tirsdag 1. november 2011

Månedens anbefalte blogger:


For November er :


...En skatt av en blogg! Ida er en fersk blogger med en særegen og personlig stil! La deg inspirere av denne lille perlen av en blogg!

1. Hva fikk deg til å begynne å blogge?

Har vært fascinert av interiørblogger i mange år, elsker følelsen av å være så inspirert at jeg ikke kan vente med å sette ideen ut i livet, og det behovet får jeg tilfredsstilt i blogglandia. Da vi kjøpte oss hus i sommer, og jeg endelig har plass til et utall kreative utskeielser, tenkte jeg at jeg skulle ta sats og hoppe ut i det selv - i håp om å kunne inspirere noen jeg også! Nå er det to uker siden jeg begynte, jeg elsker det lille sparket bak bloggingen gir meg til at ideer ikke forblir ideer, og ekstra stas er det å få tilbakemeldinger fra andre interiørnerder!!


2. Har du et yndlingsmøbel/ting?

Ja! Jeg simpelthen elsker et gammelt honningspann fra min birøkterbestefar! Bare synet av det tar meg umiddelbart tilbake på golvet hos mormor og bestefar. Det er fyr i en stor Jøtul ovnspeis, jeg og søsteren hører på barnetimen, mormor kommer med nyristet loff med honning på, mens bestefar sitter trygt i bakgrunn. Lykke!


3. Beskriv stilen din:

Fusjon er vel stikkordet her tror jeg. Natur, retro, lopper og industri er det som gir meg hjertebank. Elsker å omgi meg med møbler og ting som gir meg noe, og til en fornuftig pris! Ved behov redefinerer jeg bare fornuftig!!4. Hva er din største inspirasjonskilde?

Andre interiørbloggere! For å sortere og sette mitt eget preg på ideene som tenner meg, er det ingenting som slår en lang gåtur langs et stille vann og bratte fjell! Liker også godt følelsen av å ha f.eks Rom 123 mellom hendene, men må si at med den fantastiske variasjonen og de gode bildene det florerer av på interiørbloggene, kommer bladene på andreplass!


5. Dine tre yndlingsblogger:


Tusen takk for at du ville være månedens anbefalte blogger på Sukkertøy for øyet Ida! 
...Og velkommen til bloggland!

-FIN DAG TIL DEG SOM TITTER INNOM -


10 kommentarer:

 1. Åh, denne bloggen må jeg se nærmere på! Nydelige bilder, liker stilen hennes :)

  SvarSlett
 2. Så fin blogg! Tack för tipset, jag ska titta vidare där.

  Jag önskar dig en fin dag!
  //Sofia

  SvarSlett
 3. Heerlig anbefaling, har tittet innom til henne tidligere, inspirerende og flott!

  God tirsdag videre:-)

  SvarSlett
 4. Takk for koselig kommentar inne hos oss :)

  For ein super blogg du tipsa om i dag! Denne var ny for meg, og der likte eg meg godt :)

  Ha ein fin dag!
  Klem Helene

  SvarSlett
 5. Tusen takk for tips, den skal jeg sjekke! Jeg blir i godt humør av din blogg, alle fargene, formene og alle dine kreative påfunn :-). Ha en fin dag!

  SvarSlett
 6. Herlig!! Kjempeanbefaling av en nydelig blogg :)

  SvarSlett
 7. Ja, Innendørs følger jeg allerede :) Spennende ny blogg!

  SvarSlett
 8. Kjempe fin blogg, elsker månendens anbefalte blogg! Masse flott inspirasjon å hente! :)

  SvarSlett
 9. Nydelig blogg det der;-) Mvh Å

  SvarSlett

Jeg blir hoppende glad om du vil legge igjen noen ord hos meg! Jeg leser alle kommentarene og blir super happy for hver og en :) Snille ord varmer et blogg-hjerte!