og blir nok brukt en stund til.. De er så deilige! ;) Har også tenkt på å kjøpe meg noen vintersko... Må bare finne de rette! *kresen*

  Ha en fin dag da, snupp! :)

  Klem fra Ida

  SvarSlett
 29. Heisan Ida Susanne
  Så vakre avstemte farger sammen! Klart du må like høsten når du får på deg disse lekre klærne,hi,hi!
  Jeg har alltid likt høsten godt, krype opp i sofaen med varm kakao og masse stearinlys og fyr på peisen eller frisk luft i kinna ute og vakre farger på bladene.
  Dessuten har jeg i yngre år ofte vært nyforelsket og i nye forhold nettopp på høsten, så jeg tror jeg forbinder spenning og romantikk med høsten i bakhodet et sted også.
  Ha en herlig dag!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett
 30. Heilt enig med deg her. Alle årstider har sin sjarm og høsten er ikkje eit unntak. Det gjelder å fokusere på det positive. Innekos, fyr i peisen, strikketøy, turer i frisk luft- ja det er mange koselege ting å finne på i høstmørket. Kristina ♥

  SvarSlett
 31. Så utrolig fine støvler:) De kan brukes til alt:)
  Ha en strålende dag <3

  SvarSlett
 32. Heia du :)

  De fargeprøvene tar jeg med meg hver gang jeg er innom Byggmakker i Tønsberg - bare å forsyne seg!

  Tusen takk for godtepose i posten idag,
  SÅ mye herlige ting! :)

  SvarSlett
 33. Jeg er også fan av høsten. Jeg elsker at luften blir så skarp og klar! :) Og så lukter høsten utrolig godt! :)

  - Eli H.

  SvarSlett
 34. Ida, søte!

  Har faktisk handlet Manofamilien min på kähler.dk! Siden det ikke fantes noen forhandlere i Tønsberg og det kostet meg like mye med toget som med frakt - fant jeg ut at det var like kjekt å få akkurat det jeg ville ha levert på døra!

  Nå har det imidlertid dukket opp en forhandler her i byen! Hvilke farger er du på utkikk etter?

  Klem, Maria.

  SvarSlett
 35. Høsten er herlig når den ikke er så kald!! :)
  Så fine høstsko du har fått deg! Måtte lage et lite innlegg om mine nye høstsko også, du er jo tross alt min store inspirasjonskilde - også når det kommer til blogginnlegg. :)

  Ønsker deg en fin dag!

  Klem Sigrid :)

  SvarSlett

Jeg blir hoppende glad om du vil legge igjen noen ord hos meg! Jeg leser alle kommentarene og blir super happy for hver og en :) Snille ord varmer et blogg-hjerte!