torsdag 24. november 2011

Hverdags lopper!


Det er gøy det!
+
...3 stjerner som skal brukes til juledekorasjon 


Igår klarte jeg ikke å holde meg unna lenger.. Bruktbutikk absidenser er et kjent uttrykk her i bloggverdenen! Men hos meg kommer det kanskje litt for ofte *ler* Så igår kjørte jeg en svipp tur innom min yndlingsbutikk, nemlig Skrot Tor (eller Hellan & Hyllan om du vil)

 Jeg jakter egentlig på møbler og ting til ungkarsleiligheten (som jeg har fortalt om før) , men er jo ikke og komme bort i fra at når jeg først er i bruktbutikken kikker jeg jo så klart etter skatter til meg selv også.. Da jeg så dette dynetrekket tror jeg at jeg begynte å snakke med meg selv! Så vakkert syntes jeg det var. Litt sånn : "Oi! Tuller du med meg? Ser jeg syner nå? Nå var JEG heldig nå". Så med et stoooort smil om munnen tok jeg det under armen og gikk videre. En kaffeboks med gule blomster fant jeg også.
 Et teak speil som er helt vanvittig kult skal plasseres i kompis-leiligheten.. 

-me love- 


Ha en super fin dag

Vi blogges!

18 kommentarer:

 1. Du er ikke alene om å få loppe-abstinenser altså. Hehe. Må innom bruktbutikker ganske ofte selv. Klarer ikke holde meg unna. For tenk - tenk om det er noe nytt og spennende som jeg har lyst på! :)

  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 2. Jeg har det på samme måde, når jeg falder over et godt kup :) man er jo nok lidt af en loppe-junkie! haha

  SvarSlett
 3. Så fine bilder, likte stjernene veldig godt.
  Og så flott dynetrekk du har funnet!! :)
  Ha en fin dag videre :)
  Klem

  SvarSlett
 4. Like always I like your colours !!!
  Greetings, mimi

  SvarSlett
 5. Hei.

  Jeg kjenner følelsen, nesten så en har lyst å le høyt for en selv når en står der i bruktbutikken og jubler inni seg, redd for at vist alle ser hvor glad en blir for det, så kommer de til å ta det fra deg, en er liksom ikke trygg før en går inn døren hjemme og kan nyte skatten, fult og helt.. Javisst er det en veldig sterk avhengihet, som jeg ikke vil kurere .. :O)

  Ha en kos dag med loppene dine..
  Klem Linda :O)

  SvarSlett
 6. har den følelsen her og. Finner noe man kanskje aldri hadde trodd, menjeg slipper jubelen løs.. ;) det er SÅ utrolig gøyt med skattejakting på bruktbutikker at det er nesten skummelt ;) Har nå sydd en vimpel av retrostoff bunken jeg kjøpte av deg.. ;)kjempe fornøyd og tusen takk for en koselig handel ;).

  SvarSlett
 7. Tenkte faktisk litt på deg når jeg lagde adventsstaken min i dag:o)
  Søte stjerner du har lagd. Lurt!!

  SvarSlett
 8. Åh, kjenner go' feelingen!
  herlig sengetøy!
  i dag har jeg vært på nyåpning av en gjenbrukstasjon,
  kjempestas!
  innlegg kommer litt senere i dag:)))

  SvarSlett
 9. Vilken lycka! Gillar tyget jättemycket! Jag kan också få lite abstinens efter loppisar. Min sambo han förstår sig inte på det. Det är tur det finns andra som förstår sig på abstinensen! Ha ha! Fin fortsättning på torsdagen till dig! KRAM P

  SvarSlett
 10. Hurra for bruktskatter -
  og som alltid har du et godt øye, Ida : )
  Fiine ting!

  Håper du har en herlig torsdag!

  Klem klem.

  SvarSlett
 11. Ja, hadde det ikke vært for hverdagslopper så hadde jeg ikke hatt mye spenning i tilværelsen..hehe...Deilig med litt sånn småforelska følelse igjen, ikke sant?

  Dynetrekket var jo bare perfekt i Sukkertøyhjemmet da, og de vakre stjernene likeså...

  Fin fin finaste dagen te dæ! :)
  Klæm

  SvarSlett
 12. Tusen takk for den koselige komentaren du la igjen hos meg. Setter stor pris på det!!! :)

  Det er så herlig å finne skatter:) jeg rekker sjelden å stikke innom siden jeg er på jobb når butikkene er åpne.. grr... Å når jeg endelig kommer meg dit så er det helt utplokka.
  Retrostoff her i byen er jo nesten ikke å oppdrive. Jeg elsker å bruke retrostoff til applikasjoner, for da blir klærne enda mer unike!!! ;)

  Stor klem til deg :)

  SvarSlett
 13. Tusen takk for den koselige komentaren du la igjen hos meg. Setter stor pris på det!!! :)

  Det er så herlig å finne skatter:) jeg rekker sjelden å stikke innom siden jeg er på jobb når butikkene er åpne.. grr... Å når jeg endelig kommer meg dit så er det helt utplokka.
  Retrostoff her i byen er jo nesten ikke å oppdrive. Jeg elsker å bruke retrostoff til applikasjoner, for da blir klærne enda mer unike!!! ;)

  Stor klem til deg :)

  SvarSlett
 14. Det kule stoffet da! Ja, bruktbutikk abstinenser har jeg også ofte. ;) Kaffeboksen var jo så skjønn! Ha en fin torsdag Ida Sussanne!

  Klem Sybell Agathe

  SvarSlett
 15. I have a light shade but I haven't decided on colours or where I would hang it!! i love your colours

  SvarSlett
 16. Alltid fint med noen skikkelige flotte loppekupp. Nesten så man må gi seg selv et klapp på skuldra for bra shopping når man finner noe man bare må ha :) Hihi.

  Finfin kveld til deg
  klem Jane

  SvarSlett
 17. Vilka underbara färger! Tänk om man var lite händig ändå.

  Ha det fint!
  Lisa

  SvarSlett
 18. Du er sannelig en mester i å finne
  skatter, Ida! Du har den revesnuta
  for retrostoffer og masse annet som
  du mikser og trikser med.

  Ha en herlig retro fredag!

  KLEM

  SvarSlett

Jeg blir hoppende glad om du vil legge igjen noen ord hos meg! Jeg leser alle kommentarene og blir super happy for hver og en :) Snille ord varmer et blogg-hjerte!