mandag 1. august 2011

Månedens nykommer for:


August er:


(Direktelink til bloggen ved å trykke på bildet ovenfor)

Beskriv stilen din :
Stilen min er godt og blandet. Jeg liker så mangt,men har nok en forkjærlighet for retrostil. Kanskje på en litt annen måte enn de fleste andre retrobloggere (som ofte bruker mye fargerike retrostoffer og tapeter- og som jo også er veldig fint altså!). Jeg liker jordfargene og teakmøblene fra 60-70-tallet, kombinert med grafiske mønstre. I tillegg er jeg svak for både landlig idyll og ny design, som også gjenspeiler seg i interiøret her i hjemmet. Til sammen utgjør det en rar blanding som jeg trives veldig godt med!Hva fikk deg til å begynne å blogge?
Jeg ble ganske sent interessert i blogging,  og det begynte med at jeg leste bloggen til en butikk i nærområdet. Så ballet det på seg med flere spennende blogger, og det jeg leste gjorde så jeg ønsket å prøve blogging selv. Nå ser jeg jo også at det er en kjempe fin plattform for inspirasjon og møte andre likesinnede. 

Har du et yndlingsmøbel eller ting?
Jeg har mange ting jeg er veldig glad i, men en ting jeg aldri vil kvitte meg med er en gammel coca-cola bruskasse. Eames-stolen er også et kjært møbel her i heimen!Hva er din største inspirasjonskilde?
Min største inspirasjonskilde er uten tvil interiørbladene, som f-eks Nytt rom, rom123, Design interiør og Lev landlig. Jeg henter også mye inspirasjon fra andre blogger og steder jeg besøker!


Dine 3 yndlings blogger:

Jeg oppdager stadig nye blogger som jeg liker godt, deriblant din. :-) Det er vanskelig å velge ut 
favoritter, men de jeg har fulgt lengst er:

No3 ( http://habitt.blogspot.com/ ), lokal butikk med klær og interiør

 Fjeldborg ( http://lystadsvingen.blogspot.com/ ), huset virker (utifra bildene) nesten identisk med vårt, som gjør det spennende å se hvilke løsninger de bruker. Veldig fine bilder også.

 Emmelines blogg ( http://emmelines.blogspot.com/ ), en god latter forlenger livet. :-)


Tusen takk for at du ville være månedens nykommer her på Sukkertøy for øyet!6 kommentarer:

 1. så kjekt med slike tips om nye blogger,
  klarer ikke alltid oppdatere meg inne hos Nib,
  så takk!
  ha en fin uke!

  SvarSlett
 2. En herlig nykommer må jeg si! Takk for tips.. skal kose meg der inne nå! :-) og du, gangen din blir nydelig.. gleder meg til å se resultatet! Klemmepå!

  SvarSlett
 3. Flott omtale, og fin nykommer! Takk for fint tips om fin blogg :D

  SvarSlett
 4. I love this antique furniture!! And the soda box and...everything!! xx

  SvarSlett
 5. Dette var en fin blogg, retroromantikk. Takk for tipset. :) Klem fra Sigrid :)

  SvarSlett
 6. Takk for hyggelig besøk på bloggen min! Klem Ingvild

  SvarSlett

Jeg blir hoppende glad om du vil legge igjen noen ord hos meg! Jeg leser alle kommentarene og blir super happy for hver og en :) Snille ord varmer et blogg-hjerte!