lørdag 22. oktober 2011

Spennende konkurranse!


Få din bloggpost på trykk i Nordens fineste interiørmagasin

”Studio-leilighet” er ikke et uttrykk i det norske språk, men etter at interiørmagasinet Studio, som skriver om leiligheter, ble publisert 10.10.2011, har navnet vært på alles lepper.Studio skriver om urbane, norske leiligheter i urbanske, norske leiligheter. Magasinets slagord er ”Med Studio får du mer.”  I motsetning til andre interiørmagasiner som er spekket av danske reportasjer, produserer Studio over 90% av reportasjene selv.

Nå gir vi DEG mulighet til å få din drømmereportasje på trykk i Nordens nyeste og fineste interiørmagasin. Det eneste du trenger å gjøre, er å skrive et blogginnlegg om dine beste julegavetips. Julegavetipsene må selvfølgelig være basert på interiør og/eller innpakning, og inneholde elementer av interiør, redesign, innpakning eller annen form for dekor. Du står selv fritt til å velge vinkling. Teksten må være på minimum 4000 tegn. Bidrag må også 6-7 bilder som illustrerer innlegget.

Foto: Anniken Zahl Furunes for Studio. Bilder av leiligheten til fine Signe Schineller


Konkurranseregler:

Bloggere som ønsker å delta, må gjøre følgende:

Send en e-post til: katrine@studiomag.no med lenke til blogginnlegg og skriv at du deltar i konkurransen.

Du må lenke til Studios webside: www.studiomag.no og Studios Facebook-side: https://www.facebook.com/pages/Studio/171333912931989 i konkurranseinnlegget.

Det er ikke anledning til å gi bort/ selge tekst eller bilder til konkurrerende medier før konkurransen er avsluttet, og vinnerne er trukket. Vinnere har ikke anledning til å gi bort/selge reportasjen før den har vært på trykk i Studio.

Studios redaksjon forbeholder seg rett til å redigere bilder og tekst etter behov.

Vinnerinnlegget honoreres med kroner 1000,-, Nespresso-maskin til en verdi av kroner 2500,- og et årsabonnement på Studio (verdi 490,- NOK).  De 4 resterende vinnerne vinner et årsabonnement på Studio til en verdi av 490,- NOK. Konkurransen avsluttes 30.11.2011.

 Da er det vel bare å sette igang da! La deg inspirere, lag et kreativt blogginnlegg og gjør det nå! Jeg vet at Dere har mye å komme med her, og gleder meg til å se hva Dere finner på!!

Lykke til alle sammen

Fineste lørdagen til deg som titter innom


7 kommentarer:

 1. Spændende! Men kun for nordmænd?

  SvarSlett
 2. Et spennende blad og fin konkurranse!
  God helg Ida :)

  SvarSlett
 3. Oj, for en spennende konkurranse. Dette VIL jeg være med på. Det skjerper sansene og være med på slikt. juhu.... ha en fin lørdag videre sukkertøy damen.

  SvarSlett
 4. Hej hej!

  Det låter väldigt spännande. Får man vara med om man är svensk?

  Kram o trevlig helg!

  SvarSlett
 5. Hei,

  Ja, man kan delta om man er fra utlandet.

  Hilsen Marie i Studio :o)

  SvarSlett
 6. Studio er den franske betegnelsen på svært små leiligheter. (Alle de latinske språkene)
  Her på berget gjør man det til noe eksotisk og spennende og innbiller seg at det er en ny oppfinnelse??

  SvarSlett
 7. Hei Anonyme!
  En ny oppfinnelse? Hvor får du det fra?
  Små leiligheter er noe Norske magasiner ikke har lagt sin fokus på, før nå! Så jeg synes helt klart det både er spennende og eksotisk jeg! Studio fokuserer på kreative løsninger for oss som bor i små leiligheter! Man trenger ikke et hus på flere 100 kvadrat for å få en personlig og kul stil! Akkurat dette beviser Studio!

  SvarSlett

Jeg blir hoppende glad om du vil legge igjen noen ord hos meg! Jeg leser alle kommentarene og blir super happy for hver og en :) Snille ord varmer et blogg-hjerte!