onsdag 7. november 2012

Prosjekt trapp..


2 personer sitter i sofaen og ser på tv. Ida sier : " tenk så mye bedre det hadde vært med en mer åpen trapp" Stian sier : "Hvorfor har du ikke sagt dette før? Du har tenkt på dette lenge du??" Ida sier : " jaaaa, men tenkte ikke å gjøre noe med det da..." Stian forsvinner ut i gangen og kommer tilbake med hammer & drill.
Et par timer senere er rekkverket fjernet og vi fikk det som vi ville. En mer åpen løsning som tar mindre av plassen i stua.  

Ettersom hemsen nå ikke er daglig i bruk tenkte vi at vi kunne ta den risken med å ta vekk rekkverket. Hemsen blir idag brukt til lagring og som musikk/pc/gitar "rom". 
Rekkverket er blitt spart på slik at det lett kan settes opp igjen dersom vi ombestemmer oss. 

..og JA vi vet at det egentlig ikke er etter byggeloven.. Men da skulle dere/de sett trappe i den forrige leiligheten vi bodde som førte opp til hemsen.. Sååå. Dette går bra folkens..

Flere bilder av det endelige sluttresultatet kommer senere! Og til alle dere urolige sjeler der ute.. Vi går forsiktig..Slapp av!!!!


- love me love you-

Ha en super fin dag alle sammen!

19 kommentarer:

 1. Hei høpp!


  Snakk om lyn reaksjon:)Slik er ikke min mann,det meste må tenkes over,og jeg må mase noen ganger før det skjer,men får stort sett viljen min tilslutt.

  Gleder meg til fortsettelsen:)

  Nyt onsdagen!

  Klem

  Linda:)

  SvarSlett
 2. GOD ide der - men jeg synes det er så synd, at I ikke får brugt hemsen længere ... det gør jo jeres lejlighed helt unik trods alt :-)

  SvarSlett
 3. Jeg synes det er utrolig stilig med trapper uten rekkverk. Men husk at det er bedre å ha rekkverk enn ødelagt kropp. Du har jo ingenting å gripe etter dersom du skulle falle. Kanskje du heller kan montere ett rekkverk inn mot veggen. Det koster veldig lite for fester og håndløper. Vi har brukt det hjemme hos oss.

  SvarSlett
 4. Super ide, det blir nok bedre med mer 'luft' :)

  SvarSlett
 5. Din Stian må være en fortryllet prins :) Det ser flot ud, synes dog at hele gelænderet skal ned, så trappen "svæver" ud fra væggen.

  SvarSlett
 6. Hjelpe meg, min kjære hjelper gjerne til han også, men på langt nær så energisk som din kjære! Snakk om super respons på forslaget ditt! Gleder meg til å se, blir sikkert KNALLBRA!

  Klemmer og smil fra meg

  SvarSlett
 7. Så snill kjæreste du har Ida;). Gleder meg til å se resultatet. Du er nemlig litt som meg, som alltid har noe på gang. Gratulerer med kjempefin nettbutikk, Ida. Masse lykke til :)

  SvarSlett
 8. Ohhhh, vad roligt med projekt.... Ni har det så himla fint!

  Kram josse

  SvarSlett
 9. Skal si dere er effektive!! Ble sikkert åpent og fint!!
  Gå forsiktig i trappen nå da;-)))

  Klem Siri

  SvarSlett
 10. sånn har vi også, åpen trapp:)) Det gelenderet vi snekret ble aldri bra. Raklete og skjevt..
  så jeg fjernet alt - mye kulere. Men det er egentlig ikke lov, etter byggeloven. Dere kan jo håpe at dere ikke får inspeksjon;)
  Sånne "tørre" inspeksjonsfolk leser vel ikke blogger heller, hi hi.
  blir iallefall MYE kulere nå.
  KLEM fra meg

  SvarSlett
 11. he he det første fikk meg til å le xD kjempefint med åpen trapp da! selv er det utrlog upraktisk for meg siden jeg er livredd trapper xD

  SvarSlett
 12. Jøss, hvor har du finni den effektive mannen der'a??
  Det må jeg si var raskt levert, nesten før bestillinga var lagt inn!

  Fint ble det:)

  SvarSlett
 13. Så effektiv han er :-) sikker på det bliver en super løsning for jer, så længe der ikke er småfolk i huset ;-)

  SvarSlett
 14. Virkelig flot. Stærkt med sådan en handlekraftig mand.

  SvarSlett
 15. Det må være fantastisk deilig å få sånt gjort på null komma drill! Her i heimen må slike avgjørelser tenkes igjennom 14 ganger og etterpå omtrent sendes til høyesterett. Og etterpå er det sørenmeg fremdeles muligheter for å anke... Det skal bli spennende å se helheten :-)

  Klem

  SvarSlett
 16. Så effektiv mann :D ikke alle som bare henter verktøy og går igang sånn med en gang ;)

  Ha en fin natt,
  Klem Jatte:)

  SvarSlett
 17. Dere får sette opp sånn rekkverk-greier av plexiglass i stedet:D Det blir sikkert fint å slippe gelenderet. Utrolig mye lysere det blir av å fjerne sånne ting man ikke tenker på. Hilsen Grethe

  SvarSlett
 18. Hei søta!

  Greit med gutter som løper og henter verktøy, og alt er gjort på null komma nix! *me like*
  Kjenner meg litt igjen ja.. hihi!

  Så flott nettbutikken din er ♥ Stå på!

  KLEM

  SvarSlett

Jeg blir hoppende glad om du vil legge igjen noen ord hos meg! Jeg leser alle kommentarene og blir super happy for hver og en :) Snille ord varmer et blogg-hjerte!