søndag 10. mars 2013

Bestilt 2 stk. ELSK interiørbøker..


Jeg bare måtte!

...da jeg fikk Pretty Pastel boka i posten her om dagen bestemte jeg meg for at jeg ville ha Bazaar Style og Homespun Style bøkene i samlingen min også..

Jeg bestilte dem på tanum.no. Anbefales! Jeg betalte 318 kroner for begge bøkene (innbundet) og ingen fraktkostnader!Jeg vet jo at det er flere av bloggerne her i interiørland som pryder disse bøkene så jeg gleder meg ekstra mye til å se hjemmene Deres på glanset bokpapir!!!

Ha en fin søndag alle sammen!

Klem Ida Susanne

...og dere! Imrg blir det give away her på bloggen!!
TAPET GIVE AWAY

Hurra!

6 kommentarer:

 1. Hei Ida:O)! Dette må jeg sjekke opp i kjenner jeg *hihi*! Interiørbøker og gode tilbud=jeg lar meg rive med;) Ha en fin søndag og kos deg med bøkene når de kommer:O)

  SvarSlett
 2. Tusen takk for tipset!
  Rett inn på tanum nå :) ELSKER bøker!! Har litt for mange, så må prøve å gi vekk noen... hihi!

  Ønsker deg en magisk søndag!
  Klem Gitte

  SvarSlett
 3. Disse bøkene så kjempefine ut :)
  Tusen takk for tipset.
  Ha en kjempefin søndag.
  Klem fra Jeanette

  SvarSlett
 4. Dette var virkelig sukkertøy for øynene, super fin blog!
  Og takk for tipset:)

  SvarSlett
 5. Hei,
  Homespun style er en fantastisk bok!
  En sann glede hver eneste gang jeg blar i den :-)
  Er den andre like bra, ser det nok ut til at jeg
  må skaffe meg den og....

  Alene

  SvarSlett
 6. Hei og takk for koselig kommentar på bloggen min i går:O)! Så stas at du likte løsningen vi har i kjøkkenkroken vår:O). Jeg ville ha kjøkkenbord og mest mulig skap og oppbevaringsplass på tross av lite kjøkken så da ble dette løsningen:).

  Ja, det er så merkelig at det sååå digg og ligge strak ut på rygg med beina til alle kanter for disse dyra våre. De er noen skikkelig livsnytere i hvertfall. Komiskt *hihi*.

  Ha en fin dag:O) ps: tusen takk for tanum tipset. Nå har jeg bestilt pretty pastel og den Bazar boka til selina lake. Gleder meg!!

  SvarSlett

Jeg blir hoppende glad om du vil legge igjen noen ord hos meg! Jeg leser alle kommentarene og blir super happy for hver og en :) Snille ord varmer et blogg-hjerte!