lørdag 23. juli 2011

Ord blir fattige

Når alt faller sammen
Etter de grusomme hendelsene i landet vårt igår, sitter jeg igjen som et spørsmålstegn. Jeg vet ikke hva jeg skal si eller skrive, da ord blir fattige i slike situasjoner. Ille nok var det da vi fikk beskjeden om at Oslo var bombet, men da de skrekkelige nyhetene om Utøya kom gjorde det vondt langt inn i hjertet mitt. Vi satt oppe til sent i natt og fulgte med på nyhetene, men våknet kvart på fem igjen og tuslet ned for å få siste oppdateringene. Sjokket var enormt da de bekreftet at over 80 unge mennesker hadde blitt henrettet på Utøya. 
Jeg sitter igjen med en enorm stor klump i brystet, og jeg tenker på hvor forferdelig redde disse ungene har vært. Jeg har lest flere av bloggene til disse ungdommene og er rystet over hva de skriver. Bildene på nyhetene ryster en hel verden, og det stikker i hjertet mitt. For meg er det helt uvirkelig , det er som å se bilder fra en film.  

Jeg er så uendelig trist, og sender alle mine gode tanker til alle som trenger det.

Glad i dere

Klem  Ida Susanne

14 kommentarer:

 1. Det som hänt är helt ofattbart. Vi tänker och känner med er! Som du säger. Ord blir fattiga i sådana här situationer... Varma kramar från oss

  SvarSlett
 2. Ja, det är fruktansvärt och ofattbart! Man tror inte att det är sant...

  SvarSlett
 3. Jeg sender alle mine varmeste tanker til Norge!

  SvarSlett
 4. Du sier det så riktig: Det er som vi opplever det på film....
  Vakre tanker fra K@ri*

  SvarSlett
 5. DEt har vært et grusomt døgn. Tårene har trillet for alle de som har opplevd masakrene på kroppen, til de sårende og pårørende som har mistet sine kjære.
  Sender deg en varm klem
  siri

  SvarSlett
 6. Uff ja, I dag er det helt uutholdelig trist for oss alle her i lille Norge... Det som har skjedd i Oslo, og ikke minst på Utøya er helt ubegripelig.

  God kle,
  Signe

  SvarSlett
 7. Super flot indlæg og en utrolig og uforståelig trist dag igår:(

  Hilsner Vicki

  SvarSlett
 8. Hi!

  Thank you for your sweet comment on my blog! What a lovely blog you have!!

  Happy weekend,

  Lieve groet, Madelief

  SvarSlett
 9. DIGT - SKREVET TIL OG FREMSAGT VED - MINDEHØJTIDLIGHEDEN FORAN DEN NORSKE AMBSSADE DEN 23.07.11


  HVOR VAR DU DA HIMMEL BLEV TIL HELVED´ OG DØDEN GIK I LAND OG SLOG IHJEL HVOR VAR DU DA OSLO´S GADER SKÆLVED´ OG SOMREN SAGDE DEFINITIVT FARVEL HVOR VAR DU VED ALLERFØRSTE SKUD HØRTE DU DEN MOR OG FAR DER SKREG HVOR VAR DU DA BUDSKABET KOM UD GRÆD DU OGSÅ VEN - DET GJORDE JEG NU VED VI SELV ET PARADIS KAN BRÆNDE I DAG ER HELE VERDEN EFTERLADT I TANKEN ER VI SELV PÅ DØDENS STRANDE VI DØDE ALLE SAMMEN LIDT I NAT INTET KAN ERSTATTE DET DE TABTE INGEN ORD ER DÆKKENDE TIL TRØST HYLD DEM VED AT HYLDE DET DE SKABTE SIG DET HØJT MED KLAR OG SIKKER RØST VI VIL FRED OG VI VIL TOLERENCE LI´SOM DEM DER IKKE ER HER MER´ MØRKEMÆND MÅ ALDRIG FÅ DÉN CHANCE AT VI STOPPER - SÅ VI STARTER HÉR DET´ DET BEDSTE MINDE VI KAN SÆTTE DET´ DET STØRSTE LØFTE VI KAN GI´ VI VIL ALTID VÆRNE OM DET TÆTTE FRIHED - FÆLLESSKAB - DEMOKRATI Carsten Bo Natten mellem den 22. og 23. juli, 2011

  SvarSlett
 10. Utrolig forfærdeligt! Mine tanker går til hele Norge!

  SvarSlett

Jeg blir hoppende glad om du vil legge igjen noen ord hos meg! Jeg leser alle kommentarene og blir super happy for hver og en :) Snille ord varmer et blogg-hjerte!