tirsdag 14. februar 2012

Månedens anbefalte blogger:
...en liten perle av en blogg!

Hver måned pleier jeg å finne en blogg jeg mener fortjener å bli lagt litt ekstra merke til. Dette er ikke en lett oppgave da det er utrolig mange skjønne og vakre blogger der ute, men denne måneden falt valget på den vakre og inspirerende bloggen Mollys Bubble!

Hva fikk deg til å begynne å blogge?

Jeg elsker inspirerende interiørblogger! Jeg har alltid vært over gjennomsnittet interessert i interiør, og det å male og pusse opp alt jeg kommer over. Da vi kjøpte oss leilighet for snart 3 år siden, fikk jeg virkelig plass til å utfolde meg. Så tenkte jeg at jeg kanskje skulle prøve meg på å ta litt bilder av det jeg gjorde, og lage en liten blogg... Og vips, så var det gjort! 


Beskriv stilen i hjemmet ditt :

En god blanding nytt og gammelt! Jeg kjøper aldri noe bare for å "kjøpe". Jeg må si jeg er veldig heldig som har arvet en del ting, og det er viktig for meg at det jeg eier betyr noe for meg. Har både møbler og ting fra 1800, 50 -og 70 tallet, samtidig som jeg har en del fra IKEA. Jeg er litt sånn, enten så elsker jeg det, eller så hater jeg det. Liker kreative løsninger, og ser på som den største utfordringen min, å klare å få alt jeg har til å passe sammen. Det er altså jevnlig ommøblering her i huset :)Har du et yndlingsmøbel?

Mitt yndlings loppekupp er en brun skinnstol fra fretex. Den skal følge meg resten av livet :) Jeg kjøpte den mens samboeren min var bortreist, og H E L D I G V I S er han blitt like glad i den som meg!
Hva er din største inspirasjonskilde? 

Den største inspirasjonskilden min er definitivt interiørblogger. Så er jeg veldig heldig som har flere interiørnerd venninner, som jeg kan diskutere interiør med. Samtidig studerer jeg jo interiør, og finner mye inspirasjon igjennom dette, hvor jeg samtidig blir tvunget til å tenke utenfor den lille boksen (veldig nyttig). Og så jobber jeg jo på fantastiske Rafens, en butikk som inneholder (nesten) alt jeg ønsker meg..


En ting på ønskelisten din akkurat nå :

Hvis jeg skal velge en ting som ikke er stort gammelt hus som har store vinduer, med dype karmer, må det bli en blomstervase fra Kählër meg gule striper. Den er fantastisk nydelig!Tusen takk for at du ville være månedens anbefalte blogger her på Sukkertøy for øyet!
Alle bilder er hentet fra Mollys Bubble.


...dersom du har et tips om en blogg du mener fortjener og være månedens anbefalte blogger/ månedens nykommer, send meg gjerne en mail!
idasussanne@live.no


9 kommentarer:

 1. Spennende :-) Skal omhyggelig sjekkes ut!

  SvarSlett
 2. Takk for flott bloggtips. Det var mye fint der inne. Kjekt med nye inspirasjonskilder:-)
  Ha en flott dag!
  Klem, Elin

  SvarSlett
 3. Selvfølgelig ville jeg være med!
  Utrolig flott at du vil ha en slik spalte hos deg!
  T U S E N T A K K!
  Stor klem!

  SvarSlett
 4. Denne bloggen så spennende ut. Den skal sjekkes ut. Ang mitt turkise skap, ja jeg er litt gal, problemet er at der det står nå passer det best i hvitt. Men vurderer å pusse opp hele kjellerstuen istedet slik at den passer skapet og ikke omvendt:)

  SvarSlett
 5. Hei!!
  Så spennende blogg!!!

  Fin dag til deg:-)))

  Klem

  SvarSlett
 6. Her så det ut til å være mye inspirerende, takk for bloggtips. Glad alle hjerters dag til dere 3 i Sukkertøy hjemmet

  SvarSlett
 7. herlig blogg dette også, Ida Susanne:) Takk for tipset, jeg går inn til henne nuh:)

  klem fra Trine:)

  SvarSlett
 8. Spennende og inspirerende bilder! Kjekt å oppdage nye blogger.
  Ønsker deg en fin valentine's aften
  Klem Tonje

  SvarSlett
 9. Denne ser spennende og fin ut! Digger stolen! Skal sjekkes ut ja;)
  klemklem

  SvarSlett

Jeg blir hoppende glad om du vil legge igjen noen ord hos meg! Jeg leser alle kommentarene og blir super happy for hver og en :) Snille ord varmer et blogg-hjerte!